Başarılar dilerim.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Başarılar ,hocam
Başarılar hocam
Personel Transferleri
Takimin personel ekibinde baya bir eksiklik vardi. Bizde en iyilerini bulmaya calistik ve ekibimze kattik. Ilk 1-2 sezon icin yeterli gorunse de, bir sonra ki sezonlar icin takviye gerekli..
Spoiler:
Tesislesme
Goreve basladigimiz gunlerdeki ilk gorevimiz hemen kulubun tesislerini gelistirmeyi talep etmek oldu. Ilk hazirlik macimizda da saha zemininin durumunu gordukten sonra zeminin de degistirilmesi icin yonetime talepte bulunduk.
Spoiler:
Taktikler
Hazirlik maclarinda iki taktik uzerinde calisacagiz. 4-2-3-1 taktigini takima genelde Kadir Has'ta oynayacagimiz maclarda ve ayni seviyede olan takimlara karsi oynatmayi dusunuyorum. 4-3-3'u ise zorla deplasman maclarinda oynatmayi planliyorum.. Galatasaray kariyerimde iki taktikle de guzel sonuclar almistim. 14.1.4 de hic denemedim, umarim ayni etkiyi gosterir.
Spoiler: 4-2-3-1
Spoiler: 4-3-3
Kaliteli yabancılara ve potansiyelli gençlere sahip bir takım seçmişsin , başarılar![]()
Transferler
Defansta baya bir eksiklik vardi.. oncelikle hedefimiz sag ve sol bek posizyonlariydi. Sag bek icin Sener Ozbayrakliyi serbest kalma maddesinden faydalanarak kadromuza kattik. Sol bek icin ise ilk dusundugum isim Caner'di ama yuksek maas talebi nedeniyle simdilik vazgectim. Defansta Khizanishviliyi sattiktan sonra stoper icin alternatif olacak birini ariyorduk. Bizde maaliyeti uygun oldugu icin Ceyhun'u kattik takima.
Forvette Nobre'yle yasi nedeniyle yollari ayirmak istiyorum o yuzden de bir yerli forvete ihtiyacimiz vardi. Emre Gural ve Mirkan Aydin secenekleri vardi, bizde Emre'yi aldik. Kanatta ve forvet arkasinda oynayabilmesi de bizim icin bir avantaj oldu.
2 transfer daha yapmayi dusunuyorum. Biri sag kanada digeri ise sol bek'e.
Spoiler: Sener Ozbayrakli - 1.800.000 Euro
Spoiler: Ceyhun Gulselam - 400.000 Euro
Spoiler: Emre Gural - 700.000 Euro
Başarılar...
Başarılar kardeşim.4-2-3-1 taktiğinde forvetin rolünü değiştirmeni öneririm.
Şener transferi güzel olmuş hocam
başarılar hocam takipteyim
Başarılar hocam![]()
Başarılar![]()
Transferler
Fazla bir butcemizin olmadigi icin asil hedefte olan oyunculari alamadik.. Solbek posizyonu icin Ishak Dogan'i kadromuza kattik, kanat icin ise Eskisehir'den Tarik Camdal'i. Tarik'in her iki kanatta ve sag ile sol bek posizyonlarinda oynayabilmesi bizim icin yine bir avantaj oldu.
Spoiler: Ishak Dogan - 650.000 Euro
Spoiler: Tarik Camdal - 525.000 Euro
Spoiler: Transfer Gecmisi
Transferler güzel, başarılar.
Hazirlik Maclarimiz
Spoiler:
Maclarin iyi gectigini dusunuyorum, her macta istatiklerde onde olan taraf bizdik ve rakip takimlara fazla posizyon vermedik. Umarim ayni performansi ligde de sergileriz..
Spoiler: Lig Fiksturu - Ilk 5 hafta
Ligin ilk 5 haftasinda Antep, Eskisehir ve Fenerbahce deplasmanlarina gitmemiz bizim icin bir dezavantaj olacak. En iyi oyunumuzu ortaya koyup iyi sonuclar almaya calisacagiz.
Hazırlık kampı verimli geçmiş gibi gözüküyor.Bakalım lige nasıl başlayacağız![]()
Başarılar.
Spoiler: 2.Hafta
Spoiler: 3.Hafta
Spoiler: 4.Hafta
Antep karsisinda oynadigimiz guzel futbolu Gencler macinda da oynayarak 3 puani aldik. Eskisehir deplasmaninda 2-0 geriye dusmemize ragmen mac sonunda 1 puan almayi basardik. Akhisar karsisinda forvetlerin beceriksizligi yuzunden 2 puani kaybettik diyebiliriz. Bir sonra ki macimiz Fenerbahce ile. Deplasmanda 1 puani almak icin oynayamaya calisacagiz.
Spoiler: Puan Durumu
Turkiye Kupasi
Turkiye Kupasinda rakibimiz 3.ligde mucadele eden Sakaryaspor oldu.
Temsilcilerimiz
Spoiler: Sampiyonlar Ligi - Galatasaray
Spoiler: Avrupa Ligi - Bursaspor
Akhisar'ı yenseymişiz daha iyi olabilirmiş![]()
Bu pas işini patlatmıştı Almanlar ardından Pep Bayern başına geçtiSen istediklerini sayısal olarak sahaya yansıtıyor gibi gözüküyorsun bu oyunu daha kaliteli isimler ile oynamaya başlayınca büyük ihtimal şampiyonlukta gelicektir ilk sene zor olsada 2. sene bile damga vurabilirsin lige bol şans
You'll Never BeatThe Irish !