1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Fm 2014 den Memnun musunuz?

Nesil
    2009
    Yer
    Sakarya

Default Fm 2014 den Memnun musunuz?

Eminim bu konudan çok açılmıştır ama ben yeniden sormak istiyorum.

12 senedir fm-cm oynarım hiç bir zaman şubat marttan önce almadım oyunu? Orjinal almaya deyer mi oyun? bugün 80 TL lik oyunu elime aldım ama o parayı vermek içimden gelmedi.

Sizce almalı mıyım?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ben şahsen değilim.Böyle bir maç motoru öyle bir parayı hak etmiyor Türkçe dil desteği olsa bile.Ayriyetten Sigamesin oyun içi hatalarını görmezsen gelip üyelerine laubali bir tavır ile cevap vermesi oyunu almamak için bile yeterli sebep.

Nesil
    2009
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Ben şahsen değilim.Böyle bir maç motoru öyle bir parayı hak etmiyor Türkçe dil desteği olsa bile.Ayriyetten Sigamesin oyun içi hatalarını görmezsen gelip üyelerine laubali bir tavır ile cevap vermesi oyunu almamak için bile yeterli sebep.
    bu sorunlar dediğim gibi 12 senedir biliyorum o yüzden hiç bir zaman marttan önce oynamadım oyunu sadece geçen sene oynamıştım ondada biliyorum sorunları..Bu oyun zaten genelde mart ayındaki güncelleme ile düzeliyor bilerek mi yapıyorlar anlamıyorum..Hep aynı naneler.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Valla iyi düşün derim aslında oyun zevkli değil bende senin gibi 10 yıldır bu oyunu oynadığım için oyun zevkli olmasa bile yıllardır oynadığımız alışkanlık yaptığı için bir şekilde oyundan zevk almaya çalışıyoruz.Ama kesinlikle bu parayı hak eden bir yapımcı değil.Benim görüşüm bunlar rakipsiz kaldıkça hatalarını düzeltmek yerine sürekli bahaneleri, kanıtları çürütmeye çalışacaklar.Ciddi bir rakip çıkıncaya kadar Sigames bence bu tavırda olacak.Kuruş hak etmiyorlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Valla iyi düşün derim aslında oyun zevkli değil bende senin gibi 10 yıldır bu oyunu oynadığım için oyun zevkli olmasa bile yıllardır oynadığımız alışkanlık yaptığı için bir şekilde oyundan zevk almaya çalışıyoruz.Ama kesinlikle bu parayı hak eden bir yapımcı değil.Benim görüşüm bunlar rakipsiz kaldıkça hatalarını düzeltmek yerine sürekli bahaneleri, kanıtları çürütmeye çalışacaklar.Ciddi bir rakip çıkıncaya kadar Sigames bence bu tavırda olacak.Kuruş hak etmiyorlar.
    aynen teşekkür ederim öğrenmek istediklerim buydu..Mart ayındaki güncellemeyide bekleyecem artık oda olmazsa fm 2013 den devam ederim hoş oda hala sorunlu oynamak gelmiyor içimden.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

memnun degılız ama almadanda olmuyor gunde bır ıkı mac oynayıp kendı zevkımı aldıktan sonra kapatıyorum oyunu beklemen ıyı.

editörü aldıktan sonra zevklenmeye başladı diyebilirim.

Nesil
    2013
    Yer
    Istanbul

1.4 patch'i ile oynuyorum ve çok zevkli geçiyor kariyerlerim. 1.4 patchinden sonra gelen patchler oyunu çok bozdu

memnun değilim..

Nesil
    2006
    Yer
    London

Bu tarz konuların konuşulabileceği bir konumuz zaten mevcut;

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=117171

Mesaj Yetkileri