Yorumlar için saolun arkadaşlar, Ragnar hocam senin Lecce pek şu an bana rakip olamıyor gibi ama hadi hayırlısı, Rodi Hocam sanada saol önerin için deniyorum hemen
Haftasonu bir kaçamak yapsakda baya ilerledim kariyerde hadi bakalım..
Öncelikle söylemeliyim ki transfer döneminde araştırmalarımız olsada takıma istediğim oyuncular ya bize gelmek istemedi ya da maaşını karşılayamadım ben de kadroya biraz göz attıktan sonra bu kadro bana yeter düşüncesiyle transfersiz bir şekilde hazırlık dönemini bitirdim ve lige başladım.
Şunu da söylemek isterim ki terslik olmadığı sürece şu taktiği kullanıcaz.
Hazırlık dönemimiz ise şu şekilde geçti, İtalya Kupa maçları ile başladık ilk 2 aşamayı geçsek de 3.aşamada İnter kayasına tosladık..
İtalya Kupası 1. Ön Eleme Turu
İtalya Kupası 2.Ön Eleme Turu
İtalya Kupası 3.Ön Eleme Turu
Yaptığımız Tek Hazırlık maçı
Seri C/B1 1.Hafta
2.Hafta
3.Hafta
4.Hafta
5.Hafta
6.Hafta
Seri C Cup 1nci Tur
7. Hafta
AHMET ER ÇİLEDEN ÇIKTI !
5-5 biten Frosinone maçında burnundan soluyan Ahmet Er maçtan sonra basın toplantısı yapmayı reddetti, takım gerideyken gereksiz bir bölgede rakibe çift dalarak Mingazzini kırmızı kartı görünce genç teknik adam duvarları yumrukladı.. Mingazzini aynı hareketi Ascoli maçında da yaparak kırmızı kart görmüştü, maç sonrasında ceza olarak Mingazzi'nin 1 haftalık maaşının kesileceği duyuruldu
8.Hafta
9.Hafta
Takımın kötü gidişatı üzerine taktikte ufak bir oynama yaptım.
10. Hafta
11.Hafta
12.Hafta
13.Hafta
14.Hafta
Puan Durumu
Genel Değerlendirme
İlk haftalar gayet güzel gidiyorduk takım iyi top oynuyordu maçı kazanıyorduk derken bu devrin de sonu diyerekten bi ara kötü bir döneme girdik. Sadece Seri C takımlarının katıldığı kupadan elenmemiz pek de canımı sıkmadı açıkcası, zaten çok geniş bir kadroya sahip değiliz bi de sakatlıklar falan.. Taktik oynamaları işimize geldi ve takım hafiften toparlanmaya başladı.. Takımda birkaç tane de genç ve kaliteli oyuncularımız var daha uykudalar sahneye çıktıklarında hepsini tanıtıcaz
NOT : Kendimde nedense bir Yılmaz Vural havası seziyorum takımın yenildiği maçlarda evin içinde yerden yere vuruyorum kendimi