Evet yavaştan kariyere girişimizi yapalım.
TRANSFER GEÇMİŞİ
Benim için transfer dönemi çok verimli geçti. İstediğim oyunculardan kurtuldum ve istediğim oyuncuların çoğunu aldım. Özellikte kariyerimizin başlığı da olan bu "çöplerden" kurtulduk. Bu sattığımız 4 oyuncudan hem 18 M Pound para kazandık hemde yaklaşık 15 M Pound maaş yükünden de kurtulduk. Özellikle Mexes 6 M Pound(Evet yanlış duymadınız 6 -altı- M Pound maaş alıyordu. Hemde yaşı 30 olan bir oyuncu.
GİDENLER
Pazzini forvette düşünmediğim bir isimdi. Hem de uyumsuz bir oyuncuydu. Güzel bir fiyata elden çıkardık. Kendisi hem de 4.6 M Pound maaş alıyordu. Burdan anlayın Milan'ın transfer vizyonunu
Amelia için yazacak bir şey yok. Tamamen çöp bir kaleci. Artı bir de 1.5 M Pound alıyordu. Hemen sattık.
Robinho'yu hiç bir şekilde kadroda düşünmüyordum. Gittiğine çok memnunum. Hem de 3.5 M Pound maaş alıyordu. Gidişine çok sevindim açıkçası.
Mexes için düşündüklerimi yukarıda yazdım. Onunda gidişine çok sevindim.
Didac Vila. Kendisi gitmek istiyordu ve gitti. Kalsa da olurdu kalmasa da.
GELENLER
Timo Horn çok genç bir kaleci. Gelişeceğine inandığım birisi. Tek kötü yanı 1 senelik sözleşme imzalamadı. Sözleşmesini uzatırken muhtemelen maaşınıda artıracak. Ama şuan 850 K maaş alıyor. Fesih bedelini ödedik. 3.8 M
Facundo Cardozo benim her kariyerimde aldığım bir oyuncudur. Gerçekten kendisini çok beğenirim. Şuan 145 K maaş alıyor. Kendisine 4.9 M ödedik ama kesinlikle bu paraya değecek.
Nicuşor Stanciu bu kariyerin yıldızlarından olacaktır. Kendisine güvenim tam. Hemen ilk onbirde yer bulacaktır. 275 K maaş alıyor. 6.5 M ödedik.
Jesus Navas transferi şans eseri oldu. Kiralama listesinde olduğunu gördük ve hemen aldık. Aylık 215 K City'e ödiyeceğiz. Ve maaşının yarısını(2.1 M) ödeyeceğiz.
Juan Fuentes'i sol beke alternatif olarak aldık. Bu oyuncudan benim her kariyerimde aldığım bir oyuncudur. Başarılı olacağına inanıyorum. 550 K maaş ödüyoruz. Espanyol'e ise 2.4 M ödedik.
Lucas Pratto. Bu isme iyi bakın. İtalya'yı sallayacağına inanıyorum. Balotelli'ye olan güvensizliğimden dolayı aldım. Ondan daha başarılı olacağına da eminim. Balotelli'yi muhtemelen gelecek sene bu transferden dolayı gönderirim. O da çok maaş alıyor(6 M Pound). Yıllık 1.4 M ödeyeceğiz kendisine. Takımına da bonservis bedeli olarak 6.25 M Pound ödedik.
Andrija Zivkovic ile anlaştık. Kendisi geleceğin en iyi sağ açıklarından biri çok süratli bir oyuncu. 1.5 M Pound ödedik. 11/7/2014 tarihinde transferi gerçekleşecek.
Sebastian Driussi ile de anlaştık. Ofansif orta saha'da oynayan genç yıldız River altyapısından yetişen birisi. Bu bile onun ne kadar yetenekli olduğunu açıkça gösterir. Çok potansiyelli bir oyuncu kendisi. Gelişimini yakından izleyeceğiz. River'a 6 M Pound ödedik. 1/7/2014 tarihinde transferi gerçekleşecek.