1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Hızlı trenin rengini seçiyoruz!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Hızlı trenin rengini seçiyoruz!

TCDD, derki:

Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Demiryolu
    Hattı’nın işletmeye açılmasında geri sayım başladı. TCDD olarak Ankara-İstanbul YHT hattında işleyecek YHT setlerinin renginin vatandaşlarımız tarafından belirlenmesini önemsiyoruz. Bu nedenle size sunduğumuz 8 adet YHT renk modelinden birisini tercih ederek Ankara-İstanbul YHT Hattında işletmeye alınacak setlerde kullanılacak YHT renk modelini seçmemize yardımcı olmanızı bekliyoruz.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

2 numara bence

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

2 ve 4 numara hoş olmuş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

5 numara iyi bence.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

4 güzel gibi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

5 numara güzelmiş.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

4 Güzel gibi.

4 ve 8 güzel gözüküyor.

4 Numara

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    adana

4,7,8 göze cidden hoş geliyorlar

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Anket açmak iyi bir fikir olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

bende 6 yı beğendim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hızlı trenin rengi belli oldu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "Turkuaz rengi seçildi. Ben kırmızı-beyazı bekliyordum ama vatandaş turkuazı seçti" dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, yıl sonuna kadar hizmete girmesi planlanan Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren hattında çalışacak tren setlerinin renginin turkuaz olacağını açıkladı.
    AA Editör Masası'na konuk olan Bakan Yıldırım, Ankara-İstanbul YHT setlerinin renginin vatandaşlar tarafından belirlenmesi amacıyla Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğünce düzenlenen anketin sonuçlandığını bildirdi.

Ankette vatandaşların en çok turkuaz renk modelini tercih ettiğini belirten Yıldırım, "Turkuaz rengi seçildi. Ben kırmızı-beyazı bekliyordum ama vatandaş turkuazı seçti" dedi.

Ankara-İstanbul YHT seferlerinin fiyatlarına ilişkin olarak da şu anda bilet fiyatından ziyade hattı yetiştirmenin gayreti içerisinde olduklarını dile getiren Yıldırım, her hizmetin bedelinin olduğuna işaret etti. Yıldırım, "Dört başı mamur hizmet verdiğinizde onu ilave olarak desteklemek zorunda kalırsanız o zaman diğer hizmetleri vermek imkansız hale gelir" dedi.

Normal trende vatandaşların piyasa fiyatının çok altında seyahat ettiğini ve devletin bu alanı bir anlamda sübvanse ettiğini belirten Yıldırım, YHT'nin sübvanse edilmesinin ise adil olmayacağını söyledi. Yıldırım, "Bu hizmetin bir karşılığı olacak ama bunun fahiş olmasını asla düşünmüyoruz. İnsanların katlanabileceği bir ücret olacak" diye konuştu.

Avrupa'da hızlı trenle seyahat bedellerinin daha pahalı olduğuna dikkati çeken Yıldırım, "Çünkü havaalanına erişim için ayrı bir masraf yok. Havalanında gecikme, bekleme yok" değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Yıldırım, başka illerin de YHT taleplerinin olduğu hatırlatılarak, "Bu konuda verebileceğiniz müjde var mı?" sorusu üzerine, 2023 hedefleri doğrultusunda 40 milyon insanın yaşadığı 15 ili birbiriyle hızlı trenle bağlamayı amaçladıklarını belirtti.

http://ekonomi.milliyet.com.tr/hizli...67/default.htm
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Turkuaz nedir arkadaş Neyse milli formamız da bir ara o renkteydi,yabancı değiliz rengine
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Madem bu renkler ana tema olacak Kırmızı Beyaz Turkuaz 3'lü bir renk yapılabilirdi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Ben Dedim 4 Numara Diye Demek ki Beni Dinlemişler

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri