Takım Hakkında Ufak Bilgiler
- Kaleciler -
As takımda 2 kalecimiz var.
Yavuz ile
Egemen yeterli gözüksede
Yavuz'a pek güvenmediğim için bir tane kaleci almak şart.
Egemen ise kaleyi devralması için as kalecilerin sakatlanmasını bekleyecek.
Kaleci Transferi
Kaleci transferi olarak aklımda 3 isim var. Bunlardan bir tanesi
Galatasaray'ın 3. kalecisi olan
Ufuk Ceylan.
Ufuk Ceylan'ı kiralamaya çalışacağım fakat epey zor olacak.
Geriye kalan 2 kaleci ismide beleşe geleceği için
Orkun Uşak ile
Kerem İnan olacak fakat büyük ihtimal
Orkun ile anlaşmaya çalışacağım.
- Defanslar -
Defansımız 2. lig için normal gözükebilir fakat bana göre epey eksiğimiz var. Bu bölgeye elimizden geldiği kadarıyla tecrübeli ve iş yapabilecek kişiler ile anlaşıp sağlamlaştırmamız gerekecek. Bu sene idare etmesi yeter. Seneye PTT 1. Lig'e çıkabilirsek zaten elimizdeki bütçeye göre yerlerine adam alınır.
- Defans Transferleri -
Defans bölgesi taktiğin ve takımın kalbi olacağı için ve elimizde para olmadığı için tecrübeli serbestler veya genç kiralık oyuncular ile kapatmaya çalışacağım. Bunların başında alt ligler için ideal defanslar geliyor. Bunlar K
ürşat Durmuş, Mustafa Akbaş, Caner Osmanpaşa, Cihan Haspolatlı, Koray Avcı vb gibi isimler ile anlaşmaya çalışacağım. Umarım başarılı olurum.
- Orta Sahalar -
- Orta Saha Transferleri -
Orta saha olarak epey kalabalık bir oyuncu listemiz var fakat bunların çoğu göbek yani orta alanda oynadığı için işimizi zorlaştırıyor. Kalabalık fakat kalitesiz, iş görmez oyuncular olduğu için birkaç orta alana takviye ile orta sahayı kapatmayı düşünüyorum. Tabi kanatlara'da bakmak şart. Bu kısma kimleri alabilirim pek isim gelmiyor.
- Forvetler -
- Forvet Transferleri -
Elimizde yeterice forvet adayı var. Tek forvet sistemiyle oynayacağım için 4 tane forvet yeterli gözüküyor fakat ekstradan rotasyon için 2 tane kiralık oyuncu alabilirim. Maksat elim bollaşsın ve yeterince kadrom olsun.
Personel Kadromuz
2. Lig takımı olduğumuz için geniş bir kadromuz yok ve bende ekleme yapmayabilirim. Paramız yeterse belki birkaç takviye ile güçlendiririm veya eksikleri kapatmaya çalışırım.
Antreman
Elimizdeki teknik kadro ile antreman seviyemiz. Oyuncular sakatlanmasın bana yeter