3 Sene Önce...
Piknik Vaktiydi... Herkes Çok Eğlenmiş Şarkılar Melodiler Kahkahalar Havada Uçuşuyordu. Bende Sezonun Yorgunluğunu Atmak Adına Hamakta Uzanıyordum.
- Ben Biraz Şekerleme Yapacağım Denize İndiniz mi Dürtün Beni!!!!
- Tamam! İyi Kestirmeler.
Yavaş Yavaş Gözlerim Ağırlaştı Ve Uykuya Dalmıştım. Bir Anda Kendimi Saha Kenarında Şampiyonlar Ligi Finalinde Buluyorum. Yeri Belli Değildi. Son Saniyelere Girilmişti Ve 1-1 lik Eşitlik Söz Konusu İdi. 120 Dakikanın Son Anında Bir Faul Pozisyonu Gördüm Hakem Devam Demişti. Ancak Oyuncum Kıvranıyordu Acıdan. Ona Bağırıyordum. "HAYDİ AYAĞA KALK HAYDİ SEN BÖYLE BİR OYUNCU DEĞİLSİN HADİİİİİ" Diye Bir Bağırışım Var Bütün Stad Adeta Beni Dinlemişti. Oyuncu Ayağa Kalktı ve Koşmaya Başladı. Önce Rakibinden Söktü Topu Ondan Sonra Müthiş Bir Depara Kalktı. Adeta İçinden Maradona Çıkmış Gibiydi. Ceza Sahası Yayına Geldiğinde Şut Pozisyonuna Hazırlanmıştı. Rakiplerini İpe Dizen Oyuncum Müthiş Bir Golle Finali Bize Kazandırdı Ve Şampiyonlar Ligini Kazanmıştık. Sevinçten Akan Göz Yaşım Gerçeğe Yansımış Hatta Ellerimi Yukarıya Sanki Kupa Kaldırırmış Gibi Kaldırmıştım. Sonra Bizimkiler Beni Uyandırdıklarında Beni Göz Yaşları İçerisinde Gördükleri İçin Çok Şaşırmışlardı.
- Kaan Ne Oldu Sana Gözlerin Kızarmış.
- Yok Bir şey Rüya Sadece.
Deyip Geçiştirmiştim Ancak Bu Geçiştirmem Pek Fazla Uzun Sürmeyecekti. Fatih Terimin Galatasarayın Başına Geçince Yine O Rüya Depreşmiş , Bu Seferde Bağırmaya Başlamıştım. Artık Dayanacak Gücüm Kalmamıştı. Herşeyi Anlatmaya Başladım Bizimkilere. Duyduklarına İnanamadılar. Hatta Annem Bir Tane Tokat Atmıştı. " İyimisin Oğlum Sen " Dediğinde Hiç Bu Kadar İyi Olmamıştım Dedim. Annem Öyle Dediğimi Görünce " Sana Destek Olacağız Oğlum. " Dediğinde Bütün Dünyalar Benim Oldu...