Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Devrim Vaktiyle Bir İhtimaldi ve Çok Güzeldi | AFC Ajax - 2. Sezon

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Default Devrim Vaktiyle Bir İhtimaldi ve Çok Güzeldi | AFC Ajax - 2. Sezon

Merhaba arkadaşlar. Hevesimin kursağımda kaldığı son Mönchengladbach kariyerimden sonra uzun bir süre kariyer yayınlamamıştım. Açıkçası bir süredir oyunla da pek aram yoktu. Vakit geçtikçe yeniden ısındım seriye. (bkz. http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=153) Son zamanlarda ise yeniden bir kariyer yayınlamak isteği duymaya başladım. Takım konusunda uzun zamanlar kararsızlık yaşadım. Vardığım karar ise AFC Ajax oldu. Neden devrim temasını seçtiğime gelirsek. Bildiğiniz üzere futbol artık paranın esiri olmuş durumda. PSG'ler, Monaco'lar, Chelsea'ler, Real Madrid'ler, Manchester City'ler... Ajax ise zaman zaman genç, mütevazı kadrolarıyla bu takımlara kafa tuttu. Ben bunu kalıcı hale getirmek, Ajax'ı futbol dünyasında söz sahibi yapmak, yüz milyon dolarlar döndürmeden de başarılı olunabileceğini göstermek istiyorum. Tek bir daimi hedefimiz var o da Şampiyonlar Ligini kazanmak.

Rakipler için Amsterdam'ı bir cehenneme çevirmek istiyoruz.

İşte hepimizin göğsünü kabartan ve hepimizi umutlandıran anlar...

Viktor Fischer... Zaferlerimize bizi taşıyacak, yeni Cruijff'umuz olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Başarılar.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar dilerim

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Başarılar, Ajax en sevdiğim klüplerden biridir.Para futbola girmeden önce en büyük klüplerden biriydi.Ama şu an hala o potansiyele sahip.Başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

Başarılar.Sighthorsson canavar gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar dilerim , potansiyeli müthiş bir takım hemen hemen her mevkide genç oyuncular mevcut.
    Nacizane iki tavsiyem olacaktır. Birincisi savunmada stoper mevkisine mutlaka takviye şart ve eldeki kaleci müthiş , ikincisi ise Bazoer ile sözleşme yenile ve hemen as takıma katmandır. Tekrardan başarılar dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Sıcak bir Temmuz gününde işbaşı yaptım ve takım ile tanıştıktan sonra ilk antrenmanımıza çıktık. Frank de Boer'un ayrılığına rağmen takımda moraller gayet yerindeydi.

Göreve gelir gelmez transfer gerekliliğinin farkına vardım. Daha takıma imza atalı birkaç gün geçmedi ki ilk transferimizi Porto'dan Jorge Fucile'yi kadromuza katarak gerçekleştirdik.

Bonservis bedeli ise 4 milyon €. Takımımıza hayırlı olması dileğiyle.

Oynamak istediğim sistem topa hakim olan, kaptırdığında çabucak geri kazanmasını bilen göze hoş gelen bir futbol. Oyunda kurduğum diziliş 4-4-1-1 ancak oyuncuların ortalama mevkii olarak aşağı yukarı böyle dizilmesini istiyorum. 2 tane pas dağıtan stoper, iyi dört başı mamur bir sol bek, Maicon gibi gidip gelen bir sağ bek, orta sahanın sağında yer alacak isim kafasına göre takılacak, gerek asist gerekse gol katkısının yüksek olması gerekiyor ki bu görev Viktor Fischer'de olacak, yine dört başı mamur bir sol açık, yaratıcı oyun zekası yüksek bir sol iç, savaşçı kanlı bıçaklı bir sağ iç, çakal Carlos tadında gol makinesine dönüşebilecek bir ofansif orta saha ve pas dağıtan, kendinden çok arkadaşlarını düşünen gerektiğinde kaleyi de görebilen bir santrafor.

Hazırlık Kampı

Pek başarılı bir hazırlık kampı geçirdiğimiz söylenemez ancak peşinde olduğumuz şey de skor değil, taktiğe alışmaktı. Açıkçası 4 maç yeterli değil ama yapacak bir şey yok lig çok erken başlıyor. Başlarda sallantı yaşarız büyük ihtimalle.
    Neredeyse her oyuncuyu oynatmak istedik, herkesin ne yapabileceğini görmek istedik. Bir istatistikte öne çıkan isimleri sizlerle de paylaşmak isterim.

Maç Başı Dribbling: 1-Lerin Duarte 8.72 2-Thulani Serero 7.25 3-Viktor Fischer 4.09 > Bu alanda dikkatimi en çok çeken isim elbette Lerin Duarte oldu. Sol açık mevkisinde kendisinden faydalanmak istiyorum maç başı 9 dribbling yapan bir sol açıksa bizi fazlasıyla rahatlatır.

Hazırlık kampının sonunda 2 isimle yollarımızı ayırdık. Aslında birini satmak planlarımızın arasında yoktu ancak verilen teklif tatminkardı.

Tobias Sana 2 milyon € karşılığında Heerenveen'in yolunu tuttu.

Daley Blind ise 7.5 milyon € karşılığında Porto ile anlaştı. Kendisine başarılar dilerim.

Lig yaklaştı ancak bunun öncesinde Hollanda Süper Kupası maçında ezeli rakibimiz Az Alkmaar ile karşılaşacağız.

Hollanda Süper Kupası
    Çok kısa sürede hırpalayıcı bir hazırlık kampı geçirdik. Bu maça geldiğimizde oyuncularımızın kondisyonları çok düşük seviyedeydi. Bir yandan ağır antrenmanlar, diğer yandan zor hazırlık maçları adeta bu maç öncesinde oyuncularımın pilini bitirmişti. Ben de bu yüzden maça yedek ağırlıklı bir ilk 11 sürdüm.

XI: Vermeer / Fucile-Van der Hoorn-Moisander-Denswil / Ligeon-Poulsen-Lucas Andersen-Serero / Siem de Jong / Bojan

3 tane daha transfer yapmak istiyorum aslında. Umarım şartlar müsaade eder de bu transferleri gerçekleştiririz.

@vivoperlei, rexpo1994: Teşekkür ederim.
    @Banega: Ben de aynı görüşleri paylaşıyorum, teşekkürler.
    @Damigol: Krkic'le önemli bir yarışa girecek. Kazanan Ajax olsun.
    @MuraTBudaN: Teşekkürler size de. İki tavsiyenize de uymaya çalışacağım. Stoper transferi bahsettiğim 3 transferden biri zaten.

Başarılar dilerim. Süper kupa zaferi güzel olmuş.

Basarilar. Ajax ile su an 2.sezonumu oynuyorum, kesinlikle Mitrovic'i tavsiye ederim. Az pazarlik yapsan 9 milyon gibi bir rakama gelebilir. Duarte ise asist krali oldu bende. Kornerleri ona birakiyorum, uzak direge de Denswil'i koyuyorum. Oyle 4 gol attigi bir maci vardi

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Önceki mesajda 3 transfer hedefimiz var demiştim. Ancak 2 tanesini gerçekleştirebildik, stoper almaya paramız kalmadı. Orta sahadaki yaratıcılık eksikliğimizi Güney Amerika'dan tamamladık. Brezilya Milli Takımı'nın lider oyuncularından biri olması beklenen ancak şu ana kadar bu beklentilere cevap veremeyen Paulo Henrique Ganso'yu 5 milyon € bonservis bedeliyle kadromuza kattık. Kendisinden çok şey bekliyorum. Hollanda Ligi'ni sallayacağını düşünüyorum.

İkinci transferimizi sol bek mevkine yaptık. Abraham'ı Zaragoza'dan 1,9 milyon € karşılığında kadromuza kattık. Blind'in gidişi sonrasında yapılan bir ihtiyaç transferiydi açıkçası. Blind'i de sevmezdim pek 7.5 milyon gibi cazip bir miktar teklif edilince sattım gitti.

Transferlere toplamda 10,8 milyon € harcadık karşılığında gelir olarak ise 9,6 milyon € kazandık. Gelir-gider dengesi açısından olumlu bir transfer dönemiydi bizim için. Merak ettiğiniz profil varsa söyleyin lütfen ben de yayınlayayım.

Transferler sonucu oluşan kadromuz
    Kale

Savunma

Orta Saha

Forvet

...ve lig başlıyor...

Eredivisie 1.Hafta

Maç öncesi basın toplantısındaki dikkat çeken beyanım Pablo Barrientos hakkında olanıydı. Heerenveen maçı öncesi ilk 11: Vermeer / Fucile-van Rhijn-Moisander-Abraham / Fischer-Poulsen-Lucas Andersen-Lerin Duarte/Siem de Jong/Kolbeinn

İlk maçımızda geçer not aldık.

@richard castle: Teşekkürler yorum için.
    @Ronaldinho 10: Bir sonraki mesajımda göreceksiniz ki forvet transferinde bir sürprizimiz var.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Başarılar dilerim. Şuan ben de Ajax ile kariyer yapıyorum. Agustin Allione, Ricardo Rodriguez ve Eder Alvarez Balanta'yı aldım. Sırasıyla 18-21-20 yaşındalar. Oldukça genç ve potansiyelli hepsi. Sol bek sorunu var takımda bariz. Onun için Ricardo Rodriguez'i transfer ettim. Bir de Daley Bind'i keşke satmasaydın. Çok iyi stoperdi o. Gerisi iyi zaten. Lig garanti gibi Avrupa'da ilerlemeni bekliyorum ben

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

Forvet transferine gerek yok bence ama sen bilirsin hocam.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Eredivise 2.Hafta
    2. hafta Zwolle deplasmanındayız. İşte ilk 11'imiz.

Güzel futbola devam ediyoruz. Kolbeinn de golleri sıralamaya devam ediyor.

Birilerinin Fischer'le ilgilendiğini duyunca ben...

Gel gelelim forvet transferine. Brezilya'nın yağmur ormanlarından fayadalandık yine. Gabriel Barbosa'yı 3 milyon € karşılığında renklerimize bağladık ancak yaşı dolayısıyla kendisi takımımıza 30 Ağustos 2014 tarihinde katılacak. Oyunun gelecekteki en iyi forvetlerinden birisi.

Eredivisie 3.Hafta
    Evimizdeki RKC maçının ilk 11'i:

Açıkçası topa sahip olma oranımızı beğenmedim. Bu arada maçta sakatlanan Fischer'in ciddi bir şeyi yokmuş.

Dipnot: Önceki mesajlarımdan birinde "ezeli rakibimiz Alkmaar" gibi bir tanımda bulundum ki tam bir faciaydı. Ajax'ın ezeli rakibi Feyenoord. Hata için özür dilerim.

@jevox06: Valla Avrupa'da bu futbolumuzla bizi parçalarlar gibi geliyor ama hayırlısı.
    @Damigol: Bakalım bu hot prospect'i beğenicen mi

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

Üfff,fena çalışır Kolbeinn ile Barbosa.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Kardeş 4-5-1 , 4-1-4-1 ve 4-4-1-1 bu sezon FM'deki en iyi taktikler.Sen de 4-4-1-1 oynuyorsun zaten. Avrupa'da eğer AMC ile oynuyorlarsa 4-1-4-1 e Dönersen adamların başlarını döndürürsün. Kanatlarda hızlı. Avrupa'da yürürüz gibime geliyor

Barbosa'yi ilk transfer doneminde alman iyi olmus. Buyukler birakmazdi yoksa

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Eredivisie 4.Hafta

Büyük derbi. Ajax'ın başındaki ilk büyük maçım. Allah utandırmasın...

İlk 11 konusunda istikrara doğru gidiyoruz ancak Şampiyonlar Ligi'nin başlamasıyla elbette ki rotasyon olacaktır.

Ezdik geçtik resmen. Fischer de top oynadı hele şükür. Sağ kanada alışıyor.

Şampiyonlar Ligi kuraları çekilme aşamasında.

Medyaya göre zor grup. Bence şansımız yüksek.

Eredivisie 5.Hafta

Ado deen Haag deplasmanındayız. Şampiyonlar Ligi kuralarından sonraki ilk maçımız biraz konsantrasyonumuzu dağıtmış sanırım.

Aslında olumlu bir futbol oynadık ama rakip tam anlamıyla çirkef bir futbolla bizi sindirdi. Bunun faturası ise yaratıcı orta sahalarıma kesildi. Önce Ganso sakatlandı(4-5 gün), sonra onun yerine aldığım Lucas Andersen sakatlandı(2-3 gün). Andersen sakatlandığında 3 oyuncu değişikliği hakkımızı kullanmıştık, geri kalan dakikalarda 10 kişi oynadık. Neyse ki milli takım arasına girdik bu iki oyuncu SC Cambuur deplasmanında ve akabinde Amsterdam'daki United maçında sahada olabilecek.

Antrenmanlarda göz dolduran Ligeon'u önümüzdeki maçta ilk 11 ile ödüllendireceğim.

Ajax'ta Gökhan Gönül Şoku

Eyvah... Eyong Enoh'a kaldık şimdi.

Eredivisie 6.Hafta

Pazar günü Cambuur deplasmanına çıkıp Salı günü ManU maçı oynayacağız. Bu yüzden 8-9 kişilik bir rotasyon yaptık, haliyle puan kaybı da beraberinde geldi malesef.

Medyaya beğendiremedik bu sefer kendimizi.

@Damigol: Çılgın bir forma yarışı olacak.
    @jevox06: Aslında bu dizilişler hep iş yaptı ama diğerleri ilk kez bu kadar işlevsiz kaldı.
    @Ronaldinho 10: Daha 2-3 genç daha var aklımda ama bütçemiz müsait kalmadı valla.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Şampiyonlar Ligi başlıyor. Theeeseee areee the chaampiooooooons

Oyunu elimize almakta zorlandık. 4-4-1-1 kelimenin tam anlamıyla Şampiyonlar Ligi'nde yemedi. Şanslı bir beraberlik aldık.

Haydaaaaaaaa

Takım kafayı gözü yarmaya başladı. Hiç hoş haberler gelmiyor.

Eredivisie 7.Hafta
    Belki en ezeli rakibimiz Feyenoord ama bu ligin en büyük, en zorlu, en heyecan verici maçları elbette her zaman Ajax-PSV maçları olmuştur. Seyir zevki yüksek bir maç olmasını dilerim.

1-0 kazandık ama oynanan oyun çok daha fazlasını hak ediyordu. Ancak topun kontrolünü elimize almamız hususunda sıkıntı yaşıyorum. %60'ları görmeyi beklerken daha o seviyeye hiç çıkamadım.

Önerisi olan?

Hadi iyi geceler arkadaşlar benden bu gecelik bu kadar. Yarın tüm gün oyunun başında olurum herhalde kendinize iyi bakın.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Kardeşim dizilişi hiç bozma bir kere. Sadece Avrupa'da zor maçlarda hele ki rakip AMC kullanıyosa kesinlikle 4-1-4-1 sistemine dön. Yani DMC bulundur. Bir de daha az takım talimatı kullanmanı tavsiye ederim. Son olarak da bu konuda üstad olan perpetua'nın rehberini incelersen on numara bir taktik yaparsın. Başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Transferler çok iyi.Şampiyonlar ligi maçlarıda öyle

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gidişat güzel hocam ligde gereksiz puan kayıpları olmuş ama normaldir her zaman olur

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Merhabalar herkese. Sabah erkenden kariyere başlamak vardı aklımda ancak bir de ne göreyim sitede sorun var. Neyse ki düzeldi, biz de başlayalım o halde.

--

Hollanda Kupası 2.Tur Maçı
    Amatör ter Leede takımı ile eşleştik. Açıkçası fazlasıyla kolay bir maçtı. Rotasyona gidip gençleri oynattık.

Spoiler: Ajax ilk 11 

Spoiler: Genel İstatistik 

3.turda Noordwijk ile oynayacağız. Ayrıca bu maçta sakatlanan Mike van der Hoorn 1 ay kadar sahalardan uzak kalacak.

Eredivisie 8.Hafta
    Deplasmanda FC Twente ile karşılaştık. Oyunun hakimiyetini elimize almakta zorlandık. Pek de pozisyon olmadı maçta.

Spoiler: Ajax ilk 11 

Spoiler: Genel İstatistik 

Şampiyonlar Ligi D Grubu 2.Maçı
    İlk maçta gruba 2.torbadan katılmış CSKA'yı deplasmanda yenen FC Kobenhavn ile deplasmanda karşılaştık. İlk yarısı tamamen bizim kontrolümüzde geçen maçı 2-1 kazanmasını bildik.

Spoiler: İlk 11'ler 

Spoiler: Oyuncu Puanları 

Duarte hafta sonu oynayacağımız Heracles maçında bizimle olamayacak.

Eredivisie 9.Hafta
    Ben hayatımda böyle kasap takım görmedim. Yenildikçe oyuncularıma sardılar. Takımın 2 kilit ismini bu maçta kaybettik. Ganso 2 ay, Fucile 3 ay sakatlandı arkadaşlar. Gerçekten infial. Yazıklar olsun böyle futbola. Kardeşim ter bu ter.

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=PcSQ7UjiuRI"]http://www.youtube.com/watch?v=PcSQ7UjiuRI[/YOUTUBE]

Spoiler: İlk 11'ler 

---
    Liglere 15 günlük milli takım arası girildi. O yüzden o ana kadar oynadığım maçları yayınlayayım.

@jevox06: Zorlu maçlarda 4-1-4-1 yapacağım sanırım.
    @rexpo1994: Teşekkürler.
    @3842: Taktiğe alışma süreci diyelim.

Taktikte GF'yi OK-H yapip, OK'yi de DOK-D yapmak bir fayda gosterebilir belki. Gidisat guzel

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Eredivisie 10.Hafta
    Zorlu NAC Breda deplasmanındaydık bu hafta. Deplasmanlardan hep çekinmişimdir...

Spoiler: Dizilişler 

5 maçlık bir yenilmezlik serisine girdik bu da medyanın gözünden kaçmamış.

Şampiyonlar Ligi D Grubu 3.Maçı
    CSKA Moskova deplasmanına gidiyoruz. Gerçekten grubun en kritik maçlarından biri. En az 1 puan bizim için çok iyi olur.

Ahmed Musa ve Vitinho işimizi bitirdi. Bu maçlardan sonra bizim grup oldu çorba...

Spoiler: Grup Puan Durumu 

Eredivisie 11.Hafta
    Evimizde Go Ahaed ile oynuyoruz. Son CSKA maçından sonra da takım yıprandı hayli. O yüzden rotasyona gitmemiz makul olacak.

Hollanda Kupası 3.Tur
    Zayıf rakibimiz karşısında rotasyona gittik. 75'e kadar gol gelmeyince bir noluyoruz lan desek de sonradan 2 gol atıp maçı aldık.

11 Haftanın Sonunda Lig

Spoiler: Puan Durumu 

Spoiler: Oyuncu Verileri 

@Ronaldinho 10: Ganso kafayı gözü yardıktan sonra 2 tane yaratıcı oyuncu oynatacak durumum yok şu an. Ganso dönsün bi bakarız.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar.Maçlar güzel başlığı da çok beğendim darısı başımıza diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=C4JbZ5ZYnBQ"]http://www.youtube.com/watch?v=C4JbZ5ZYnBQ[/YOUTUBE]

Soundtrack olsun.

--

Eredivisie 12
    Vitesse deplasmanındayız bu hafta. Rakibimiz oldukça ofansif bir dizilişle karşımıza çıktı. 2 gün sonraki CL maçı için rotasyona gittim. Dur bakalım nolacak.

Şu an 16 puan gerimizdeler ama seneye çarşı karışır.

Şampiyonlar Ligi D Grubu 4.Maç
    İçeride CSKA Moskova ile oynadık. Bu maçta AMC oynayan oyuncumuzu DMC'ye çektik ve ikinci bölgede daha kalabalık olduk. Güzel bir maçtı... 5-1.

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=sOpR0GFXlsQ"]http://www.youtube.com/watch?v=sOpR0GFXlsQ[/YOUTUBE]
    Maçtan sonra CSKA hocası.

Eredivisie 13
    AZ Alkmaar deplasmanında hakkımızı alamadık açıkçası.

Spoiler: Puan Durumu 

--

Yine milli takım arası oldu o yüzden biraz erkenden yollayayım dedim. Alet yavaş, milli takım arası geçene kadar asırlar doluyor.
    @wladclass: Teşekkürler. Başlık da bir kitaptan alıntı.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Maçlar güzel. Can gox Neredesin sen bunu arıyordum sürekli bulduklarımda 20 dakika dizisinden bölüm için de olunca hoş olmuyordu sağol paylaştığın için

Başarılar dilerim güzel gidiyor kariyerin H.P hayrandaşı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Eredivisie 14
    Deplasmanda Manchester ile oynayacağımız maçtan önce rotasyon yapma yoluna gittik. Az daha dilimiz yanacaktı ama iyi bir geri dönüşe imza attık.

Şampiyonlar Ligi D Grubu - 4
    Adamlar tecavüz etti bize.

Spoiler: Genel Bakış 

Eredivisie 15
    Kornerde bizim topçu adamı indirince saçma sapan bir penaltı verdik. Sonrasında gerekli pozisyonları yakaladık ama sadece 1 tanesini gole çevirebildik. Hoş olmayan bir beraberlik oldu.

Eredivisie 16
    Rotasyon bu sefer bize patladı. Ligi alamazsak yönetim kan alır, net.

Şampiyonlar Ligi D Grubu - 6
    Evimizdeki beklenmeyen Utrecht mağlubiyetinden sonra Kopenhag'a patladık. 4-0 öne geçtikten sonra rehavete kapılıp 2 gol yesek de ezerek alınan bir galibiyetti.

Eredivisie 17
    Zorlu Heerenveen deplasmanından sağ salim çıktık.

Eveeeet kariyerin ilk yarısını tamamladık. Şampiyonlar Ligi'nde grubumuzu 2. bitirdik. Aşağıda paylaştım zaten hepsini.

Spoiler: Ligde Durumlar 

Spoiler: Şampiyonlar Ligi Grubumuz 

Spoiler: Bizim Çocuklar Naptı? 

@rexpo1994: Rica ederim.
    @ily4s: Eyvallah hocam.

Edit: Forum kendine gelmiş güzel. Akşam Galatasaray maçından sonra görüşmek üzere o halde, yepyeni maçlarla..
    Last edited by Sirius Black : 08.Şubat.2014 at 19:15 Reason: Ekleme

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Hollanda Kupası 4.Tur Maçı
    4.turda Vitesse ile eşleştik. Deplasmanda oynadık, zorlu bir maçtı.

Çeyrek finaldeki rakibimiz NAC Breda oldu.

Eredivisie 18
    Oynadığımız oyunun hakkını aldığımız bir skor değildi ama yine de zaferimizi kazandık.

Eredivisie 19
    Ligin sürpriz ekiplerinden biri olan Zwolle ile oynadık. Kendilerini yarıştan koparmak için bu maç bence çok önemli. Böyle takımlar bir kere kaybetti mi büyüsü bozulur.

Eredivisie 20
    Lerin Duarte de ne topçuymuş mirim.

Hollanda Kupası Çeyrek Finali
    NAC Breda'yı çok fena dağıttık. Kupayı kazanmayı cidden çok istiyorum. Ama Bojan'ı kaybettik.

Açıklama

Bojan'ın kiralık sözleşmesi tek taraflı fesh edince Nicolas Gaitan'ı kiraladık.

--

Umarım forumda bir daha kesinti olmaz.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri