Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 79 sonuç

Konu: Rüyalarınıza Kavuşmak İçin Önce Uyanmanız Gerekir - Galatasaray(2013 - 2014)

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Default Rüyalarınıza Kavuşmak İçin Önce Uyanmanız Gerekir - Galatasaray(2013 - 2014)

3 Sene Önce...

Piknik Vaktiydi... Herkes Çok Eğlenmiş Şarkılar Melodiler Kahkahalar Havada Uçuşuyordu. Bende Sezonun Yorgunluğunu Atmak Adına Hamakta Uzanıyordum.

- Ben Biraz Şekerleme Yapacağım Denize İndiniz mi Dürtün Beni!!!!

- Tamam! İyi Kestirmeler.

Yavaş Yavaş Gözlerim Ağırlaştı Ve Uykuya Dalmıştım. Bir Anda Kendimi Saha Kenarında Şampiyonlar Ligi Finalinde Buluyorum. Yeri Belli Değildi. Son Saniyelere Girilmişti Ve 1-1 lik Eşitlik Söz Konusu İdi. 120 Dakikanın Son Anında Bir Faul Pozisyonu Gördüm Hakem Devam Demişti. Ancak Oyuncum Kıvranıyordu Acıdan. Ona Bağırıyordum. "HAYDİ AYAĞA KALK HAYDİ SEN BÖYLE BİR OYUNCU DEĞİLSİN HADİİİİİ" Diye Bir Bağırışım Var Bütün Stad Adeta Beni Dinlemişti. Oyuncu Ayağa Kalktı ve Koşmaya Başladı. Önce Rakibinden Söktü Topu Ondan Sonra Müthiş Bir Depara Kalktı. Adeta İçinden Maradona Çıkmış Gibiydi. Ceza Sahası Yayına Geldiğinde Şut Pozisyonuna Hazırlanmıştı. Rakiplerini İpe Dizen Oyuncum Müthiş Bir Golle Finali Bize Kazandırdı Ve Şampiyonlar Ligini Kazanmıştık. Sevinçten Akan Göz Yaşım Gerçeğe Yansımış Hatta Ellerimi Yukarıya Sanki Kupa Kaldırırmış Gibi Kaldırmıştım. Sonra Bizimkiler Beni Uyandırdıklarında Beni Göz Yaşları İçerisinde Gördükleri İçin Çok Şaşırmışlardı.

- Kaan Ne Oldu Sana Gözlerin Kızarmış.

- Yok Bir şey Rüya Sadece.

Deyip Geçiştirmiştim Ancak Bu Geçiştirmem Pek Fazla Uzun Sürmeyecekti. Fatih Terimin Galatasarayın Başına Geçince Yine O Rüya Depreşmiş , Bu Seferde Bağırmaya Başlamıştım. Artık Dayanacak Gücüm Kalmamıştı. Herşeyi Anlatmaya Başladım Bizimkilere. Duyduklarına İnanamadılar. Hatta Annem Bir Tane Tokat Atmıştı. " İyimisin Oğlum Sen " Dediğinde Hiç Bu Kadar İyi Olmamıştım Dedim. Annem Öyle Dediğimi Görünce " Sana Destek Olacağız Oğlum. " Dediğinde Bütün Dünyalar Benim Oldu...

Başarılar, İyi Eğlenceler.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

3 Yıl Sonra...

Galatasaray'da Teknik Direktör Roberto Mancini Görevinden İstifa Etti.

Konu İle İlgili Konuşan Başkan Ünal Aysal , " Sinyor Mancininin İstediği Transfer Bütçesinin Bizim Gibi Gelişime Açık Olan Bir Takım İçin Fazla Olduğunu Bu Yüzden de Mancini İle Karşılıklı Anlaşarak Yollarımızı Ayırmış Olduk." Şeklinde Açıklaması Akıllara Yeni Teknik Direktörün Kim Olacağı Sorusunu Beraberinde Getirdi. Bu Koltuk İçin En Kuvvetli Aday'ın Shaktar Donekts İn Başında Bulunan Rumen Mirchea Lucescu Olduğu Gelen Bilgiler Arasında.

Nesil
    2013
    Yer
    İZMİR

Başarlılar Kaan abi

Başarılar

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Basarilar.

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Başarılar. Galatasaray kariyerleri baya arttı

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başarılar

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bizlerinde gözlerini kızartman dileğiyle başarılar

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Başarılar dilerim Kaan.

Başarılar dilerim

Basarilar

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Bütün Başarı Mesajlarınız İçin Teşekkür Ediyorum. İnşallah Herkesi Ağlatacağız.

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Başarılar abi

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

SON DAKİKA...

Galatasaray'da Hareketli Saatler Yaşanıyor. Yeni Sezon Açılışına Günler Kala Başkan Aysal "Artık Çilek Değil Arı Gibi Çalışan İnsanlar Alacağız" Sözü Akıllara Genç Bir İsmin Geleceği Konuşulurken Ortaya Bir İsim Atıldı ki Yönetim Bile Şaştı Kaldı. Bu İsim 35 Yaşındaki Potansiyeli Yüksek Olan Genç Teknik Direktör Kaan Torun. Yönetimin Israrla Karşı Çıkmasına Rağmen Bu İsmin Önümüzdeki Günlerde Başkanla Bir Araya Gelip İmza Atması Gündemde...

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Galatasaray Spor Kulübünde Kaan Torun Dönemi. Geçtiğimiz Günlerde Galatasaray Yönetimini Aklını Karıştıran Ve Bir Çok Otoriter Tarafından Eleştirilerin Hedefi Olan Teknik Direktör Kaan Torun , Galatasaray'la 1+4 Yıllık Bir Anlaşma Yaptı.

Nesil
    2013
    Yer
    İZMİR

1+4 iyimis

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

İlk sene başarı olmazsa kovarız diye mi 1+4

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Galatasarayın Yeni Teknik Direktörü Şu Anda Düzenlenen Basın Toplantısında Soruları Cevaplıyor.

Uğur Meleke:Hocam Öncelikle Yeni Görevinizde Başarılar Diliyorum. Sizi Bi Tanımak İstiyor Bu Camia Burada Bulunan Tüm İnsanlar Biraz Kendinizi Tanıtabilirmisiniz.

Tabiki. Adım Kaan Torun. Yaşım 35. Teknik Direktörlük Eğitimimi Almanya'da Sürdürdüm Ve En Yüksek Not Olarak Lanse Edilen 1.0 İle Eğitimin Birincisi Oldum. Türkiye'nin En Önemli Takımının Beni İstemesi Başkanla Konuştuğumuz Projeler Beni Fazla İle Heyecanlandırdı. Teklifini Hiç Düşünmeden Kabul Ettim Ve Burada Şu Anda Hayallerime Kavuştuğum Takımıma İmzamı Atmaya Hazırlanıyorum.

Nevzat Dindar:Hocam Tekrar Hoşgeldiniz Takıma Size Şöyle Bir Sorum Olacaktı. Acaba Galatasaray Takımında Oynatmak İstediğiniz Sistem Nedir Bize Biraz Açıklarmısınız?

Tabiki Açıklarım. 3 Senelik Eğitimim de Hep Galatasarayı Takip Ettim Nasıl Oynadıklarını Nasıl Savunma Yapıp Nasıl Hücüm Ettiklerini Analiz Ettim. Daha Takımla Antremana Çıkmadım Heleki Antremana Çıkalım Kamp'a Girelim Hazırlık Maçları Başlasın Kafamdaki Şablonu O Zaman Göreceksiniz.

Yalçın Dümer:Hocam Öncelikle Yeni Görevinizde Başarılar Diliyorum. Benim Sorum Şöyle Olacak , Kafamdaki Şablonu Hazırlık Maçlarında Göreceksiniz Dediniz. Peki Bu Transfer Politikanızı Acaba Nasıl Etkileyecek Ben Onu Merak Ediyorum. Kamp Sırasında Transfer İsteyecekmisiniz?

Yani Şöyle Açıklık Getireyim. Transfer Politikam Biraz Değişik...

Yalçın Dümer:Değişik Derken...

Değişik Derken Şöyle Takım İçin Canını Verecek ve Hiç Durmadan Kendi Oyunun Üstüne Koyacak Oyuncuları Transfer Edeceğiz. İster 30 Yaşında Olsun İsterse 18 21 Yaş Arasında Olsun. Muhakkak Takıma Yararlı Olacak Oyuncuları Transfer Edeceğiz.

Savaş Çorlu:Hocam Öncelikle Başarılar. Galatasarayın Hem Kısa Vadede Hemde Uzun Vadede Hedefleri Neler Olacak Sizin Yönetiminizde.

Bu Sene Bizim İçin Kısa Vadeleri Gerçekleştireceğimiz Sene Olacak. Kısa Vademiz Şöyle Olacak. 1) Türkiye Ligi 2) Türkiye Kupası 3) Türkiye Süper Kupa 4) Şampiyonlar Liginde Maksimum Çeyrek Final. Bunlardan 3 ünü Gerçekleştirme Şansımız Tabiki'de Olacak Ancak İlerisi İçin Şu Anda Hemen Bir Karar Vermedim Ama İlerisi İçin Tek Hedefim Var Oda Bu Kulübe Şampiyonlar Ligi Kupasını Kazandırarak Bir İlki Gerçekleştirmek İstiyorum. Bunun İçinde Sürekli Olarak Türkiye Liginde Şampiyon Olmalıyız.

Mehmet Demirkol: Galatasaraydaki Görevinizde Başarılar Diliyorum. Galatasaray'da Ciddi Bir Borçlanma Durumu Söz Konusu ve Sizinde Az Önce Bahsettiğiniz Konuda İster 30 Yaşında İsterse 18 21 Yaş Arasında Olsun Her Oyuncuyu Transfer Edeceğiz Dediniz. Alt Yapıdan Gelen Oyunculardan Gelir Sağlamaya Çalışacak mısınız?

Alt Yapıdan Her Şekilde Yararlanmaya Çalışacağım. Ancak Bu Borclanma Durumunu Bana Değil Takımımızın Yöneticilerine Sormanız Daha Doğru Olacaktır Ancak Dediğim Gibi İster 30unda Olsun İster 18 İle 21 inde Olsun Her Oyuncuya Kapı Açıktır.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

@maykafaAynen Tugay Öyle Oldu. @LeonadiasOyunun Genelinde Öyle İşte

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Uğur Meleke öyle sadece onları söyleyip kestirip atmaz da (:

Konuşmalarında çok karamsar geldin, gelecek için pek net cümleler kuramamışsın

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Uğur Meleke öyle sadece onları söyleyip kestirip atmaz da (:

Konuşmalarında çok karamsar geldin, gelecek için pek net cümleler kuramamışsın
    Önce Kısa Vadeler Sonra Uzun Vadeler

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Transfer açıklamasından anlaşılan yeni Felipe Melo'lar gelecek.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by burakdinc View Post
    Transfer açıklamasından anlaşılan yeni Felipe Melo'lar gelecek.
    Yada Yeni Alex Telles'ler

1+4 iyiymiş gerçekten Dedeleri bekliyomuyuz o zaman kariyerde takımın yaş ortalaması yüksek zaten

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    1+4 iyiymiş gerçekten Dedeleri bekliyomuyuz o zaman kariyerde takımın yaş ortalaması yüksek zaten
    Oyuncu Alımında Maksimum Sınır 30 u Görcez Ama Takımın Yaş sınırını 30 da tutmayacağız Sonrası Sıkıntılı Olur...

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

1+4 Muhabbetini anlatmak Gerekirse Eğer Ben Takımımda başarılı Olduysam Muhakkak Daha Uzun Vadede Başarı İçin Takımımla Sözleşmeyi Uzatmaya Bayılırım. O Yüzden 1+4 Oldu...

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Başarılar bizi bekliyor desene

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Helal valla hiçbir teknik adamın düşünmediğini yapmışın 1+4 çok iyi sözleşme olmuş iki taraf içinde

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Helal valla hiçbir teknik adamın düşünmediğini yapmışın 1+4 çok iyi sözleşme olmuş iki taraf içinde
    Arkadaşlar Bu Kadar büyütmeye Gerek Yok Bence...

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri