Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Karadeniz Fırtınası Başlıyor | Sezon III

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Default Karadeniz Fırtınası Başlıyor | Sezon III

Avrupa'da en sevdiğim takımların başında Milan gelir. Yaklaşık 2 yıldır Milan ile kariyer açmadım ve özlediğimi farkettim. Hazır okul, final vs. derdi bitmişken ve yaza girmişken şöyle güzel ve uzun soluklu bir kariyer açmak istedim.. Açıkçası kariyer paylaşımında çok tecrübeye sahip değilim taa 2008 de en son kariyerimi yayınlamışım.. Kısacası paslanmışım ve görsellik açısından sorun yaşayabilirim. Bu konuda her türlü eleştiriye ve yardıma açığım. Umarım başarılı olurum ve sizleri heyecanlandırabilecek işlere imza atarım..

HEDEFLERİM

* Takıma genç ve direkt katkı sağlayacak oyuncular kazandırmak
    * Maaş bütçesinin 20-30 Milyon $ aşağısında kalmak
    * Her yıl kar elde eden bir finansal yapı
    * Seri galibiyetler alabilen ve zor gol yiyen bir takım oluşturmak
    * En geç 2. sezon da Serie A Şampiyonu olmak
    * En geç 3. sezon da Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmak
    * En geç 4. sezon da 250 Milyon $ Bütçe

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hedefler ve Takım Gayet Güzel Başarılar Hocam.

Kaka'sız Milan olmaz

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başarılar

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Teşekkür ederim başarı dilekleriniz için dostlar..

HAZIRLIK MAÇLARI

Çok fazla hazırlık maçı oynatan biri değilimdir o yüzden bu kadarıyla yetindim ve Şampiyonlar Ligi Ön Elemeleri öncesi herhangi bir sakatlık çıksın istemedim.. Hazırlık maçları ile ilgili pek bir yorumda bulunamayacağım çünkü izlemedim ve asistana bıraktım. Ön eleme ve ligin ilk 2-3 maçından sonra genel taktiğim ve takımla ilgili görüşlerim iyice kafamda netlik kazanacaktır..

TRANSFERLER

Hedeflerimi ilk başta belirtmiştim ve o doğrultuda gitmeye özen gösterdim.. Özellikle Mexes ve Robinho'nun gidişi bizim açımızdan oldukça iyi oldu ve maaş bütçesini çok rahatlattı diyebilirim. Amelia ve Abbiati'den kurtulmak takım adına önemli bir hamleydi benim açımdan. Yaptığım transferler ise yine hedeflerim doğrultusunda takıma direkt katkı sağlayacak ve uzun süre hizmet edebilecek oyuncuları transfer etmekti..

* Eder Alvarez Balanta ( 6.75 Milyon $ peşin 11.25 Milyon $ 42 ay taksitle Toplamda 18 Milyon $ karşılığında transfer edildi. Senelik 2.5 Milyon $ maaş alacaktır.)

* Fernando Muslera ( 5 Milyon $ peşin 16 Milyon $ 48 ay taksitle toplamda 21 Milyon $ karşılığında alındı. Senelik 4 Milyon $ maaş alacaktır.)

* Alex Sandro ( 4 Milyon $ peşin 17 Milyon $ 48 ay taksitle toplamda 21 Milyon $ karşılığında alındı. Senelik 2.5 Milyon $ maaş alacaktır. )

* Andre Ayew ( 5.75 Milyon $ peşin 15.25 Milyon $ 48 ay taksitle toplamda 21 Milyon $ karşılığında alındı. Senelik 5.25 Milyon $ maaş alacaktır. )

TOPLAMDA 1.264.000 $ Aylık Transfer Taksiti ödeyeceğiz..

Takımı ilk devraldığımda ki kullanılan maaş bütçesi ile şuan ki maaş bütçesi arasındaki fark gayet tatminkar benim için..

Taktiğimi bu şekilde ayarladım lakin genel bir taktikten ziyade maça ve takıma göre taktikte ufak değişikliklere giderim sık sık.. Takımın beyni, her şeyi Kaka'dır ona güvenim sonsuz.. Takımda toplamda 21 oyuncu var kadromuz oldukça kısıtlı ve forvetimiz yok. Pazzini 3-4 ay sonra gelecek ve hemen takıma adapte olması zor o yüzden alt yapıdan bir tane yedek getirdim ve ona yoğun bir ilgi göstermeyi düşünüyorum.. Herhangi bir sakatlıkta işler bir anda kötüye gidebilir.. Umarım bu tür sorunları yaşamayız..

Şampiyonlar Ligi için ilk eleme maçımızda kolay bir rakip geldi diyebilirim. Bu turu rahat bir şekilde geçeçeğimize inanıyorum..
    Last edited by MoisHaLe : 01.Haziran.2014 at 04:16

Basarilar

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

İlk maç rahat geçmesine karşın çok gol yedik sorun değil yavaş yavaş alışacak takım birbirine ve bana.. Ayrıca gruplarda da çok zor bir gruba düşmediğimizi ve en kötü 2. olarak çıkabileceğimizi düşünüyorum..

Maalesef lige istediğimiz gibi bir başlangıç yapamadık.. Özellikle evimizdeki maçtan mutlak galibiyet almamız gerekirdi ama beceremedik ve yedek kulübemizde oldukça dar olduğundan çözüm üretemedik. Napoli deplasmanından alınan 1 puana ise iyi gözüyle bakıyorum..

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Ligde ne iyi ne de kötüyüz.. Yenilmiyoruz lakin yenmekte de güçlük çeken bir haldeyiz. Pazzini geri döndü sayılır devre arasına kadar ligde performans olarak bir tık daha önce gidersek kadro derinliğini genişlettiğimizde daha rahat bir hale geleceğimizi ümit ediyorum..

Şampiyonlar Ligi Grupları'na hiç beklemediğimiz bir şekilde giriş yaptık ve sonuçları kendi açımdan bir facia olarak nitelendiriyorum. Özellikle Plzen maçı.. Sağolsun Muslera degajı kullanırken topu rakip forvete çarptırdı ve saçma bir şekilde gol yedik alabileceğimiz 1 puandan da olduk.. Umarım o 1 puana muhtaç olmayız.. Dortmund maçına gelecek olursak açıkçası yenebilirdik ama olmadı maçın hakkı beraberlik derken kötü bir mağlubiyet aldık. Porto maçı çok net bir galibiyet oldu. Bu maç dönüm noktası olabilir bizim açımızdan deplasmanda alınacak bir galibiyet ibreyi tekrar bizim lehimize döndürür..

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Fena para dönmüş transfer döneminde.
    Ligde daha iyi olmamız lazım.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar

Başarılar.

Başarılar gardaşım

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Basarilar
    Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Başarılar.
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Başarılar
    Quote Originally Posted by BMAais28 View Post
    Başarılar.
    Quote Originally Posted by zencipenguen View Post
    Başarılar gardaşım
    Hepinize Teşekkür ederim arkadaşlar..

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Fena para dönmüş transfer döneminde.
    Ligde daha iyi olmamız lazım.

Evet alımda da satımda da iyi paralar döndü ama açıkçası transferleri yaparken en uygun fiyata yapabileceklerimi seçtim.. Lig konusunda haklısın hem ligde hem ŞL'de çok iç açıcı değil durum ama düzelicez inşallah

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Lig maçlarında kısacası gol yeme problemini çözmemiz ve galibiyet sayımızı arttırmamız gerekiyor. İlk devrenin son 2 maçı Roma ve İnter maçlarını çok iyi oynadık Roma'da her ne kadar puan kaybetsek bile lider İnter'e karşı çok net bir galibiyet elde ettik..

Hiçbir rakibimize karşı kaybetmemiş olmamız son derece sevindirici bir durum olmasına rağmen ne yazık ki yeterli değil. Ocak ayında takviye yaparak yenilmezlik serimizi galibiyet serisi halinde sürdürmemiz gerekiyor..

Gruplara kötü bir başlangıç yapıp sonunu iyi bitirdik. Özellikle kapanış maçında Dortmund'a adeta patlama yaptık ve hıncımızı aldık.. Kısacası son maçta ne kadar iyi oynamış ve güzel bir galibiyet almış olsakta grup maçları genelinde çok iyi bir performans sergileyemedik..

Sevgili başkanımızın bana bu kadar güvenip para vermesine mutlu olduğumu belirtmeliyim ancak kulübün kasasında bu kadar para yok. Harcarsak içerden yemiş olacağız

Şampiyonlar Ligi'nde şansımız yaver gidiyor.. Onca rakip arasından Shakhtar'ın gelmesi kesinlikle büyük şans. Bu turu güzel bir şekilde geçip hiç değilse çeyrek finali görmek istiyorum ilk seneden..

İyi para vermiş, avrupada iyiyiz keşke ligde de öyle olsa

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

İyi para vermiş, avrupada iyiyiz keşke ligde de öyle olsa
    Ligde yenilmememiz bir avantaj bunu serii galibiyetlere çevireceğiz inşallah

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Devre Arası Transfer Özeti

Spoiler: Pastore Profili 

Spoiler: Sebastian Rode Profili 

Yüksek maaşlı ve yaşlı 2 oyuncumuzu kadromuzdan gönderip rahatlayınca paraya kıyıp Pastore'yi aldım. Takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Rode'nin ise sözleşme sezon sonu bitmesine rağmen makul bir fiyata bir an önce kadromuza kattık. Essien ve Muntari'nin gidişiyle orta sahada adam eksildiği için o bölüme bir an evvel takviye yapmamız gerekiyordu. Ayrıca Pazzini'yi de göndermeyi çok denedim aldığı 6 Milyon $ maaş büyük bir yük bindiriyor lakin elden bir türlü çıkaramayınca forvet transferi de yapmadım ve sezon sonunu bekledim.. Şu anda takımda tek 30 yaş üstü Kaka bulunmakta.. Kadroyu oldukça gençleştirdik.

İtalya Kupası maçlarını rahat bir şekilde geçtik ve finalde Catania ile karşılacağız.

Tam her şey rayına oturmuş doludizgin gitmeye başlamışken son 2 maç hiç yakışmadı bize. Önce Verona beraberliği ve 23 maç sonra alınan yenilgiyle liderlik şansımızı zora sokmuş olduk.. Yinede şampiyonluktan ümidi kesmek için erken daha çok maçımız var..

Çok para gitmiş ama gelenler iyi, son 2 maç harbidende olmamış. İlk sezon şampiyonluk güzel olabilirdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Çok para gitmiş ama gelenler iyi, son 2 maç harbidende olmamış. İlk sezon şampiyonluk güzel olabilirdi.
    Bakalım ümidimizi koruyoruz hala.. İlk sezon diye bu kadar paralar verdim.. İlerleyen sezonlarda bu denli paralar harcamam. Ayrıca bütçeyi iyi dengeliyorum o benim için çok önemli ve çok özen gösteriyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Parasal yönden hedeflere ulaşmak için biraz savurmak gerekebilir o yüzden sıkıntı yok , fakat görüyorum ki az gol yemekten söz etmemize rağmen epey rakipler kalemizi tehdit edip fileleri havalandırmış ve topa sahip olma konusunda sıkıntılar çekiyoruz , topu rakibe verirsek golü yememiz yükselir biraz daha önceliğimizi topa sahip olmaya yoğunlaştırmalıyız.
    Öte yandan ilk paylaştığında ki skorlardan sonra gerçekleşen durumlar oldukça iyi inanılması güç bir biçimde gruptan çıkmak büyük başarı normalde olmamız gereken yerdeyiz ama %1 ihtimale düşmüşken başarmakta olağanüstü .

Daha çok topu ayağımızda tutmalıyız.
    Ve Muslera'ya gerek olduğunu düşünmüyorum 21 çok gitmiş .
    Bakalım takipteyim doğru seçenekleri uygulayacağını düşünüyorum , istiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Parasal yönden hedeflere ulaşmak için biraz savurmak gerekebilir o yüzden sıkıntı yok , fakat görüyorum ki az gol yemekten söz etmemize rağmen epey rakipler kalemizi tehdit edip fileleri havalandırmış ve topa sahip olma konusunda sıkıntılar çekiyoruz , topu rakibe verirsek golü yememiz yükselir biraz daha önceliğimizi topa sahip olmaya yoğunlaştırmalıyız.
    Öte yandan ilk paylaştığında ki skorlardan sonra gerçekleşen durumlar oldukça iyi inanılması güç bir biçimde gruptan çıkmak büyük başarı normalde olmamız gereken yerdeyiz ama %1 ihtimale düşmüşken başarmakta olağanüstü .

Daha çok topu ayağımızda tutmalıyız.
    Ve Muslera'ya gerek olduğunu düşünmüyorum 21 çok gitmiş .
    Bakalım takipteyim doğru seçenekleri uygulayacağını düşünüyorum , istiyorum.
    Değerli yorumun için teşekkür ederim. . Evet, gol yeme sıkıntımızı bir türlü gideremedik. Bunu defansın uyumsuzluğa bağlıyorum savunma antrenmanları maçlarda daha çok topa hakim ol komutlarını verdiğim halde aşamadık şu problemi.
    Muslera'yı almamdaki sebep kalecimiz yaşlıydı ve güvenemediğimden. Tabi son tabloya baktığımızda abbiati de Muslera'dan daha fazla yiyemezdi diyebiliriz. Ancak şu bir gerçekki Şampiyonlar Ligi'nde çok önemli kurtarışlara imza attı maçı kurtardığı anlar oldu yani...

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Verona beraberliği ve Lazio mağlubiyeti sonrası liderlik şansımızın azaldığına inanıyordum. Nitekim öylede oldu diyebiliriz. Juventus çok uzun süre puan kaybı yaşamadı ve nefesim ensesinde devam ettim takibe.. Maçlarda Balotelli'nin büyük etkisi var. Bitime az bir süre kalmışken 34 gole ulaştı..

Gol yeme sıkıntısını aşıyoruz yavaştan. Onun dışında bir problemimiz yok. İlk sezonda hasretini çektiğimiz her şeye ulaşma imkanımız var.. Liderliği bırakma niyetinde de değilim açıkçası.. Şampiyonluğa diktik gözümüzü..

Kalan maçlarda bir derbide başımız ağrıyabilir..

Shakhtar'ı zorlanmadan çok rahat bir şekilde geçtik. Çeyrek final'de Psg'yi görünce biraz gözüm korkmuştu. Nitekim ilk maçımızı son anda çevirdik. Evimizde ise Muslera sağolsun Plzen maçında yaptığı degaj hatasını yine yaptı ve golü kalemizde gördük. Ancak her şeye rağmen deplasman golü kuralı ile Psg'yi eledik ve Yarı Finale ulaştık.

Şunu kesinlikle kabul etmeliyim ki bizim kura şansımız var.. Yarı Finale kalan 3 rakipten hangisini istersiniz diye sorsalardı, kesinlikle Arsenal derdim. Yarı Final için oldukça şanslı görüyorum takımımızı. Bu sene ligde ve Avrupa'da sadece 4 kere kaybettik. Umuyorum bu formumuzu Arsenal karşısında da devam ettiririz..

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Harika gidiyoruz hocam. Arsenal i geçebiliriz ama final de işimiz çok zor olacak.

Başarılar öncelikle. Arsenal tam dişimize göre. Ama final gerçekten çok zorlu.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Harika gidiyoruz hocam. Arsenal i geçebiliriz ama final de işimiz çok zor olacak.
    Quote Originally Posted by fairlane View Post
    Başarılar öncelikle. Arsenal tam dişimize göre. Ama final gerçekten çok zorlu.
    Evet dostlar haklısınız finalde işimiz zor ama finale çıkalımda hele bi Birde takımın tam gücünü de kestiremiyorum sonuçta Psg saymazsak çokta önemli rakiplerle oynamadım.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Sezonun başında yenilmiyorduk lakin yenmekte de güçlük çekiyorduk. Bunu çözdük ve Juve'nin elinden liderliği kaptık.. Attığımız gol sayısı da yediğimiz gol sayısı da çok fazla. Savunma problemini bu sezon aşmayı ümit ediyorum...

Gelelim Şampiyonlar Ligi'ne Yarı Finalde gelebilecek en iyi rakip gelmesine rağmen elendik. Koskoca bir sezon sakatlık sıkıntısı yaşamazken Arsenal maçına çok sayıda eksikle çıktık ve kadro kurmakta zorlandık. Bunlar elbette bahane değil Arsenal bir şekilde kazandı. Evimizdeki maçta 28 şutumuz var Arsenal 5 tane ama gel gelelim yinede golü bulamadık ve bu seneki Avrupa maceramız yarı final ile noktalandı. Seneye Hedefimiz direkt olarak kupayı kaldırmak.

ÖDÜL VE İSTATİSTİKİ BİLGİLER

Transferlerimizin hepsi inanılmaz bir katkı sağladı. De Sciglio, El Shaarawy, Bryan Cristante adeta parladılar. Şimdiden transferin gözde isimleri oldular diyebiliriz..

Geçen sezon 99 Milyon $ kar elde ettik. Bu çok önemli bir rakam ilk sezon o kadar harcama yapılmasına rağmen iyi bir politika izledik. Hedef dahada ilerisi elbette. Şu an kasamızda bulunan para yeterli değil. Transfer bütçemiz ve maaş bütçemiz oldukça fazla. Şu an Maaş bütçesinin her ne kadar 30 miilyon kadar altında olsakta kiralık oyuncular geldiğinde bu miktar artacaktır. Bu sezon politikamız yine takıma külfet olanları yollamak ve daha iyi katkı sağlayabilecek bir kaç transfer..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kaka'yı bu kadar etkili kullanmak harika bir iş.

Seni gönülden tebrik ederim.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Kaka'yı bu kadar etkili kullanmak harika bir iş.

Seni gönülden tebrik ederim.
    Teşekkür ederim

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

2014 - 2015 Sezonu

Transferler

Takıma fazla transfer yapma gereği duymadım. Adil Rami'nin sözleşmesi bitince o boşluğu Zapata ile doldurup gelecek yıllara yatırım amacında Capradossi'yi aldım. Forvet ihtiyacımızı ise oyuncu satışından iyi bir para kazandığımız için Diego Costa ile giderdim.

İtalya Süper Kupa Maçı

Sezonu kupa ile açmak son derece keyifli bir durum..

Genel Taktiğimiz

Costa'yı iyiki almışız diyorum çünkü Kaka sakatlandı ve yaşını da göz önüne alınca geçen sezon ki gibi her maç 90 dakika faydalanamayacağız ne yazık ki ondan. Genel taktiğimi bu şekilde belirledim zaten fikstürde de göreceksiniz Costa - Balotelli ikilisi son derece güzel bir performans sergiliyor..

Ligde rahat gidiyoruz ve en önemlisi geçen sezonun aksine gol yeme sorunumuzu çözdüm. Şu anda 5 golle en az gol yiyen takımız.(En yakın rakip 10 gol) Verona'yı yine yenemedik ve deplasmanda bir maç kaybettik. Nazarlığımız olsun diyorum ama Verona'ya iyice hırslandım.. İtalya Kupası'nda ise elendik ve hak ettik. Yolumuza ŞL ve lig olarak devam etmekteyiz..

ŞL gruplarında yine Dortmund ile mücadele ettik ve 4-1 yenildiğimiz maç dışında gayet güzel geçti grup maçları.. Dejavu gibi bir sene oluyor Yine Psg geldi ve yine umuyorum ki eler ve yolumuza devam ederiz..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri