Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: 2D'nin 3D'den Çok Daha İyi Olması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default 2D'nin 3D'den Çok Daha İyi Olması

Forumda bir sürü yakınan arkadaş görüyorum mac moturundan. Bence maç motorundaki saçmalık olarak gördükleri şeylerin çoğunun nedeni yetersiz 3D. Aynı macın yarısını 3D, yarısını 2D izliyorum. 3D tamamen komedi gibi grafikler, hareketler vs. oluyor. Oysa 2D'de hem hayal ediyorsun hem de abuk subuk hareketler olmuyor gayet güzel akıyor oyun..

Tavsiye ediyorum maç motorundan sikayetci olanların 2D oynamasını..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Doğrudur, bu yıl bende bunu farkettim en azından mantıklı bir şeyler düşünebiliyorsun saçma hareketlere.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben 2D izleyip golleri 3D izliyorum.Gayet mutluyum şu ana kadar Nostaljide oluyor

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Bugüne kadar 1 maç bile 3-D oynamamışımdır.

Nesil
    2006
    Yer
    London

Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi, ancak ben 3D yi her şeye rağmen daha gerçekci buluyorum. Yani tamam aynı gol 2D, 3D fark etmez olan gol olacaktır ama bir yuvarlağın vurduğunu görmek var, nasıl gol olduğunu sadece hayal etmek, bide o voleyi görmek var, zevki ayrı ya. Yani adam orta sahadan roveşeta ile gol atsa, 2D de vurdu girdi dersin, ama onu görmenin zevkide ayrı olur.

2d efsanedir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi, ancak ben 3D yi her şeye rağmen daha gerçekci buluyorum. Yani tamam aynı gol 2D, 3D fark etmez olan gol olacaktır ama bir yuvarlağın vurduğunu görmek var, nasıl gol olduğunu sadece hayal etmek, bide o voleyi görmek var, zevki ayrı ya. Yani adam orta sahadan roveşeta ile gol atsa, 2D de vurdu girdi dersin, ama onu görmenin zevkide ayrı olur.
    Benim gibi golleri 3D izle o zaman^^

3D çıktı çıkalı hiç oynamadım 2d candır

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

2D'de takımın nasıl oynadığını göremiyorum. 3D ne kadar kötü olursa olsun oyuncuların neler yaptığını daha iyi görüyorum.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Ben 3D izliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

ben 2D Klasik izliyorum, 3D gözlerimi yoruyor, daha iyi görüyorum taktiğin işleyişini...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bende 3D olarak izleyenlerdenim

3d zaten bizi kanser etmek için yapılmış herlde ben bu kadar saçmalk görmedim 2d oynarkan her maç 3*4 atarkan 3d rezalet 90dkka boş kalaye girmiyo her maç net 3 bomboş karşı karşya girmiyo saçma sapan daha bir sürü şeyler 2d candır

Nesil
    2006
    Yer
    London

Hala 2D ile 3D de skorun farklı olduğunu düşünenler var yahu, bir şey demiyorum.

Hala 2D ile 3D de skorun farklı olduğunu düşünenler var yahu, bir şey demiyorum.
    benimki düşünce değil gözlem 2d oynarken farklı skorlar oluyor ama 3d ye geçtim bazen boş kaleye bile gol olmuyor karşı karşıya net 3-4 pozisyon gol olmuyor sonra tekrar 2d ye döndüm yine kazanmya ve farklı skorlar devam etti tesadüf mü bu yani ?

Nesil
    2006
    Yer
    London

Tesadüf Çünkü oyunun kendi olayı o zaten, süper giderken bir anda gol bulamaz olabiliyorsun. Oynanan oyun aynı oyun, 3D ile 2D sadece görüntü, 3D de ne oluysa 2D dede aynısı oluyor, 3D de kaleci ile karşı karşıya kaçırdığını net görüyorsun 2D de kaleci almış gibi görünüyor, Görüntüler maçı değiştirmez, skoru değiştirebilecek tek şey, bazı insanlar 2D de daha rahat gözlem yapıp ona göre oyuncu değiştirebilir, buda oyunun skoruna etki edebilir, bunun dışında 3D ile 2D nin tek farkı görüntü

söylediklerinizde haklısınız ama bence bu kadar çok maçta tesadüf olmaz bence =)

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Hala 3D'de ne oluyorsa 2D'de de ayni seyin oldugunu dusunenler var, saka gibi...

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by amorti View Post
    Hala 3D'de ne oluyorsa 2D'de de ayni seyin oldugunu dusunenler var, saka gibi...
    Ne sanıyorsunuz olmuyor mu? Oluyor, ancak bu tarz şeyler 2D de düzeltilmiş, 3D de hala düzeltilmemiş, ama bir gol olacaksa 2D dede olur 3D dede olur, bunu 2D ye alayıp çok gol atayım mantığı yapamazsın, ya bir düşün, bir maçı izliyorsun ve gol oluyor, o maçı stattan izleyince gol oluyorsa, televizyondan izleyince gol olmamak gibi bir ihtimal var mı? 2D ile 3D sadece görüntüdür. Eğer bilmiyorsanız 2 Boyut ve 3 Boyut diye aratın internette. Anlamlarını öğrenin. 2D sadece uzunluk ve genişliği gösterir, 3D ise uzunluk, genişlik ve derinlik. Aynı maçı iki şekilde de açıp izleme fırsatın olsa, aç izle derdim, aynı pozisyonlar sadece farklı görüntülenir, gol olursa ikisinde de olur, ha pozisyon bozulacaksa 2D de uzun zaman önce düzeltildiği için anlamazsın 3D daha düzeltilmediği için gözüne batar. 2D de top kalecinin elinden kaçtığında bunu net olarak göremezsin çünkü zaten yuvarlaktır, eli yoktur, 3D de bunu görürsün ona tepki gösterirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

Windows 8 var iken, XP kullanmak gibi bir şey bu olsa gerek
    Last edited by myres : 16.Ocak.2014 at 20:18 Reason: İmla

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by myres View Post
    Windows 8 var iken, XP kullanmak gibi bir şey bu olsa gerek
    Ben XP kullanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne sanıyorsunuz olmuyor mu? Oluyor, ancak bu tarz şeyler 2D de düzeltilmiş, 3D de hala düzeltilmemiş, ama bir gol olacaksa 2D dede olur 3D dede olur, bunu 2D ye alayıp çok gol atayım mantığı yapamazsın, ya bir düşün, bir maçı izliyorsun ve gol oluyor, o maçı stattan izleyince gol oluyorsa, televizyondan izleyince gol olmamak gibi bir ihtimal var mı? 2D ile 3D sadece görüntüdür. Eğer bilmiyorsanız 2 Boyut ve 3 Boyut diye aratın internette. Anlamlarını öğrenin. 2D sadece uzunluk ve genişliği gösterir, 3D ise uzunluk, genişlik ve derinlik. Aynı maçı iki şekilde de açıp izleme fırsatın olsa, aç izle derdim, aynı pozisyonlar sadece farklı görüntülenir, gol olursa ikisinde de olur, ha pozisyon bozulacaksa 2D de uzun zaman önce düzeltildiği için anlamazsın 3D daha düzeltilmediği için gözüne batar. 2D de top kalecinin elinden kaçtığında bunu net olarak göremezsin çünkü zaten yuvarlaktır, eli yoktur, 3D de bunu görürsün ona tepki gösterirsin.
    Temelde anlattıkların doğru fakat kendi gözlemlerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki oyunda 3D'nin yeterince gelişmemiş olması ve oyuncuların derinliğe göre hareket etmesi sanıyorum ki yeni kodlar, parametreler gerektiriyor derinliğe göre de oynamaları için, bu nedenlerle sacmasapan işler yapabiliyorlar. O sacmalıklara 2D macta rastlanmıyor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    London

Kesinlikle saçmalıklar olmuyor, aynı şekilde yukarda da 2D de düzeltildiğinden bahsettim ancak 2D olarak oynadım oyunu kısa bir süre ve taçtan yediğim golü yedim ancak görüntüler 3D olarak yüklendiği için 2Dsini gösteremiyorum, yani aslında gol aynı şekilde oluyor ancak 2D de belli olmuyor

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Kesinlikle saçmalıklar olmuyor, aynı şekilde yukarda da 2D de düzeltildiğinden bahsettim ancak 2D olarak oynadım oyunu kısa bir süre ve taçtan yediğim golü yedim ancak görüntüler 3D olarak yüklendiği için 2Dsini gösteremiyorum, yani aslında gol aynı şekilde oluyor ancak 2D de belli olmuyor
    Teoride dogru olan durum (yani senin de hep bahsettigin, 2D ve 3D arasinda farklilik olmamasi gerektigi gercegi) FM icin pratikte karsilik bulmuyor. Bunu anlatmaya calisiyorum kac zamandir.

Mantik tamam ama FM'de 3D, kodlamalarla sonradan olusturulmus bir sey. 2D ile ayni zamanda cikmadigi gibi ayni sekilde de olusturulmadi. Bir FIFA gibi gercek insanlar modellenerek yaratilmadigindan fizik kurallarina da o derece yakin degil.

Oyunun ilk defa 3D ile ciktigi zamani hatirliyorum; burdaki nerdeyse herkes itiraz etti veyahut onyargiyla yaklasti, "bu oyunun ruhu 2D'dir nerden cikti 3D?" diye. Ilk ciktiginda da sahada ucan ya da kayarak giden adamlar, 10mt otesinden gecen topu cat diye iki eliyle yakalayan kaleciler vardi. Ama hicbir zaman FM 14'deki sekilde oyunun akisina etki eden mantiksizliklar yoktu.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

valla maç motorunu düzeltemeyeceklerse ya 2D'ye dönüş yapsınlar ya da 2012 maç motorunu aynen kullansınlar..

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Gerçek FM'ciler 2D izler

27. Default

Kesinlikle 2D izlemenizi tavsiye ederim. Çok daha gerçekçi göz yormaz taktiğinizi net görürsünüz. Ama 3D gol önizlemesi denenebilir. Deneyeceğim.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Ben 12 ve 13 serilerini hep 3d oynuyordum ancak bu seride direk 2d ye geçtim pişman değilim 2d Candır

2d değil direk 2d Classic oynuyorum.

fm 08 den beri 2d oynuyorum ben.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri