1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Takımları vasat oyuncular alması

Default Takımları vasat oyuncular alması

Tüm Türk milletinin başı sağ olsun. Sorumluların saklanamamasını temmeni ediyorum. Arkadaşlar sorum şu. Süper Ligi yeniden düzenledim. Ödülleri, gelirleri maaşları bütçeleri ayarladım.Hatta stadlarını yeniledim her takımın ortalama 50.000 kapasiteli süper stadları var her maçda full doluyor(ayarladım) Ancak transfer zamanı takımların 80-90 milyon transfer bütçesi ve bir o kadar da maaş bütçesi olması rağmen takımlar kötü, vasat oyuncular transfer ediyorlar. Ligin kalitesi artmıyor.

Ligin ve takımların itibarını arttırmadıysan o etkiliyor olabilir.

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Ligin ve takımların itibarını arttırmadıysan o etkiliyor olabilir.
    Evet güzel bir düşünce. Ama onuda yaptım. Sezona başlarken 5 dünya çapı 9 uluslararası itibara sahip takım la başladım lig itibarı ise 5. sırada.

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Bunun sebebi Türkiyedeki teknik direktörlerin ve antrenörlerin oyuncu alımları özelliklerinin ve potansiyel,şimdiki yetenek özelliklerinin düşük olmasıdır..Bunları yükseltirseniz o paralara her oyuncu gelir..

Quote Originally Posted by PaVLeNKo View Post
    Bunun sebebi Türkiyedeki teknik direktörlerin ve antrenörlerin oyuncu alımları özelliklerinin ve potansiyel,şimdiki yetenek özelliklerinin düşük olmasıdır..Bunları yükseltirseniz o paralara her oyuncu gelir..
    Hocam çok mantıklı ama buda değil sanki. Fmrte den teknik direktörleri efsane yaptım sabitledim. yine alamıyorlar. Trabzonspor kaleci tolgaya 19 milyon euro veriyor. Saçmaladılar 1 milyon etmeyecek yerli oyunculara 10 milyon veriyorlar parayı çarçur ediyorlar Elindeki kötü oyuncuları satıp süper oyuncular alamıyorlar kafayı yiyecem. Eldeki yabancıları brezilyadan falan takas ediyorum şimdi.
    Last edited by William Rookwood : 17.Mayıs.2014 at 01:39

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Bunun bir diğer yöntemide Editörden İngilterede oldugu gibi çalışma şartı getirmek.Potansiyel yeteneği 140 ve üstü ayarlarsanız tüm türkiyedeki takımlar bu değerin üstünde oyuncu alıyorlar değerin altındaki oyuncular çalışma izni alamıyorlar..Bunu kendim yapmıştım ve gerçekten kaliteli isimler gelmişti..

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Efsane yapman çok önemli değil zaten bütün özelliklerini 20 yapsan dahi bir süre sonra 16 ya felan düşüyor,bunu tek tek yapmak zahmetli biraz ama ciddi etkisini göreceksin..

Efsane yapman çok önemli değil zaten bütün özelliklerini 20 yapsan dahi bir süre sonra 16 ya felan düşüyor,bunu tek tek yapmak zahmetli biraz ama ciddi etkisini göreceksin..
    Evet bir etkisini gördüm gibi ama emin değilim. Teknik adamların değerlerini sabitledim Bu potansiyel ayarlamasını nasıl yapacaz. Takım sayılarını lig yabancı sayısını ödülleri her türlü ayarladım ama bunu bulamadım biraz yardımcı olurmusun.

Kardeş bu şekilde mi yapayım. Aşağıda eşik değeri 50000 yazıyor. Biz potansiyel değeri maksimum 200 olarak mı hesaplayacaz. Her türlü değeri denedim yinede işe yaramıyor. en vasat yabancı futbolcular bile transfer oluyor. Kendi takımımdan denedim.

http://hizliresim.com/zRMGm9

http://i.hizliresim.com/zRMGm9.jpg
    Last edited by xxdark : 18.Mayıs.2014 at 21:03

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

170 oran çok fazla,piyasada kolay kolay 170lik oyuncu çıkmaz,ben bunu 140-145 olarak düşünüyorum en az..Sözleşme yenileme sekmesini kapat ona ihtiyacın yok..

170 oran çok fazla,piyasada kolay kolay 170lik oyuncu çıkmaz,ben bunu 140-145 olarak düşünüyorum en az..Sözleşme yenileme sekmesini kapat ona ihtiyacın yok..
    Yaptım olmadı yani transfer yaparken işlemedi başka bir yerde bir ayar olmasın.

Mesaj Yetkileri