1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Kaleci aranıyorr

Default Kaleci aranıyorr

Galatasaray kariyerimde 2. sezondayım Muslera'yı sattım Aykut sözleşme yenilemedi sizce kimi almalıyım?? Aklımda Valdes var (yaşlı ama su an boşta) ve Stegen var sizin önerilerinizi de bekliyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Tekirdağ

Timo Horn vardı köln'de onu alabilirsin stegende iyi tabi stegende olur

Bas 7 bucugu al onuru hem yerli hem perfonmansı iyi

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Türk olarak Sinan Bolat'ı alabilirsin. €1M almıştım ben 2. sezon. Yabancı önerim ise Jan Oblak
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Onur Kivrak, Ter-Stegen ve Rui Patricio (eger gelmek istiyorsa)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

al gitsin valdesi 4-5 sene götürür seni

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

Jeronimo Rulli yi alabilirsin mükemmel bir kaleci oluyor ilerde. Oyuna estudiantes takımında başlıyor.

Bu da benim Göztepe kariyerimdeki hali (yıl 2021)

valdesi aldım sözleşme konusunda çok sıkıntı çıkardı ama yedekte eray mı kalsa sinanı mı alsam bilemedim bir de sağ bek ve stoper lazım koray günteri bi türlü bulamıyorum :/

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Sağ bek olarak Levin Öztunalı'yı öneririm. MC olarak oynasada yaşı küçük olduğu için DR'ye çabuk alışıyor.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Keske Ter Stegen alsaydin, oyunun en iyi kalecisi oluyor. Ayrica oyunun basinda bile Muslera'dan daha iyi. Eger bu cocuktan daha iyi kaleci varsa, ben henuz bulamadim.

Koray Gunter'e gelince, buyuk ihtimalle bir yerlere kiralik gitmistir o yuzden satin alamadigin icin Asistan'in filtresine takiliyordur. Koray Gunter'i alabilmek icin 1 temmuzda hemen teklif goturmek sart. Dortmund'a dondugu gibi hemen yine kiralik gidiyor her sezon.

Sag Bek olarak Levin Oztunali fena bir secim degil evet, ama fiyati biraz tuzlu.

Quote Originally Posted by conchis View Post
    Keske Ter Stegen alsaydin, oyunun en iyi kalecisi oluyor. Ayrica oyunun basinda bile Muslera'dan daha iyi. Eger bu cocuktan daha iyi kaleci varsa, ben henuz bulamadim.

Koray Gunter'e gelince, buyuk ihtimalle bir yerlere kiralik gitmistir o yuzden satin alamadigin icin Asistan'in filtresine takiliyordur. Koray Gunter'i alabilmek icin 1 temmuzda hemen teklif goturmek sart. Dortmund'a dondugu gibi hemen yine kiralik gidiyor her sezon.

Sag Bek olarak Levin Oztunali fena bir secim degil evet, ama fiyati biraz tuzlu.
    tavsiyelerin için tşkr ederim dostum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Keşke yabancı kontenjanını kaleciye harcamasaydın.Onur Kıvrak götürürdü^^

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Ter stegen'i tek geçmek lazım bu seride. Elle kontrol antremanı verince canavara dönüşüyor.

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Keşke yabancı kontenjanını kaleciye harcamasaydın.Onur Kıvrak götürürdü^^
    onur'un benim takıma karşı performansı iyi değildi o yüzden korktum onu almaya

Quote Originally Posted by Rind-i Şeyda View Post
    Ter stegen'i tek geçmek lazım bu seride. Elle kontrol antremanı verince canavara dönüşüyor.
    şu antrenmanları çözemedim ben ya öncelikle personellere önem veririm ben bu oyunda hepsi 4.5-5 yıldız personeller ama gelişim göremiyorum oyuncularda :S özellikle şu taktik uyumu bir türlü yükselmiyor

Mesaj Yetkileri