Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: Kendine meydan okumak üzerine bir kariyer

Default Kendine meydan okumak üzerine bir kariyer

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir, zaman zaman çok uzun aralar vermekle birlikte, foruma üyeyim ve birkaç tane de kariyer yayınladım. Kariyerler konusunda rahatsızlık duyduğum iki nokta var:

1-) Bir sezonu bitirmeden her kariyere nokta koydum,

2-) Kariyerlerimi çok az kişi izlediğinden devam etme konusunda heyecan eksikliği yaşadım.

Bu kariyerimde öncelikli, genel iki amacım olacak ve bu amaçlarla kendimi sınayacağım:

1-) Bir sezonu mutlaka ( kovulsam da ) tamamlamak,

2-) Kariyeri izleyen olmasa da, az kişi izlese de devam ettirmek.

Kariyerimin teması ' sabır ' olacak. Umarım güzel bir kariyer de olur.

Kuralları okudum ve kabul ediyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim.
    Screw you guys, I'm goin' home

Başarılar hocam.

Quote Originally Posted by kskn251 View Post
    Başarılar hocam.
    Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Başarılar dilerim.
    Teşekkür ederim. Az sonra takımı açıklayacağım

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Başarılar dilerim. Bence ne şekilde olursa olsun sabretmeni öneririm. Sıkıldığında Nannar hocamın kariyerini aç oku azmin yerine gelir.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Başarılar...Takipteyiz...''Azimli sıçan duvarı delermiş''

Başarılar hocam.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Başarılar dilerim. Bence ne şekilde olursa olsun sabretmeni öneririm. Sıkıldığında Nannar hocamın kariyerini aç oku azmin yerine gelir.
    Quote Originally Posted by La BruJiTa View Post
    Başarılar...Takipteyiz...''Azimli sıçan duvarı delermiş''
    Quote Originally Posted by Catenaccio View Post
    Başarılar hocam.
    Teşekkür ederim herkese Yalnız 15.1.4" ü yükledim, oyuna girdim, takımı seçtim, başkanla toplantıya başlamak için tıkladığımda crash dump hatası aldım. Biraz sorunu çözmekle uğraşıp başlayacağım kariyere

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by richard castle View Post
    Teşekkür ederim herkese Yalnız 15.1.4" ü yükledim, oyuna girdim, takımı seçtim, başkanla toplantıya başlamak için tıkladığımda crash dump hatası aldım. Biraz sorunu çözmekle uğraşıp başlayacağım kariyere
    arkadaş bu yıl 1 tane bile crash dump almadık ya nazar değmez inşallah sadece meraktan soruyorum acaba sistemle alakalı bir şey mi diye.Hani işlemci ya da ram yetmiyordur oyunun backroundu için kilitlenince tak diye kalıyordur oyun...

Madem uzun kariyer yapmayı düşünüyorsun, arkandayım hocam. Açıkçası en sevmediğim şey kariyeri açıp yarı yolda bırakan arkadaşlar, tabi bazı sebepler oluyor iş güç öğrenci arkadaşların sınavları falan giriyor bazen bırakmak zorunda kalabiliyor insan, o yüzden madem kararını verdin destekteyim ben de

Quote Originally Posted by La BruJiTa View Post
    arkadaş bu yıl 1 tane bile crash dump almadık ya nazar değmez inşallah sadece meraktan soruyorum acaba sistemle alakalı bir şey mi diye.Hani işlemci ya da ram yetmiyordur oyunun backroundu için kilitlenince tak diye kalıyordur oyun...
    Oyuna girdim, başkanla görüşmek için toplantıya gir butonuna tıkladım ve crash dump hatası aldım Başlayamadım henüz

Quote Originally Posted by Pedro View Post
    Madem uzun kariyer yapmayı düşünüyorsun, arkandayım hocam. Açıkçası en sevmediğim şey kariyeri açıp yarı yolda bırakan arkadaşlar, tabi bazı sebepler oluyor iş güç öğrenci arkadaşların sınavları falan giriyor bazen bırakmak zorunda kalabiliyor insan, o yüzden madem kararını verdin destekteyim ben de
    Çok teşekkür ederim, elimden geldiğince uzatmak istiyorum

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Başarılar..

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim.

Quote Originally Posted by MassiveStroke View Post
    Başarılar..
    Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Başarılar dilerim.
    Çok teşekkür ederim.

İskoçya" nın Kilmarnock Takımı yöneticileri, bugün ani bir kararla takımı Frederick Palerme" ye emanet ettiklerini açıkladı. Palerme " Amacımız iyi futbol oynamak... " açıklamasını yaptı.

Kilmarnock şehrinden görüntüler:

Kilmarnock FC Logosu:

Kilmarnock Rugby Park Stadyumu:

Kilmarnock FC Başkanı Michael Johnston:

Kilmarnock FC bilgisi:

Başarılar dilerim...

Quote Originally Posted by CwC0deR View Post
    Başarılar dilerim...
    Teşekkür ederim

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Bir İskoçya ligi manyağı olarak başarılar dilerim epey zevkli olucaktır senin adınada
    You'll Never BeatThe Irish !

Quote Originally Posted by Mete07 View Post
    Bir İskoçya ligi manyağı olarak başarılar dilerim epey zevkli olucaktır senin adınada
    Teşekkür ederim Daha önceki serilerde Inverness ile çalışıp büyük keyif almıştım, umarım bu kariyer de güzel geçer

Palerme altyapıya önem veriyor:

Transfer piyasasına adım atmadan önce kulübün altyapı tesislerini ziyaret eden Palerme, genç stoper Adam Hodge" u a takım kadrosuna yükseltti.

Sezon içerisinde yeni genç yeteneklerin de Rugby Park" da sahne alması sürpriz karşılanmamalı...

Sakatlık probleminin büyümemesini diliyorum:

12 Temmuz 2014 tarihine kadar yaşanan sakatlıklar...

Devam ediyor:

1.5 ay içerisinde 9 sakatlık gerçekleşti.
    Last edited by richard castle : 29.Kasım.2014 at 07:32

Kötü sonuçlar içeren bir hazırlık dönemi geçirdik. Taktikler açısından faydalı olup olmadığınıysa lig ve kupa maçları gösterecek.

İki transfer gerçekleştirdik. Kalecimiz uzun süreli sakatlanınca bir yedek kaleci, savunma derinliği için de bir stoper transfer ettik. İşte transferlerimiz:

Bir dönem Fransa" da Auxerre Forması giyen Marco Ramos da sol bek olarak aramıza katıldı:

Antrenmanda çok mu yükleniyorsun hocam, maç olmayan dönemde bu kadar sakatlık, hepsi de 4-5 hafta? 3 yıllık kariyerim var bu kadar sakatlık bir arada yaşamadım, şubat ayı maçların yoğunlaştığı dönem anca 3-4 sakatım oluyor ama bu kadarı anormal geldi bana

Quote Originally Posted by Pedro View Post
    Antrenmanda çok mu yükleniyorsun hocam, maç olmayan dönemde bu kadar sakatlık, hepsi de 4-5 hafta? 3 yıllık kariyerim var bu kadar sakatlık bir arada yaşamadım, şubat ayı maçların yoğunlaştığı dönem anca 3-4 sakatım oluyor ama bu kadarı anormal geldi bana
    Sanırım haklısınız. Çok yoğun kondüsyon çalıştırdım, sanırım o da sakatlıkların önemli bir sebebi oldu. Ama yeni güncellemede çoğu kişi sakatlıktan çekmiş

Ligin ilk maçında Dundee ile deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Rakibimizin dizilişi ve kadrosu:

Maça çıkacağımız diziliş ve kadro:

Ligin ilk maçına çıkıyoruz. İlk 11" ler belli oldu.

İlk yarı 0-0 sona erdi. Dundee daha etkiliydi. Biz de duran toplardan etkili olmaya çalıştık. Ancak net bir pozisyon yoktu ilk yarıda. Devre arası konuşmam ve geri bildirimi:

Maç 0-0 sona erdi. Savunmada gayretliydik, rakip göbekten zorladı, bir golü de ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Son dakikalarda net bir fırsatı değerlendiremedik. Ancak ileride organize olamamamız düşündürücü...

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Başarılar Hocam Anlatım çok hoş

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Başarılar hocam

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Başarılar Hocam Anlatım çok hoş
    Quote Originally Posted by kilham96 View Post
    Başarılar hocam
    Çok teşekkür ederim ikinize de. Kariyeri elimden geldiğince renklendirmeye çalışacağım

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri