Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: Aris Salanoki - Çok Eskiden

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Default Aris Salanoki - Çok Eskiden

Bu sene pek uğrayamadım buralara.Geri dönüşü burada yapayım dedim hem de hiç oynamadığım bir ligde.Yunanistan.Anne tarafının da eskiden Selanik'den göç etmesi de buna etken oldu.Yunanistan liginde başlayıp nereye savrulursak oraya gideceğiz.

Aris,1914 yılında Selanik'de kurulmuş bir takım.Kulubün adı ve amblemi eski mitolojik savaş Tanrısı Ares'den geliyor.Takımın rengi eskiden içinde bulunduğu Doğu Roma İmparatorluğu'nun renkleri olan siyah-sarıdır.

Çok da ilginç istatistikler var Aris takımı hakkında.45 yıldır Avrupa kupalarında evinde hiç kaybetmemiş.Bunda taraftarın etkisi var gördüğün en ateşli taraftar gruplarından birisi Aris taraftarı.Uefa turnuvalarında pek fazla oynayamamış olmaları da bu rekora yardımcı olmuş tabii ama yine de bu 26 maç içerisinde Manchester City (0-0), Atletico Madrid (1-0), Bayer Leverkusen (0-0), AS Roma (0-0) ve Chelsea (1-1) maçları olması da ilginç.Bir kaç taraftarın videosunu koyup oyuna başlayalım.

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=piPrkoQFVqo"]o[/YOUTUBE]

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=WcvAOpnnMK0"]a[/YOUTUBE]
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar Berk. O meşhur hikayeli kariyerlerden biri mi geliyor yoksa
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Başarılar dilerim, güzel seçim

paok macı efsane başarılar

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Başarılar ,

Nesil
    2012

Başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar adaş.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Başarılar Börkcüm kariyer alanında eskilerden tanıdık bir yüz görmek sevindirici.

Basarilar, tarafarlar korkutucu

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Başarılar dilerim. Güzel bir takım seçmişsin.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Başarılar

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar

Başarılar

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Başarılar uzun soluklu güzel bir kariyer geliyor demedi demeyin

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Teşekkür ederim hepinize arkadaşlar.Başlayalım.

- 17 Aralık 2012 -

Şu bana dar eden hayatımdan biraz olsun uzak kalayım diye koşa koşa gittiğim askerden geri gelmiştim.Hiç izin kullanmadığım için de biraz erken dönmüştüm.Durumumuz pek iyi değildi bizimkiler yeni aldıkları evin kredisini ödüyorlardı.O kadar sene kirada oturduktan sonra onlar da bir sahibi olmak isteyip 2 sene önce bu evi almışlardı.Pek hareketli bir hayatım olmamıştı zaten hiç bir zaman.Ardımda çok kişiyi bıraktım zamanında.Biraz da hızlı yaşadığımdandır heralde.Askerden sonra bende herkes gibi kendimi saçma sapan düzene atıp hayatımı düzene sokmak istedim.İş sahibi olup,bir tane de kız bulup evlenecektim.Başıma ne geldiyse bu kararımdan sonra geldi zaten...

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

10 Gün sonra kariyere başlarsak iyidir klasik Berk kariyerlerini bilenler bilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu gözüme takılıp takılıp duruyor Aris SALONİKA olması gerekmiyor mu

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aris F.C. (Thessaloniki) yazıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Aris F.C. (Thessaloniki) yazıyor.
    Öyle de yazılıyor ama Salanoki diye asla yazılmıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yunan kızları güzel olur, iyi karar olmuş

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Gece açtığım için öyle olmuş dostum.Doğrusu Saloniki düzeltilirse sevinirim.

- 24 Aralık 2012 -

Yeni geldim yorulmuşum baya 1 hafta boyunca yattım evde sürekli erken kalkmanın acısı çıkardım biraz da.Eski dostlarla görüştük,bıraktığım gibi değil hiçbiri.Mert,Ulaştırma Bakanını'nın şöförlüğünü yapıyormuş araba sürekli onda iyi de para alıyor.İyi yere kazığı atmış helal olsun.Cemil,Efes Pilsen'in toptancılığını yapmaya başlamış.İyi kötü hepsi birer iş sahibi olmuş.Sevindim anasını satayım kim ne kazık atarsa atsın insanın içinde olunca biraz vicdan üzülüyor da seviniyor da bir şey olunca.

Telefon geldi birden kayıtlı olmayan bir numaradan.Bizim Mustafa'nın babası arıyor." Oğlum,bak askerden geldin sana bir benzinlikçi de iş buldum.Tanıdık adam fiyatla anlaşırsınız senin de elin ekmek tutsun".Tamam amca dedim sağ olasın.

Gittim benziklikçiye baya büyük bir yer.Köftecisi,seyyarı,oto yıkaması her şeyi var.Çalışan çok büyük bir yer iyi para alırız diye düşündüm.Müdürün odasına girdim.İçerisi fazla büyük değil.Selamün aleyküm dedim.Buyur etti beni.Saçları dökülmüş,sigaradan bıyıkları sararmış,kravatı zorla gömleğe iliştirmiş bir adamdı müdür.İdris abi gönderdi beni efendim dedim.Ne zaman istersen başla dedi bana ücreti kafana takma seni ortada bırakmayız dediler.Tekrardan hayata atılıyordum.Sevindim böyle çok büyük bir sevinme.Bir şeyler başarmış gibi.Bu son şansımdı çünkü her şey için son bir şansım kalmıştı.Müdüre yarın geleceğimi söyleyerek kapıdan çıktım.Bir sigara yaktım otobüs durağına kadar yürüdüm...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

- 24 Aralık 2012 -

Eve vardım.Annem evdeydi ev hanımıydı annem.Odama geçtim uzandım yatağa başladım düşünmeye.Telefondan açtım şarkıyı.Düşündüm,yaşadıklarımı,yediğim kazıkları,neleri atlattığımı.Bazı zamanlar olur da insan kendi kendine zorla acı çektirir ya.Onlardan biriydi işte.

http://www.youtube.com/watch?v=jyzIWYNURKY
    (dinleyin arada böyle şarkılar atarım ortaya)

- 25 Aralık 2012 -

Erkenden kalktım sabah.Önce duşa girdim sonra saçlarımı yaptım.Kıyak bir pantolon,üstüme de beyaz bir gömlek giydim.Benzinlikçiye doğru gitmeye başladım.Gittiğimde iş başı yapılmıştı.Müdürün odasına girdim."Hoşgeldin oğlum al kıyafetlerin bunlar kabin sağ tarafta " dedi.Aldım kıyafetleri giydim üstüme zoruma gitti bir an.Hiçbir mesleği küçük düşürmem ama bir pompacı olabilmek için mi bu kadar yıl okul okuduk biz boşuna mı gençliğimizi adadık bir yerlere ? Üstümü giydim geçtim benim dolum yapacağım yere.Geleni gideni hiç bitmeyen bir yer.O gün çok yoruldum.Ha Murat diye de bir elemanla tanıştım frekanslar uyuştu gibi biraz.Eve giderken de tatlı aldım eve.Adettendir bende bir işe başlayınca her zaman alınan parayla eve bir şeyler alınır.Eve gittim annem koydu tatlıdan iki parça yedik bi güzel.Bizimkilere iyi geceler diyip odama dinlemeye geçtim..

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Hikaye ile birlikte gerçekten güzel gidiyor başarılar

Başarılar.Hikayeyle iyi gidiyor kariyer.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Hikaye güzel gidiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

----

Artık elimde bir işim vardı.Günler böyle geçip gidiyordu.Sabah kalk işe git akşam gel yat.Maaşı iyiydi ama başka iş bulamazdım bu paraya da.Uzun bir süre pek bir olay olmadı.

- 30 Aralık 2012 -

İlk demler bu zaman yaşanmaya başladı.Benim hemen yan tarafımda çalışan Murat'ı kasaya terfi ettiler.İlk başta sevindim hak ettiğini düşündüm.Sonradan olay patlak vermeye başladı.Murat kasaya geçmesiyle beraber benim yanıma geldi.Bak dedi her gün 10'a 20'şer lirayı kimse çakmaz fiş kesmeyiz bazılarına günlük 20 lira fazladan cebimize girer dedi.Afalladım zoruma gitti dediği."Milletin malına mı gözünü diktin.Ben yokum kendin ne halt yiyorsan ye " dedim.Kafasını sallayarak gitti.Ulan bir gittiğim yerde de temiz adamlar olsun.Bütün kafam Murat'ın anlattıklarında kaldı başını yakacaktı.

- 31 Aralık 2012 -

Allah razı olsun.Bizi erken çıkartacaklar bugün yılbaşını kutlamaya gidebileceğiz.Akşam saat 6 civarlarında paydos olduk.Bizim bir kaç eski dostu aradım onların ikisi beraber aynı yere davetliymişler.Bana da gel dediler.Ben haber veririm size diyip kapattım.

---

Aradım bizimkileri geleceğimi söyledim.Adresi aldım.Tunalı'da bir ev partisi.Kapıyı çaldım.Bir tane kız açtı kapıyı.Siyah saçlı,yeşil gözlerini var kocaman,üzerinde askılı bir elbise var.Tatlı tatlı gülümsedi yüzüme.O kızı görünce tanımadığım ortam düşüncesi aklımdan çıktı gitti bıraksalar koşarak girecektim içeriye.Girdiğim de kısık sesten bir müzik açıktı.İçeriye girdim topluca bir merhaba dedim.Bizimkilerle tokalaştım hemen yanlarına da bir yere de sıvıştım.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri