1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Transfer Rekoru

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Default Transfer Rekoru

Bizim takımdaki oyunculara genelde verilen en fazla 45-60 milyon $ arası bir teklif olurdu hep. Bu adamla bunu geçmiş bulunmaktayım. Daha yüksek bir meblağa oyuncu satanınız oldu mu hiç ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

sene 2025. muhtemelen durumunuz çok iyidir maddi olarak. ben olsam satmazdım.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Satış da değil de alışta rekor kırdım
    274 milyon EURO ile
    Rodrigo Gomez'i oyun başında alın derim her takım PSG olmayabiliyor
    Teklif yaptım baktım vermiyor Real Madrid hırs yaptım takım da PSG olunca hiç zoruma gitmedi , taş attım da kolum mu yoruldu dedim

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

satsammı bılemedım.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by serwan View Post
    sene 2025. muhtemelen durumunuz çok iyidir maddi olarak. ben olsam satmazdım.
    Yok sene 2020. o City ile sözleşmesinin bitiş yılı. Maddi duruma da gelince; Galatasaray'a 1,5 sezon önce geldim. En başından beri Gs'de değildim. Yani çokta iyi durumda olduğu söylenemez. Mancini enkaz bırakmış resmen

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Eskiden FM rekorlari diye sabit baslik olurdu; herkes istedigi rekor dalini, ekran goruntusuyle destekleyerek basliga yazardi. Baslik da bu bilgilere gore duzenlenirdi.

Bazen cok sacma rekorlar da olurdu ama keyifliydi (bir sezonda soldan gelen kornerlerden en cok gol atan sag bek gibi komik bir dal hatirliyorum)

Bir rekor yeni bir noktaya tasindigi zaman da ilgili dal ve degisen rekor seviyesi belirtilirdi.

Bence super baslikti, niye yapilmiyor ki artik?

edit:imla

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ADSdeyken 50 mn sterline adam satmıştım , kaç dolar eder bilmiyorum ama en pahalı satışım buydu

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by omersal View Post
    ADSdeyken 50 mn sterline adam satmıştım , kaç dolar eder bilmiyorum ama en pahalı satışım buydu
    82 mio USD, 60 mio EUR, 166 mio TRY.

Benimki 125 milyon dolar.Bursa altyapısından yetişmişti.GS Ye aldım 5 milyon dolara.Monaco ya sattım.

İyi bir rekor. O fiyata oyuncu satmak çok zor.

Bende fm 2012 de bir regen e 45 milyon sterlin verip almıştım fakat bu seride inanilmaz bir transfer parasında yükseliş var. Mesela bir oyuncu 300bin sterlin adam bende 30 milyon sterlin istiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    82 mio USD, 60 mio EUR, 166 mio TRY.
    eyw dostum IMKB gibi adamsın

Nesil
    2004
    Yer
    Eskişehir

2017 de brumayı 46,5M £ 2018 de barbosa 42£ fierro 37£ daha 50i geçemedim bi türlü vermiyolar. herkes kapımda yatıyo ama 50 veren yok daha

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

87 M euroya Lewandowskiyi satmıştım Manchester Citye yalnız Lewandowskinin sözleşmesinde öyle bir madde vardıki teklif geldiğinde kahretsin dedim Takımıma katabilmek için sonraki satışından % 50 pay vermiştim haliyle kabul ettik Lewa'da 40M Euroyu cebe indirdi .Ayrıca sattığım adamlara gelirsek Stanciu 37M Euro Newcastleye Wanyama 50M Euroya Monacoya diğer sattıklarım isimler.

Nesil
    2006
    Yer
    London

54 milyon paund, muhtemelen 100milyon üzeri dolardır diye düşünüyorum emin değilim

Mesaj Yetkileri