İstanbul, Florya Metin Oktay Tesisleri
1 Temmuz 2013, Pazartesi - Saat 08:00
-Ünal bey, misafiriniz geldi.
-Tamam Burcu hanım, siz kendisine konferans salonuna kadar eşlik edin ben geliyorum.
-Tamam efendim.
Ünal Aysal'ın sekreteri Sinan Tekin'i konferans salonuna götürür ve çok geçmeden Ünal Aysal salona gelir..
-Sinan bey hoşgeldiniz.
-Hoşbulduk başkanım.
-Takım birazdan burada olur, hepimiz için başarılı bir sezon olur umarım.
-Hepimizin temennisi bu yönde efendim. Galatasarayımıza layık olmaya çalışacağız lakin, sizden bir ricam olacak.
-Elbette, sizi dinliyorum.
-Galatasaray artık kendisini her anlamda geliştirmeli. Teknik ekiple görüştükten sonra size bir rapor sunacağım ve yüksek ihtimalle bazı çalışanlarımızla yollarımızın ayrılması gerekecek.
-Anlıyorum..
-Sizden ricam, raporda belirteceğim kişilerle temasa geçip, kulübe kazandırmanız.
-Elbette, rapor elime geçer geçmez ilgileneceğim. Sizi oyuncularınızla baş başa bırakayım, tekrar görevinizde başarılar dilerim.
-Teşekkür ederim başkanım.
Çok geçmeden oyuncular salona gelirler..
-Hepiniz hoşgeldiniz.. Öncelikle inşallah hepimiz için güzel bir sezon olmasını diliyorum.. Bugün sizlerle geçireceğim ilk gün olacak ve emin olun ki hepimiz bugünü hatırlayacağız. Çok çalışacağız, kazanacağız kaybedeceğiz ama asla vazgeçmeyeceğiz. Sizler kutsal Galatasaray formasını hakkıyla giyecek ve terleteceksiniz.. Unutmayın: "Tarih kaybedenleri değil, inananları yazar.."
[YOUTUBE="YX7qqCKfajk"]Tarih Kimleri Yazar?[/YOUTUBE]
Kuralları okudum ve kabul ediyorum.