Adettendir hazırlık maçlarını koymak ve "Asistana oynattık o yüzden böyle sonuçlar" demek.Biz de öyle diyoruz
CONSTANTA'DA YAPRAK DÖKÜMÜ!
Gönderdiğim oyuncuların çoğu maaş bütçesinin kurbanı oldu.Aralarında yetersiz oyuncular da var.140 K gibi bir gelir elde etmek de hoş oldu
CONSTANTA'DAN YILDIZ AVI
Stephen APPIAH !
Eski günlerinden çok uzak olduğunu biliyorum.Ancak kendisi Fenerbahçe'deyken çok sevdiğim bir oyuncuydu.Hatta FM oynarken büyük takım çalıştırıyorsam eğer Appiah'ı alamadığım için üzülürdüm,büyük takımı kaldıramayacak seviyede olduğu için.Ancak Romanya Ligi'nde uzaktan 2-3 gol atsa bize yeter.Kaldı ki 2.maçında 8-9 günlük bir süreyle sakatlandı,sık sık sakatlık haberi duyacağız sanırım Kara İnci'den.
Giani Kiriţă
İlerlemiş yaşına rağmen,hırsı ve mücadelesiyle dikkat çeken Kirita'yı tercih etmemdeki en büyük sebep şüphesiz Türkiye'yi tanıyan bir oyuncu olması.Menajer eklerken sadece Türk uyruğu seçtiğim için Romence konuşamıyorum,Kirita bana öğretecektir

Kendisinden bol bol top kapmasını bekliyoruz,kırmızı kart görmesini değil!
Milan Stepanov
Yine Türkiye'yi bilen bir oyuncu.Kirita ile eski takım arkadaşı sanırım.Uyum sorununu azaltmak için böyle bir hamle yaptık.Kariyerli ve tecrübeli bir oyuncu.Sırp olduğu için yabancılık da çekmeyecektir.
Cristian Pulhac
Bu arkadaş sanırım eski FM08'in en iyi sol beklerinden biriydi.Yine Rumen vatandaşı,ligi bilen tecrübeli,sol bek sıkıntısının olduğu bir dönemde çok cüzi bir maaş ile kadromuza kattığımız için mutluyum.
Ahmed Ammi
Sağ tarafa alabileceklerimizin en iyisiydi.Aldık da,lakin gelir gelmez 3 ay sakatlandı.Biz de bir güzel sövdük,sözleşmesini feshetmeye çalıştık edemedik zira yönetim yanaşmadı fesihe.Elimizde patladı.32 yaşında olduğu için o sakatlıktan sonra hayır edeceğini sanmam.
Georgi Pashov
Yukarıdaki arkadaşın sakatlanması yüzünden bu kara çocuğu kadromuza Slavia Sofia'dan bedelsiz kattık.Anne tarafından Ukraynalı,baba tarafından Bulgar olan çocuğumuzun neden siyahi olduğu konusunda net bir bilgi yok.Herkes tüpçüden şüpheleniyor
Aitor Monroy
Takımımızdaki yakışıklı oyuncu eksikliğini gidermek için kadromuza kattığımız İspanyol oyuncu,oyunun iki yönünüde oynayabilmesiyle dikkat çekiyor.Kendisi Appiah'ın yedeği de olabilir,formayı ondan aladabilir.Fakat Appiah'ın müzmin sakatlığı onun iştahını kabartıyor.
Daniel Niculae
Fotoğrafa bakınca insanın "Karpatların David Villa'sı" diyesi geliyor ancak Niculae ile Villa arasındaki bitiricilik farkı Karpatlar ile Himalayalar arasındaki kadar sanırım.Kendisi yine ligi tanıdığı için ve beleşe alabilecek daha iyi forvet bulamadığımız için alındı.