Uzun zamandır yeni bir kariyere başlamak istiyordum, Galatasaray'ın başına uzun zamandır geçmediğimi fark ettim yeniden bir kariyere başlayıp Galatasaray'ı alayım dedim. Gerçi unutmuşum büyük takımları yönetmeyi uzun zamandır ama bakalım ne yapabilecem 
Öncelikle lig hakkında bir kaç bilgi vermek istiyorum.
Türkiye'yi Europen Union üyeliğine ekleyerek (eğer yanlış bilmiyorsam) AB üyesi oyuncuların yabancı sayılmasını önlemiş oldum. Bunun nedeni hep yabancı sınırı ile oynadım, sınırsız nasıl bir Türkiye olacak diye hep merak etmem ve her zaman söylediğim gibi yabancı sınırının Türkiye'yi olumsuz etkilediği konusundaki katı fikrim.
Bir çoğunuz biliyorum bu kararıma, kolaylaştırmışsın vb. diyecektir ama hiç bir şeyi kolaylaştırdığıma inanmıyorum açıkcası. 700k transfer bütcesi ile süper transferler yapabileceğime inanmıyorum, ama Türkiye de futbolun benim kadar bilgisayarıda etkileyeceğini hatta bir çok takımın yabancı sınırına takılmayacağını göz önüne aldığımızda aslında oyunu dahada zorlaştıracağım anlamına geliyor, çünkü bize göre berbat olan oyuncular bilgisayara göre çok iyi oyuncular olup bize karşı harikalar yaratacak maçlar çıkarabiliyor.
Ben yinede takımların bütceleri ile herhangi bir oyunama yapmadığımı göstermek istediğim için bir kaç resim atmak istedim.
İlk maçlardan resimleri yakın zamanda atmaya başlarım