Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 233 sonuç

Konu: FM 2015'ten Beklentileriniz

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Default FM 2015'ten Beklentileriniz

Son 2 senedir önümüze konulan "facia"nın ardından kimsenin umudu kalmış mıdır bilmiyorum ama yeni oyundan beklentileriniz nelerdir?
    Bu sene ben açmak istedim başlığı...

Ben kendi adıma sadece gerçekten yapay zekanın hissedildiği bir maç motoru ve transfer sistemi istiyorum...
    Hee olursa bir de sesli komut sistemi. En azından maç içindeki takım direktiflerini mouse ile değil de sesli komutla verebilmeliyiz artık. Sene oldu kaç hala yazılar yazılar

oyuncuların kontratlarına uyması, maç motorunun geliştirilmesi, rakibin ilk atağında gol bulmaması şuan aklıma gelen beklentilerim

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Maç motoru üzerine çalışsınlar,saçma sapan oyun sürmesinler piyasaya başka bir isteğim yok

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Her sene bir sonraki sene icin bunu yazıyorum ama her sene hayal kırıklıgı.Antrenman izleme sistemi ve ileride kulup baskanı olabilme gibi özellikler gelmedigi sürece yeni cıkan hicbir Fm beni heyecanlandırmayacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Oyunun içerik kısmında bir problem yok zaten. Maç moturundaki aksaklıklar giderilsin bence yeterlidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fm15 ten beklentim, Çocukluğuma, gençliğine geri dönmek. Galatasaray'i sampiyonlar ligi sampiyonu yapmak için gece gündüz plan yapmak. Hic bir isim gücüm olmayıp, çocuksu heyecanla bilgisayar basında saatler harcayabilmek. Kendini teknik direktör gibi hissedip, yaptıklarini çok büyük is sanmak. Arkadaşlarıma anlatmak, sorular sormak, forumda rehberleri dalip taktik ve antrenman oluşturmak.
    Beklentim artik FM nin ilerlememesi, 10 yıl geriye götürmesi.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Fm15 ten beklentim, Çocukluğuma, gençliğine geri dönmek. Galatasaray'i sampiyonlar ligi sampiyonu yapmak için gece gündüz plan yapmak. Hic bir isim gücüm olmayıp, çocuksu heyecanla bilgisayar basında saatler harcayabilmek. Kendini teknik direktör gibi hissedip, yaptıklarini çok büyük is sanmak. Arkadaşlarıma anlatmak, sorular sormak, forumda rehberleri dalip taktik ve antrenman oluşturmak.
    +1 Eskileri geri getirsinler yeter

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Cikarmasinlar...

Benim beklentim bu, cikarmasinlar.

Bu seneyi pas gecsinler, sifirdan oturup bir mac motoru yapsinlar.

Nesil
    2013
    Yer
    Azerbaijan , Baku

taktiksel olarak biraz daha gelişim olabilir, günümüzde de olan bir çok markanın oyunda da bulunması ve kendimiz sponsorlarla anlaşmalarımız veya başarılı olduğumuzda sponsorların kapımızı çalması yada bazı trasnferleri sponsorların karşılaması gibi birşeyler beklemek isterdim ama umutsuzum

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    +1 daha.

Olacağını pek düşünmesem de maç motorunun baştan aşağı yenilenmesi şart.

Fm 2005'e güncel kadroların olduğu bir yama yapsınlar , 2015'e gerek yok...
    FM 2014 bende tam bir hayal kırıklığı yarattı

FM2009'dan sonraki serilerin hepsi kötüydü...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Her güncellemeden sonra taktik değiştirmek zorunda bırakmasınlar benim için yeterli. Her güncellemede 3D maç motoruyla ilgili düzeltmeler geldiğinde taktiği de değiştirmek zorunda kalıyorum. O yüzden oyun çıkmadan önce doğru düzgün bir 3D maç motoru yapıp öyle oyunu sürmeleri en büyük temennim.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Bence bu seride daha çok ayrıntıya girip yenilikler yapmak yerine maç motoru üstünde çalışıp,birazda küçük yenilikler eklenirse çok iyi olur .
    malatyAdana!

Almayacağım için herhangi bir beklentim de yok haliyle.

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

fm 2008in logosunu ve oyuncu personel vs veri tabanını değiştirip önümüze koysunlar.Beklentim bunlar.

Maç motoru düzelse yeter. Yapay zeka konusunda yapabilecekleri çok bir şey yok. Şuanın teknolojisiyle yapılan bir yapay zeka programı bile beklentileri karşılamaktan çok uzak.

Maç motoru zaten klasik istek.İstediğimiz ülkeye futbol akademisi kurabilmek gibi bir düşüncem var benim.Oyuncular oyun kurulunca belirli aralıklarla 7-8 yaşındaki çocuklar akademiye gelirler,bunu biz ayarlarız mesela,ya da istediğimiz zaman kendimiz çekeriz.Aralarından istediklerimizi seçeriz büyüyünce U-18 takımına alırız,hiç uğraşmayız her sene gelecek oyuncularla.Hem daha ilk sezondan fantastik regenler istemeyenler için iyi bir seçenek olur.

Nesil
    2007

18.04.2015'de "FM 2016'dan Beklentileriniz" diye başlık açtırmayacak bir oyun istiyorum

Daha 2014'ü oynamadık doğru düzgün ne 2015'i

Ben almayı düşünmediğim için bir beklentim yok. Her sene para veriyoruz oyun gittikçe gerilere gidiyor. fm 08 yükledim geçen gün ne günlermiş bee. boşuna kasmışız kendimizi 3d dir falandır filandır diye. Ha illaki bir beklentim olucaksada fm 08 in maç motorunu koysunlar 15 'e arayüzü falan yenilesinler ben okey olurum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    18.04.2015'de "FM 2016'dan Beklentileriniz" diye başlık açtırmayacak bir oyun istiyorum

Daha 2014'ü oynamadık doğru düzgün ne 2015'i
    Zaten oynayamadığımız için açtım başlığı
    FM 14 düzgün olsa 15'in çıkmasına 6 ay varken insan düşünür mü bunu

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

15.3.0 yaması ile adama dönmüş bir oyun istiyorum.

manager yada oyuncu kamerası.

Gideceğim diye tutturan oyuncuya bonservisini al git diyebilmek. Adam sözleşmeye imza atmış gideceğim diye tutturuyor, çilesini biz çekiyoruz.

FM serisine FM 2009 ile başladım. En çok FM 2011'i oynadım. Çoğunuzdan seriye daha yabancıyım. FM 2014 verdiğim parayı hak etti bence özellikle son yama ile. Yukarı da okuduğum Yabancı ülkelere spor okulu açmak ve ileride kulüp başkanı olmak eklenmesi kulağa hoş geliyor. Benim ise kafamda kazandığımız parayı değerlendirmek var.

Bunun yanı sıra klasik olarak maç motorunda ve yapay zeka da iyileştirmeleri herkes gibi bende bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maç motoru.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Taktik çubukları geri dönsün. (defans derinliği, kısa pas-uzun pas vs.) Sadece komutlarla bu oyun rezalet.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Kontrat saçmalığına bi son lütfen artık.
    Transfer bütçem mesela €20M ve full olarak kullanmayı tercih ettim. Herhangi bir futbolcuya(boştaki, transferdeki, hatta kendi takımımdaki) kontrat önermeye kalktığımda €1M isterken, transfer bütçemi €10M çektiğimde €1.8M istiyor, €0M'a çektiğimde de €4M istiyor yıllık. Buna kesin bir ücret yaratılmalı. Futbolcu kendi kendine kulübün parasına göre hareket etmemeli.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Geçmişi amatör küme futbolcusu yaptığında teklif gelmeli.

Bune yahu 1 yıl geçti teklif falan yok,sapık gibi kulüplere istek yolluyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

29. Default

Quote Originally Posted by SacrificeGGTC View Post
    Kontrat saçmalığına bi son lütfen artık.
    Transfer bütçem mesela €20M ve full olarak kullanmayı tercih ettim. Herhangi bir futbolcuya(boştaki, transferdeki, hatta kendi takımımdaki) kontrat önermeye kalktığımda €1M isterken, transfer bütçemi €10M çektiğimde €1.8M istiyor, €0M'a çektiğimde de €4M istiyor yıllık. Buna kesin bir ücret yaratılmalı. Futbolcu kendi kendine kulübün parasına göre hareket etmemeli.
    +1 benden de aynı beklenti.

bekleye bekleye hep bu hale düştük zaten. bi beklentim yok artık

Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri