1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: oyunculardan verim alamıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default oyunculardan verim alamıyorum

arkadaşlar ilk 11 de oynayan oyuncularımdan hic bir türlü verim alamıyorum özellikle orta sahada bir türlü verim sağlayamadım cok büyük takım aldıysam genelde barcelona r.madrid gibi cok üstün yenetekli oyuncular verim sağlıyor oda messi -cr gibi onun dısındaki oyunculardan gol asist sağlayamıyorum bilhassa göbekteki iki adam bosuna oynuyor gıbı o radakı ıkı oyuncuyu başka roldede kullanamıyorum size göre nasıl rol vermeliyim yada başarılı olmaları ıcın ne yapmam lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gol ya da asist istiyorsan en defansif olarak box to box midfielder rolü vermelisin. Atağa sıkça katılıyor bu rolü üstlenen oyuncular. Aynı zamanda top rakipteyken de defansif anlamda önemli görev üstleniyorlar.

Yalnız takım mentalitesi de atağa dönük olmalı. Anlayış defansif olduktan sonra özellikle göbekteki oyunculardan çok fazla gol-asist yüzdesi beklememen gerek.

Benim şu anda oyunda kullandığım taktik 4-2-2-2. 2012 serisinin devasto dizilişi vardı hatırlarsın. Orta ikili Ball Winning Midfielder olmasına rağmen Oğuzhan Özyakup 11 maçta 1 gol attı 13 asist yaptı. Rol olarak defansif ama takım mentalitesi atağa dönük olduğu için bütünlük sağlıyor taktik.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ball winning player yokkı bende cıkmıyor öyle bi özellik

türkçe kullanıyorsan savaşçı ortasaha = ball winning midfielder

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

evet buldum teşekkürler.

Mesaj Yetkileri