Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Geçmişin Külleri /BURSASPOR

Default Geçmişin Külleri /BURSASPOR

Not: Bu kariyerimi bir roman gibi bölüm bölüm yapmaya çalışacağım haydi hayırlısı

1. Bölüm : Bursaya Dönüş

Sonunda uçaktan inmiştim Bursama geri dönmüştüm , memleketime geri dönmüştüm sonunda. İlk olarak direk menejerlik zamanlarımda kaldığım evime geri döndüm . Eve girir girmez eski hatıralarım aklıma gelmişti zaten , futbolculuk günlerim , menejerlik günlerim akımdan bir bir geçiyordu. Bir senedir futola ara vermişitim tekrar başlamakta istiyordum aslında ama çok yorulmuştum bu yüzden menejerlik kariyerime ara vermiştim. Çok özlemiştim ama artık futbolu çok kararsızdım futbola geri dönmelimiydim dönmemelimiydim .... Böyle uzun uzun düşünüyordum ki birden zil çaldı kapıyı açtım evimi temizlettiğim hizmetli kadın bana gelmişti ve kapıda bana doğru bir koli uzatıyordu '' Ekrem Bey bu koliyi evinizin çatı katında buldum önemli olabilir diye atmadım buyrun '' dedi. Bende teşekkür ettim ve kendisini uğurladım hizmetli gider gitmez koliyi kendi odama çıkardım ve koliyi açtım . Koliyi açar açmaz eski günlerim aklıma gelmişti kolide futbolculuk ve menejerlik zamanlarımdan fotoğraflarım vardı , birden ilk menejerlik deneyimim aklıma geldi ve anılarımın içine daldım ......

5 YIL ÖNCE

Ekrem BURSASPOR'UN yakasını bırakmıyor.

Ekrem Balı bu sabah BURSASPORLA sözleşme imzalayacak futbolculuk yıllarındada BURSASPORLA özdeşleşen Balı ilk menejerlik deneyiminide BURSASPORLA yapıyor. Balı'da röpörtajında ilk menejerlik deneyimini BURSASPORDA yapmak istediğini belirtmişti.

Ekrem Balı Kimdir ?

Ekrem Balı ilk futbolculuk kariyerine Bursaspor alt yapısında başlamıştır. Alt yapıda bir yıldız olacağı düşünülen Ekrem Balı elinden gelenin en iyisini yapmıştır ve 18 yaşında as takıma yükselip forma şansı bulmuş ve ilk maçında bir asist yapılmıştır. 18 yaşından 25 yaşına kadar Bursaspordan forma giyen Balı 25 yaşında ilk kez milli olmuş ve Fiorentina takımına transfer olmuştur. Fiorentina bir türlü adapte olamasada Fiorentinada 3 yıl forma giymiştir. Fiorentinadan sonra Türkiyeye dönen Balı 2 yıl Galatasarayda forma giymiştir. Galtasarayda eski formuna ulaşmış hatta eskisindende iyi oynamaya başlamıştır. Balı Galatasarayda 2 sezonuna başladığında çok büyük bir sakatlık geçirmiş bir dahada toparlanamamıştır. 30 yaşında tekrar Bursaspora dönmüş ve 34 yaşına kadar Bursasporda forma giymiştir sakatlıktan sonra eski haline dönemeyen Balı 34 yaşında emekli olmuştur.

40 yaşında 2013/2014 sezonunda Bursasporuma menejer olarak dönmüştüm sonunda ilk menejerlik deneyimide Bursaspor gibi güçlü bir takım çalıştırıcaktım bu şansı değerlendirmeliydim ,bu şansı kesinlikle değerlendirmeliydim. İlk olarak hedefim üst sıralarda bitirmek olmuştu bu yönetimin beni takımda tutması için yeterliydi , transfer bütçemizde azdı , böylece transfer yapabilmek için birkaç yabancıdan kurtulmalıydım. Bunlar aklımdan geçerken yatağımda yatmaktaydım ve çok heyecanlıydım uyandığımda artık kulübe gidip işime başlayacaktım çok mutluydum ..

1. Bölüm Sonu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Başarılar dilerim

Başarılar Dilerim.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Başarılar Dilerim.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Bursaspor kariyerleri çok zevkli oluyor, başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar

Herkeze teşekkürler şuan okuldayım eve gidince bir aksilik olmazsa güncelleyeceğim

Nesil
    2006
    Yer
    06

Başarılar dilerim...

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar

Başarılar kardeşim

2. BÖLÜM İlk Deneyimler

Kulübe gitmiştim sonunda artık normal bir menejerdim . İlk olarak ilk 11 i bir değerlendirdim yabancı konusunda bir sıkıntı vardı ilk olarak Basser , Pinto ve Sestakı takımdan göndermek istiyordum yeterinci forvetimiz vardı . Sestak ve Pinto bence fazlalıktı Bassere ise güvenemiyordum bek eksiğimiz vardı ama Basserden güzel bir bonservis çıkarırız diye düşündüm ve bu 3 oyuncuyu gözden çıkardım bu 3 oyuncu gidince zaten tam 6 yabancı kalıyordu takımda sıkıntı kalmıyordu yabancı oyuncu konusunda. Aradan çok zaman geçmeden 3 oyuncumuda sattım para konusunda sıkıntı yaşamadık işte o transferler

[CENTER]Pintoyu 3.1M'e satmıştık bence into için gayet iyi bir fiyattı bizim için avantaj olacatı

Basseri ise 3.3M'e satmıştım buda bence iyi bir fiyattı bu gelirlerle kadromuza iyi oyuncular katabilirdik.

Sestakı da 1.8M'e sattım sattığım oyunculardan en ucuzu buydu ama bu transferler bize 8.2 M kazandırmıştı bu transfer sezonundan iyi kar etmişitk birde Bekir Sevgiyi 70 b'ye Adanaspora Furkan Soyalpı ise kiralık olarak Yeni Malatyaspora gönderdik bu transfer dönemi göndereceğimiz oyunculr bu kadar olacaktır büyük ihtimalle.

Artık hazırlık maçları gelmişti ilk hazırlık maçımızı yapacaktık buda benim ilk maçım olacaktı bu maça 4-4-2 taktiğiyle çıkmıştık çokta verim alamadık gerçi ama daha ilk maçtı bu yüzden bunu biraz normal karşılayabilirdik.

Taktik olarak ilk maçımıza 4-4-2 ile başlamıştık ama sonradan bir değişiklik yaptım ve 2. hazırlık maçında bu taktikle çıkmaya karar verdim bundan sonrada böyle olacaktı büyük ihtimalle

2. hazırlık maçımızı kaybetmiştik malasef bu taktiğin oturmasını bekliyordum bu yüzden takıma biraz zaman tanıyacaktım.

3. hazırlık maçımızı da kazanamadık bu hazırlık dönemi kötü geçmişit malesef hazırlık maçlarımız da bitmişti şimdiki maçımız avrupa liginde eleme maçıydı .

Bursasporda Batallanın yerini kim dolduracak ?

Bursaspor Trabzonsporun OOS mevkisinde oynayan Adrian Mierzejevski ile ilgilendiği doğrulandı. Bursasporun menejeri Balı ile yapılan bir röpörtajda Balı işte aşağıdaki gibi konuştu :

Muhabir : Ekrem bey Adrianla ilgilendiğiniz doğrumu ?

Ekrem : Evet Adrianla birkaç haftadır ilgileniyorum. Batallanın yerini doldurabileceğini sanmıyorum Batalla Bursaspor için bir efsanedir ama bizi birkaç sene en iyi idare edebilecek oyunculardandır.

Muhabir : Peki bu transfer ne zaman gerçekleşir ?

Ekrem : En kısa zamanda Adrianla sözleşme imzalayacağımızın garantisini verebiliriz .

Muhabir : Peki başka transfer etmeyi düşündüğünüz bir oyuncu var mı ?

Ekrem : Şuan takımda bek olarak bir tane bile yedek oyuncu yok o yüzden sağ bek oyuncusu olan Muslu Nalbantoğlu ile bonservissiz sözleşme imzalayacağız birkç gün içinde.

Adrianla beraber Bursaspor yedek oyuncu olarak Muslu ilede anlaşabilir bu transferler umarız Busaspor için hayırlı olur ...

Adrian ile zorlanmadan anlaşmıştık Adriana tam 6M vermiştik verdiğimiz miktar biraz fazlaydı ama değeceğini umut ediyorduk

Muslu ilede kolayca anlaşmıştık Musluyu tamamen yedek olarak almıştık çünkü bir tane bile bek yedeğimiz yoktu.

İlk avrupa kupası elemelerimizi gayet iyi geçirmiştik ve toplamda 6-1 lik bir skorla tur atlamıştık taktiğimiz oturmaya başlamıştı artık.

Yeni taktiğimiz ve kadromuz aynen böyleydi bu kadroyla ilk iki maçımız gayet iyi geçmişti devmınında gelmesini bekliyorduk .

2. BÖLÜM SONU

Mesaj yazan herkeze Teşekkürler
    Last edited by gamecrazy : 07.Mart.2014 at 00:41

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Muslu Transferi iyi hamle,Adrian da gayet iyi oynar.Sezgin coşkun hem sağbek hem solbek oynuyor bir bek daha lazımsa fiyat ta uygun gelirse alınabilir. Bu arada resimler bende gözükmüyor.

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

takviyeler güzel başarılar

başarılar hocam maçaları oynadıkça açılırız

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Muslu Transferi iyi hamle,Adrian da gayet iyi oynar.Sezgin coşkun hem sağbek hem solbek oynuyor bir bek daha lazımsa fiyat ta uygun gelirse alınabilir. Bu arada resimler bende gözükmüyor.
    Resimleri düzelttim . Tavsiyen için teşekkürler ama transfer sezonu bitti belki bidahaki sezona

diğer iki arkadaşada teşekkür ederim , maçları oynadıkça açılacağız inşallah

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Güzel transferler yapmışsın hocam başarılar dilerim

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Güzel transferler yapmışsın hocam başarılar dilerim
    Teşekkürler hocam

şuan okuldayım eve gidince paylaşıcam

Bölüm 3 STSL Başlıyor

[CENTER] İlk lig maçımızı Konyaspor ile yapmış ve 0-0 berabere kalmıştık ilk maçtan yenilmek daha kötü olurdu ama Konyaspor gibi bir takımla berabere kalmakta bizi memnun etmemişti açıkçası diğer maçlarda daha iyi bir performans bekliyordum takımdan . Yedek oyuncu olarak aldığımız Muslu Nalbantoğlu 2 maçtır ilk 11 de başlıyordu ve Şenerden daha iyi bir performans sergiliyordu böyle giderse Muslu ilk 11 oyuncumuz olacaktı , Şenerden memnun değildim . [/CENTER

Avrupa liginde playoflarda ilk maçımızı 3-0 gibi bir skorla geçmek bizi çok memnun etmişti. Söyleyecek çok birşey yoktu bizim için kolay bir maçtı .

Ligdeki ilk galibiyetimizi almıştık . 2. haftada Kayserisporu 2-0 yenmek bizim için iyi bir sonuçtu. Mierzejevski mükemme bir performansla maçın adamı olmuştu. Batallanın yokluğunu aratmıyordu.

Bu maçı hak edenin kim olduğu zaten istatistklerde belliydi ama malesef bir gol bulamamıştık rakibimiz tek şut ve golle bizi atlatmıştı ama sonuçta biz çıkmıştık .

Oynadığımız iki maçtada mağlubiyeti tatmamıştık ama iki maçta bizim için zorluydu. Gençlerbirliği maçında son dakika golunu bulana kadar çok fazla beraberlik baskısı yedik. Eskişehir maçında ise kötü bir performans sergilemiştik ama defans oyuncularımızın üstün performansı ile beraberliği kazanmıştık.

Avrupa ligi gruplarımız belli olmuştu o zamanlar benim gibi tecrübesiz bir menejer için çok zor bir gruptu. Anlımızın akıyla çıkmaya çalışacaktık.

Gruplarda ilk maçımızı yapmıştık benim için çok güzel bir atmosferdi ve Real Betisi yenmeyi başarmıştık tek golümüzü Caja atmıştı , savunmamızın gösterdiği güzel performanla yine takımımız mağlübiyetten kurtlumuştu.

5.lig maçımızda Kasımpaşayla karşılaşmış ve berbat bir performans göstermiştik. Fakat bu sefer sadece stoperlerimizin güzel performansıyla beraberliği kurtarmıştık.
    6. lig maçımızda ise Elazığsporla karşılaşmış istatistik olarak iyi bir maç geçirmiş ama malesef kaybetmiştik bu ligdeki ilk mağlubiyetimiz olmuştu. Mierzejevskinin performansı Kayseri maçından beri hiç iyi değildi ama düzeleceğini umuyor ve ona şans vermeye devam ediyordum.

2.grup maçımızda Lazioyla karşılaşmış ve mütiş bir performans sergilemiştik defan oyuncularımız ve yeni transferimiz Muslu çok iyiydi ama Mierzejevskiden yine beklenen performansı görememiştik.

Maç Sonu Basın Toplantısı

Muhabir : Ekrem bey takımızın UEFA Avrupa Ligindeki başarısını nasıl değerlendiriyorsunuz ?

Ekrem : Takımımız UEFA Avrupa Ligine çok motive olmuş durumda futbolcular ister istemez Avrupa ligini ligden daha önemli görüyor ve daha iyi bir performans sergiliyor takımımızın özellikle defans bölgeseine çok güveniyorum ve çok iyi oynuyorlar.

Muhabir : Peki yeni oyuncularınızdan memnu musunuz?

Ekrem : Yeni oyuncularımdan yedek oyuncu olarak aldığım Musludan şuan çok memnunum çok güzel bir performans sergiliyor ve ilk 11i hak ediyor ama Mierzejevski Kayserispor maçından bu yana hiç iyi bir performans sergilemiyor eski performansına dönmesini bekliyorum.

Muhabir : İyi günler ...

Ekrem : Teşekkürler , sizede.

3. Bölüm Devam Edecek

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Ozan İpeği düşünmüyomusun Konyasporda aldım harika işler yapıyor.

Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post
    Ozan İpeği düşünmüyomusun Konyasporda aldım harika işler yapıyor.
    Hiç düşünedim ama bakabilirim

Güzel transferler ve keyifli br kariyer olacağa benziyor uzun soluklu olması dileğiyle hayirli olur inşallah kolay gelsin...

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Avrupa Ligi maçları çok iyi olmuş.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Adrian iyi oynayamıyor bence yerine daha iyi bir oyuncu alabilirdin, Muslu'yu da yedek olarak aldın ama formayı bırakmıyor

AL grubu, Bursaspor seviyesine göreydi ama aldığın 2 galibiyetle çok avantajlı konuma gelmişsin, gruptan çıkarsın artık

Ligde de fazla puan kaybediyoruz sanki, galibiyet serisine ihtiyacımız var, zirveye oynayabiliriz..

hepinize teşekkürler bu arada şener kötü oynuyor musludan başka seçeneğimiz yok!

Arkadaşlar Çok pardon 5 yıl önce yazmışım 3 yıl önce olacak o düzenle butonuda yok öyle kaldı

Takip eden herkeze teşekkürler güncelleme 1-2 gün gecikecek kusura bakmayın

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Lütfen yazım kurallarına dikkat et..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri