Formaların bazılarının kesinliği yoktur.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Formaların bazılarının kesinliği yoktur.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Barça'nın forma gerçekse çok ama çok kötühadi reklamı geçtim çubuklu bu kadar mı kötü olur be kardeşim...
Barça'nın forma ne öyle ya.Çubuklu dediğin biraz daha kalın olur. Reklamıda ayrı bir rezalet olmuş. En güzeli bence Chelsea'nin mavi forması..
Chelsea ve Arsenal'in beyaz formaları oldukça güzel.
Aston Villa'nın forması hoş geldi gözüme.Bunlardan çok Galatasaray'ın yeni Nike formalarını sabırsızlıkla bekliyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
sunderland şahane.
Lyon, Chelsea ve Arsenal'in beyaz forması oldukça güzel.
Bilbao'nun yeşilli formasını yatarken bile giymemChelsea'nın mavi forması hariç gözüme çarpan bi forma olmadı, %90'ı vasat.
arsenal ve lyon hariç hepsi iğrenç
Juventus'un forma ne öyle yahu.Aston Villa'nın forması çok hoş.
bir daha baktım da fransa, bayern ve liverpool (siyah) formaları da tasarımları çok güzel olmasa da sanırım renklerden ve kaliteli fotoğraflardan dolayı şık duruyor.
Arsenal ve Chelsea'nin beyaz formaları güzelmiş.
Bir de Real'in siyah formasından Arkasında Şahin yazanından alıcam.
Barça'nın forması Belediye görevlisi gibi o ne yahu ! En güzel Arsenal'in beyaz forması..
Bu arada beyler bu formaların bazıları gerçek değil biliyorsunuz dimiyani açıkcası ben Barça'nın öyle bir forma çıkardığını düşünmüyorum
![]()
Mavi Chelsea, Sarı-Beyaz Madrid, Sunderland, Mavi Brezilya, Siyah-Mavi Man UTD, Siyah Liverpool ve Beyaz Arsenal gerçekten çok güzel olmuş.
Nike'ın çubuklu tasarımları hep aynı. Çubuklar kalından inceliyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Milan ' ın beyaz forma güzelmiş...
Real Madrid'in siyah forması harika. Chelsea ve Arsenal'in beyaz formalarını da beğendim...
EvertonGoalkeeper..
ST PAULI
Rangers
Wolfsburg
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Barca'nın siyah forması güzelmiş![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
bu ne yahu herkes siyaha bağlamış. şu alternatif renk saçmalığı forma satmak için iyice abartılıyor her sene farklı bir renk görüyoruz. çoğunu beğenmedim. fransa hariç. akılda kalan tek fransa olur.
ayrıca taraftarın 2 senedir taraftarın tepkisine rağmen Arsenal neden beyaz formada ısrarcı anlamış değilim.
Bu formayı bulursam tereddütsüz alırım .
Liverpool'un sarı kırmızı forması çok güzel.![]()
juventusun forma ne öyle![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
St.Pauili'nin forması çok hoş![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
St Pauli'nin böyle efemine formaları beni öldürecek yahu (: (: