Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Dipten kaçış - 4.lig macerası Portsmouth

Default Dipten kaçış - 4.lig macerası Portsmouth

Portsmouth eski menejerleri ile yolunu ayırmış yeni teknik adam arayışına girmişti.Gerek daralan zaman gerekse başkan ve ekibiyle olan diyaloğu sonucunda sezonun ilk yarısını teknik ekipte bulunan tecrübesiz genç teknik adamla geçirmeye karar verdiler.Sezon başlamak üzereydi.Zamanında Türklerin yardım ettiği ve neticesinde ay yıldızlı formayı alan bu takım altında çalışacak olması hoş bir detay olarak gözüküyordu.

Stadımız:

HEDEFLER:

Kulubün 1949-1950 yıllarında iki defa kazanmış olduğu premier lige çıkmak ve şampiyonluk kazanarak 63 yıllık hasreti sona erdirmek.

Kulubün ve Kadronun Durumu:Kulüp medya tahmininde üst lige çıkacak takımlardan olarak gösterilmesine rağmen kadro olarak Oxford,Burton Albion,Fletwood Town gibi kuluplerin gerisinde duruyor.Takviye gerekecek gibi.Ancak kulubün kasasındaki paraya rağmen sıfır olarak belirlediği o "harika bütçeyle" bedava ve kiralık oyunculara yöneleceğiz gibi duruyor.

Kadronun iyileri:Ortasahanın merkezi Padovani ve Ferry emanet ve bu kısım takımın en sağlam halkasını oluşturuyor.Özellikle Ferry takımın en iyi oyuncusu olarak göz dolduruyor.Bu mevkiye transfer gerekmeyecek gibi.Belki MC'ye kiralık bir oyuncuyla alternatif yaratılabilir.
    Forvette ise Connolly 36 yaşında olmasına rağmen gayet iyi.Ancak ilerde sık sık sakatlanacak gibi ve alternatifler gerek.Forvet Agyemang ise çok iyi olmamasına rağmen fena değil.Transfer önceliğimiz bu alan olmayacak muhtemelen.

Kadronun zayıflıkları:Kaleciler tam anlamıyla dökülüyor.Böyle kaleciler düşman başına deyip bu alana hemen bir transfer gerektiğinin altını çiziyoruz.Kanat ve beklerde dökülüyor.Defansın göbeğindeki Devera ve N'Gala fena değil ancak beklere çare bulamazsak kendi başlarına toparlayabilecek güçte değiller.Alacağımız kanat oyuncuların ofansif orta saha özelliklerinin olması taktiğim için mühim.Kısacası kanat ve bekleri baştan yaratacağız.Forvet mevkinde alternatifler arayacağız.

Bakalım bizleri neler bekliyor?

Last edited by realmrxa : 03.Şubat.2014 at 16:55

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Güzel seçim. Başarılar dilerim

Teşekkürler arkadaşlar Bakalım nasıl olacak az sonra devamı gelecek.

Transferler:

İlk olarak kaleye takviye yaptık.Böylelikle en büyük açıklarımızdan birini kapatmış olduk.

Bedel: 0

İkinci olarak da ofansif orta saha ve forvet açığımızı kapatabilecek bir transferle yolumuza devam ettik.

Zor bir kariyer olucak gibi başarılar

sakary Ali Misafir

Başarılar, güzel bir seçim gibi. İnşallah güzel de bir kariyer olur.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Başarılar (:

Transferlerimiz devam ediyor:

Santrafor mevkinde aradığımız kanı Sheff Utd.'dan kiralık geç yetenekte buluyoruz.

Bedel: Yok Kiralık

Sağ beke ilaç gibi gelecek bir kiralama daha.Blackburn ile uzun pazarlıklar sonucu kiralık olarak bünyemize katıyoruz.

Bedel: Yok Kiralık

Ofansif orta saha forvet oyuncu olarak ikinci ismi de alıyor ve bu mevkide eksiklikleri gideriyoruz.Zoko sürekli ilk 11'de olacak gibi gözükmüyor ama çok yönlü yapısı iyi bir alternatif yapıyor.

Türkiye'den tanıdık bir isim.Daha önce Boluspor formasını terletmiş Matondo.Defansif orta saha açığımızı kapatabilecek,gerçekten istediğim isimlerden biri.

Diğer Transferler:

Stuart O'Keefe(MC;DMC):KİRALIK

Victor Zapata ve Adam Nkusu:İleriye yönelik genç transferi.

Dany Potts(DL):KİRALIK

Ne yazık ki stoper mevkinda aradığımız kanı bulamıyoruz.Var olan stoperlerimiz fena değil ancak alternatifleri pek bulunmuyor.Yine de bir şekilde idare edeceğiz.

Teknik Heyet:

Neredeyse kadroyu baştan yaratıyoruz ancak antrenörlerin yüksek fesih bedelleri canımızı sıkıyor.Ancak yönetimin transfer yönündeki pintiliğinin acısını böyle çıkartmakta fena olmazdı.Buna rağmen bazılarından vazgeçtik.Yine de büyük değişiklikler var.

Kaleci antrenörü,Kondisyon antrenörü,Fizyoterapist ve Baş fizyoterapistimizi değiştirdik

Asistan menajerim ise sanırım en büyük şansım.Steve Allen gayet iyi bir asistan.

İlk üç maçımızdan hazırlık maçımızdan 2 galibiyet 1 mağlubiyet çıkarıyoruz.Takım yavaş yavaş toparlanıyor.Resmi maçlar başlıyor.İlk maçımızı Oxford ile yapacağız.

İlk üç resmi maçımız:

Portsmouth: 1 Oxford: 1

Çok şey beklediğimiz Matando'nun kırmızı kart görüp 2 maç ceza aldığı bu maçta 1-0 geriden geldiğimiz maçı 1-1'e getirerek ucuz kurtuluyoruz.Matando şimdilik benden ceza almadı ancak ileride böyle devam etmemeli.

Leyton Orient: 2 Postmouth: 1 (Capital One Cup)

Kıran kırana geçen maçta ne yazık ki son vuruşların kurbanı oluyoruz ve mağlup olarak Capital One Cup'a veda ediyoruz.

Accrington: 1 Portsmouth: 5

Zayıf rakibimize acımıyoruz.Ayrıca takımımız da yavaş yavaş toparlanıyor.Connolly tecrübesini konuştururken Dahmane her geçen maç daha iyi oynuyor.N'Gala uzun boyuyla kornerlerde çok can yakacak gibi

Beyler bundan sonrasını sıkıcı olmamak adına yarım sezonlar halinde yapayım diyorum.Fikirlerinizi bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by realmrxa View Post
    Beyler bundan sonrasını sıkıcı olmamak adına yarım sezonlar halinde yapayım diyorum.Fikirlerinizi bekliyorum
    Öncelikle armasının gönlümde ayrı yeri olan takımı seçmişsin,başarılar dilerim Alt liglerden çabuk geçmek adına iyi olacağını düşünüyorum , hem de senin sıkılmaman adına iyi olur

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Öncelikle armasının gönlümde ayrı yeri olan takımı seçmişsin,başarılar dilerim Alt liglerden çabuk geçmek adına iyi olacağını düşünüyorum , hem de senin sıkılmaman adına iyi olur
    Zaten biraz da onun için seçtim kardeşim.Ülke topraklarıyla ucundan kıyısından da olsa bir alakası var takımın Başarı dileklerin için teşekkürler

Nesil
    2012

Başarılar , '' Harris ,Webster , Butler gibi potansiyelli gençlere sahip takım özellikle Harris'in şuanki profiline aldanıp kenara atma çok ii gelişiyor bende 4.lig, 3.lig ve 2.ligde gol kralı oldu çift forvette serbest rolde

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Başarılar. Portsmouth İngilterede sevdiğim takımlardan biridir. Yarım sezonlar konusunda fazla yorum yapmayacağım. 6 sezon boyunca milleti alt liglerde süründürdüm burada

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar.

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Başarılar , '' Harris ,Webster , Butler gibi potansiyelli gençlere sahip takım özellikle Harris'in şuanki profiline aldanıp kenara atma çok ii gelişiyor bende 4.lig, 3.lig ve 2.ligde gol kralı oldu çift forvette serbest rolde
    Harris'de potansiyel var gibi.Onun dışında bir genç daha aldım gelecek vaad eden.İkisi dönüşümlü oynuyorlar.Üç forvetle oynayınca onlara da sıra geliyor

Webster şu anda fena değil.Belli ki kaliteli.Sakat bu aralar ama onun dışında yedek.Zaman zaman oynatıyorum.Gelişmesi lazım.

Ancak Butler şu an için bu kadronun oyuncusu değil.Çok yeteneksiz.Kiralamak lazım.

O değilde.N'Gala beni çok şaşırtıyor.Herif santrafor gibi gol atıyor kornerlerde.Hat trick yaptı bir ara

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Başarılar. Portsmouth İngilterede sevdiğim takımlardan biridir. Yarım sezonlar konusunda fazla yorum yapmayacağım. 6 sezon boyunca milleti alt liglerde süründürdüm burada
    Valla inşallah öyle olmaz iinşallah İyi gidiyor şu an 3.yüz.

---------------------------DEVRE ARASI:--------------------------

İşler iyi gidiyor.Kıran kırana bir mücadele sonucu avarajla liderlik koltuğuna oturduk.İlginç bir şekilde 3 takımda 48 puana sahip.Sondan bir önce Northampton'a yenilmesek puan farkını açabilirdik.İlk yarıdaki performansımızı sürdürürsek bir üst lig kesin gibi.Ancak 2.yarı fikstürünün biraz daha zor olduğunu söylemek gerek.

BİRİNCİ YARIDAKİ EN İYİLER

1-Bondz N'Gala:İlk yarıda beni bile şaşırtan bir performans gösterdi.Savunmada rakiplere nefes aldırmadı.Üstüne üstelik 25 maçta 10 gol 2 asisti var.Bir ara gol krallığında 2.sıraya kadar yükselmişti Defans göbeğinin belkemiği oldu diyebiliriz bu arkadaş için.Daha uzun bir süre kadromda olacak gibi.

2-Simon Fery:Sezonun başında en çok beklentim olan oyuncuların başında olduğunu söylemiştim.Bizi yanıltmadı ve tam bir istikrar abidesi oldu.Tam 17 asistle ligin asist kralı.

3-Anthony O'Connor:Kiralık oyuncumuz beklediğimizden de iyi bir ilk yarı çıkardı.Takımın en istikrarlı oyuncusu.Kötü oynadığı maç hatırlamıyorum.Sağ beke ilaç oldu.

HAYAL KIRIKLIKLARI

1-Ashley Harris:Kendisinden büyük beklentilerimiz var.Verdiğim şansları iyi değerlendiremiyor.Sağlam oynadığı bir maç bile yok.Kendinden daha yeteneksiz forvetler çok daha iyi işler çıkarıyor.Umutları boşa çıkarmaması ve önümüzdeki yarı çok çalışması gerekiyor.

2David Connolly:Tecrübesiyle takıma çok yardımcı olacağını düşünüyorduk.18 maçta 9 gollük performansına rağmen saman alevi gibi bir maç çok iyi ise 2 maç yokları oynadı.Onu listemize almamızın sebebi beklentimizin çok olması.

3.Romain Padovani:Çok güvendiğimiz bir isimdi.Kadroda bolca yer buldu.Şansları adeta çöpe attı.İkinci yarıda yerini yeni transfer Morgaro Gomis'e bırakacak gibi gözüküyor.

Last edited by realmrxa : 04.Şubat.2014 at 03:09

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Liderlik yarışında büyük rekabet var

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Liderlik yarışında büyük rekabet var
    Açılmıyor da fark.Oyun gıcıklığına mı yapıyordur nedir Tam 2-0 öndeyim bu maçı yenersem fark açtım diyorum adamlar 1'i santradan 2 kornerden 3 gol atıyor yine fark kapanıyor

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Güzel bi kariyer oluyor. Ashley Harris yıldız potansiyeline sahip bir isim. İnşallah yeni sezonda iyi performans gösterir

YENİ TRANSFERLER

YAĞMUR ESER

Kulüpte yanlızlık çekmeyelim değil mi.Yağmur'un transferi daha çok kadromda yurdumdan insan bulundurmak istememle alakalı.Dert ortağımız

ROB EDWARDS

İyi bir stoper.Alışması zaman alacak.Ancak uzun vadede üst liglerde dahil olmak üzere yarar sağlayabilir.

MORGARO GOMİS

Kaliteli oyuncu.Transferinden yarar sağlayacağıma emin olduğum isimlerden.Kara boğa

GİDENLER

Bu arada bir çok oyuncuyla ayrıldık.Ancak bu transferlerden kar edemedik.Çoğu ya 0 liraya transfer listesine koyuldu ya da serbest bırakıldı.Yine de bu ayrılıklar maddi açıdan bize fayda sağladı.

*Tom Craddock

*Ricky Holmes

*Ryan Bird

*Phil Smith

*Andy Barcham

*Patrick Agyemang

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Güzel bi kariyer oluyor. Ashley Harris yıldız potansiyeline sahip bir isim. İnşallah yeni sezonda iyi performans gösterir

Teşekkürler dostum

Enterasan bir şey oldu.Benim yedek kaleci John Sullivan Liverpool'a gitti.4.lig'den potansiyeli de olmayan oyuncu almaları mı yoksa Sullivan'ı almaları mı daha garip kara veremedim Üstelik alır almaz 21 yaş altı kadroya attılar(25 yaşında).

Ashley Harris forma giriyor...
    Ligde attığı ilk golü hat trick yapark süslüyor.

,

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

İyi gidiyoruz

Quote Originally Posted by Banega View Post
    İyi gidiyoruz
    Öyle gibi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Eser Yağmur diye hatırlıyordum ben o adamı yanlış mı hatırlıyorum acaba? Sezonu şampiyon tamamlaman güzel olmuş, bu yılda aynı başarıyı bekliyoruz.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri