2. BÖLÜM İlk Deneyimler
Kulübe gitmiştim sonunda artık normal bir menejerdim . İlk olarak ilk 11 i bir değerlendirdim yabancı konusunda bir sıkıntı vardı ilk olarak Basser , Pinto ve Sestakı takımdan göndermek istiyordum yeterinci forvetimiz vardı . Sestak ve Pinto bence fazlalıktı Bassere ise güvenemiyordum bek eksiğimiz vardı ama Basserden güzel bir bonservis çıkarırız diye düşündüm ve bu 3 oyuncuyu gözden çıkardım bu 3 oyuncu gidince zaten tam 6 yabancı kalıyordu takımda sıkıntı kalmıyordu yabancı oyuncu konusunda. Aradan çok zaman geçmeden 3 oyuncumuda sattım para konusunda sıkıntı yaşamadık işte o transferler
[CENTER]Pintoyu 3.1M'e satmıştık bence into için gayet iyi bir fiyattı bizim için avantaj olacatı
Basseri ise 3.3M'e satmıştım buda bence iyi bir fiyattı bu gelirlerle kadromuza iyi oyuncular katabilirdik.
Sestakı da 1.8M'e sattım sattığım oyunculardan en ucuzu buydu ama bu transferler bize 8.2 M kazandırmıştı bu transfer sezonundan iyi kar etmişitk birde Bekir Sevgiyi 70 b'ye Adanaspora Furkan Soyalpı ise kiralık olarak Yeni Malatyaspora gönderdik bu transfer dönemi göndereceğimiz oyunculr bu kadar olacaktır büyük ihtimalle.
Artık hazırlık maçları gelmişti ilk hazırlık maçımızı yapacaktık buda benim ilk maçım olacaktı bu maça 4-4-2 taktiğiyle çıkmıştık çokta verim alamadık gerçi ama daha ilk maçtı bu yüzden bunu biraz normal karşılayabilirdik.
Taktik olarak ilk maçımıza 4-4-2 ile başlamıştık ama sonradan bir değişiklik yaptım ve 2. hazırlık maçında bu taktikle çıkmaya karar verdim bundan sonrada böyle olacaktı büyük ihtimalle
2. hazırlık maçımızı kaybetmiştik malasef bu taktiğin oturmasını bekliyordum bu yüzden takıma biraz zaman tanıyacaktım.
3. hazırlık maçımızı da kazanamadık bu hazırlık dönemi kötü geçmişit malesef hazırlık maçlarımız da bitmişti şimdiki maçımız avrupa liginde eleme maçıydı .
Bursasporda Batallanın yerini kim dolduracak ?
Bursaspor Trabzonsporun OOS mevkisinde oynayan Adrian Mierzejevski ile ilgilendiği doğrulandı. Bursasporun menejeri Balı ile yapılan bir röpörtajda Balı işte aşağıdaki gibi konuştu :
Muhabir : Ekrem bey Adrianla ilgilendiğiniz doğrumu ?
Ekrem : Evet Adrianla birkaç haftadır ilgileniyorum. Batallanın yerini doldurabileceğini sanmıyorum Batalla Bursaspor için bir efsanedir ama bizi birkaç sene en iyi idare edebilecek oyunculardandır.
Muhabir : Peki bu transfer ne zaman gerçekleşir ?
Ekrem : En kısa zamanda Adrianla sözleşme imzalayacağımızın garantisini verebiliriz .
Muhabir : Peki başka transfer etmeyi düşündüğünüz bir oyuncu var mı ?
Ekrem : Şuan takımda bek olarak bir tane bile yedek oyuncu yok o yüzden sağ bek oyuncusu olan Muslu Nalbantoğlu ile bonservissiz sözleşme imzalayacağız birkç gün içinde.
Adrianla beraber Bursaspor yedek oyuncu olarak Muslu ilede anlaşabilir bu transferler umarız Busaspor için hayırlı olur ...

Adrian ile zorlanmadan anlaşmıştık Adriana tam 6M vermiştik verdiğimiz miktar biraz fazlaydı ama değeceğini umut ediyorduk
Muslu ilede kolayca anlaşmıştık Musluyu tamamen yedek olarak almıştık çünkü bir tane bile bek yedeğimiz yoktu.
İlk avrupa kupası elemelerimizi gayet iyi geçirmiştik ve toplamda 6-1 lik bir skorla tur atlamıştık taktiğimiz oturmaya başlamıştı artık.
Yeni taktiğimiz ve kadromuz aynen böyleydi bu kadroyla ilk iki maçımız gayet iyi geçmişti devmınında gelmesini bekliyorduk .
2. BÖLÜM SONU
Mesaj yazan herkeze Teşekkürler