Bir önceki Milwall kariyerimi elimde olmayan sebeplerden ötürü kapatmak durumunda kalmıştım. bilmeyen ya da yeni gören arkadaşlar için kapatma sebebini yeniden belirteyim
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>
Güney Amerika denince akla gelen ilk şey hatta belki de tek şeydir Futbol. Burdaki her çocuk gibi ben de futbol topuyla büyüdüm. Okul yıllarımızda ezilmiş kutu kola, plastik su şişeleri kısaca aklınıza gelebilecek envai çeşit nesneyle futbol maçları yapardık. Orta sahada Veron forvette Crespo olurduk. Sınıfın ya da mahallenin iyisi ise kuşkusuz Maradonaydı. Başkent Buenos Aires'de olduğum için oldukça şanslıydım zira Boca Juniors, River Plate, İndependiente, Velez, Lanus, Newels daha birçok takım vardı. Ligin yarısından fazlası başkent takımıydı. Stadların arası 100 metre 200 metre mesafededir.

Bildiğiniz üzere dünyanın sayılır derbilerindendir Boca-River ve Racin-İndependiente maçları. Ancak ben hiç bi zaman güçlülerden yana olmamıştım. Şampiyonlukları olan takımı sevmiyordum tam tersine sevdiğim takımı şampiyon yapmak için formamı giyip tribündeki yerimi alıyordum var gücümle sesim kısılıncaya dek ona destek oluyordum. Gönül verdiğim takım San Lorenzoydu. İşçilerin kurduğu ve 9 şampiyonluğu bulunan San Lorenzo, 1979’da lige veda etmiş, ekonomik krizden dolayı 1981’de 3. Lig’e kadar düşmüş. Kısa sürede kendini toparlayıp tekrar 1. Lig’e çıkmıştır. Sanırım bu geçmişiyle çalmıştı kalbimi.
Biraz daha büyüyüp Liseye başladığımda elbette alt yapısına girmek için kapısını çaldığım klüp San Lorenzoydu. Denemeler için formamla El Nuevo Gasometro stadında ilk ayak basışımdı müthiş bir duyguydu bu. O an yeniden karar veriyordum futbolcu olmaya. İşçilerin kurduğu bu takımda iş yükünü hafifletmek adına yeni bir işçiye her zaman yer vardır değil mi ?
Kuralları okudum ve kabul ediyorum