Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 76 sonuç

Konu: Beşiktaş Avrupa'ya, Hollanda Dünya Kupası'na IV. Sezon

Default Beşiktaş Avrupa'ya, Hollanda Dünya Kupası'na IV. Sezon

Merhaba arkadaşlar. FM 15'in ilk Beşiktaş kariyerini böylece açmış bulunuyoruz hayırlı uğurlu olsun. Beşiktaş'ı anlatmaya gerek yok. Geçmiş başarılarımız;

Takımın genel görüntüsü, kadronun ufak incelemesini ise bu başlıkta yapmıştım;

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=121795

Şimdi gelelim fasulyenin faydalarına.

1- Eeyyy Turksportal'daki büyüklerim, Sosa neden kiralık hala?
    2- Ligde başarıdan çok Avrupa'daki başarıyı önemsiyorum. Hem maddi hem manevi olarak.
    3- Maddi olarak düze çıkmanın bizlik bir durumu yok. Biz ancak oyuncu satarak bu alanda başarı sağlarız. Yine Avrupa'dan gelecek paralar önemini gösteriyor bu noktada.
    4- Altyapıya önem verme konusunda biraz zaman gerekiyor çünkü betada gördüğüm kadarıyla ne kadar artıda olursanız olun yönetim tesisleri geliştirmemekte ısrar ediyor.

Taktik: 4-2-3-1 şeklinde yine incelemede bahsettiğim taktik ile oynayacağım. Beta sürümünde hem ligde hem kupada rahat rahat şampiyon yapmıştı, bende şaşırmıştım. Taktiksel olarak genellikle forumlarda verilen linklerden yararlandığım için, kendi yaptığım taktiğin bu kadar başarılı olması beni memnun etmişti. Yine aynı taktikle yola çıkıcam bakalım neler olacak.

Kendi özelliklerim:

1.19 Euro maaş ve 350 bin Euro transfer bütçesi ile yola çıktım. Oyuna girer girmez, Baroni'ye teklif götürdüm.

Sizinde okurken zevk alacağınız bir kariyer olur umarım. Kuralları okudum ve kabul ediyorum.

Başarılar, İyi Eğlenceler.

Aslında Baroni'ye Teklif Götürdüğün İçin Kariyeri Onaylamamak Lazımdı Ya Neyse. Bir de Biraz Daha Düzenli ve Göze Hitap Ederse Kariyerin Daha Anlalışılır ve Eğlenceli Olur.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

başarılar hocam
    ADANA DEMİRSPOR

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    başarılar hocam
    Teşekkür ederim

İkinci lig takımlarıyla oynadığımız üç hazırlık maçının ardından Feyenoord ile eşleştik. Beta sürümünde bozguna uğradığımız elemede yine bozguna uğradık. Bunu hiç beklemiyordum. İlk maçta çift forvetle çıkan rakibimize karşı golü de bulduk. Avantajlı bir skorla Hollanda yollarına düşeceğiz derken 87'de beraberlik golü geldi. Tur Rotterdam'a kalmıştı.

Rotterdam da mükemmel başladık oyuna. Şanssız bir gol yemeseydik istediğimiz gibi gidecekti maç. Feyenoord'da bir kişiyi durduramadık. Lex Immers. 3 golle tek başına takımı tur atlattırdı. Bizse kötü defans performansımızın kurbanı olmuştuk.

Avrupa Ligi kuraları çekildi.

Zrinjski Mostar - Beşiktaş
    Viktoria Plzen - Karabük
    Ventspils - Trabzon

Rakibimiz geçen sezonun Bosna şampiyonu. Kazak Aktobe'yi eleyip, Gürcü Dinamo Tblisi'e elenerek bizim gibi Avrupa Ligi'nin yolunu tuttu. Bosna şampiyonu dediğime bakmayın, Hırvatların kurduğu bir kulüptür ve maçlarını Mostar'da oynar.

İki iyi oyuncuya imza attırdık, iki adette gözlemci aldık.

Cristian Baroni
    Kendisinden ortasaha rotasyonunda iyi işler çıkarmasını bekliyorum. Şimdiden iki maç oynadı bile.

Pavel Savitsky
    Geleceğini çok parlak gördüğüm Savitsky bize Ocak ayından itibaren dahil olacak. Bu özelliklerle 20 yaşında biri için bence mükemmele yakın. 220 bin Euro yıllık alacak bizden.

Başarılar renktaşım. Takipteyim.

Quote Originally Posted by soules34 View Post
    Başarılar renktaşım. Takipteyim.
    Teşekkür ederim inşallah hep birlikte mutlu günler görücez

Deplasmanda golü bulmak için resmen kazıdık. Bulduktan sonra 2 gol geldi üst üste. Demba Ba sakattı, Pektemek iki golle grupları hediye etti bize. Sosa maç içinde sakatlanmasına rağmen herhangi bir rapor gelmedi, buna çok sevindik. Keza Ersan'dan da kötü bir haber gelmedi, şükrettik.

Evimizde ise yine istemediğimiz bir sonuç geldi. Oğuzhan hafta içi tekrar sakatlandı, Pektemek yerine, Cenk Tosun ilk kez forma giydi, performansı kötüydü. Sakat Tolga'nın yerine kaleyi koruyan Cenk güzel bir oyun çıkardı. Hücum adına çok çalışmamız gerekecek.

Karabük deplasman golünden dolayı elendi, üzüldük. Trabzon turladı ama Tottenham ve Lok.Moskova'nın içinde buldu kendini. Bizde ise bal akıyordu.

Ocak ayına kadar ki fikstürümüz de belli. Lig Mersin maçıyla başlıyor. Taraftarlarda benim hakkımda soru işaretleri var. Takım formsuzdu. Bakalım neler olacak.

Başarılar

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Başarılar hocam, resimleri ortalarsan daha hoş bir anlatım yapabilirsin.

Kariyerinde başarılar

Quote Originally Posted by NermBst View Post
    Başarılar
    Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Başarılar hocam, resimleri ortalarsan daha hoş bir anlatım yapabilirsin.
    Bundan sonra öyle yapıcam

Quote Originally Posted by kubi1925 View Post
    Kariyerinde başarılar
    Teşekkür ederim

Ligin ilk maçı kendimizi toparlamak adına önemli bir fırsattı kendi adımıza. Sakatlıktan yeni kurtulan Demba Ba'yı oynatmadığımız maçta Pektemek ve Franco ile güldük. Şut / Aut oranımız ise aynı kötülükte devam etti. Bizim de kaybettiğimiz nokta bu şu dakikaya kadar.

Şut / Aut oranı Paşa maçında kendini göstermeye devam etti ve 2 puanı bıraktık. 2 puanı Olimpiyat'ta bırakırken Serdar Kurtuluş'un müthiş golü unutulmayacak düzeydeydi. Tabi Paşa'nın penaltı kaçırdığını da unutmamak lazım. 1 puana üzülürken mağlup bile olabilirdik. Defans ortalama bir rakipte hemen s.o.s veriyor.

[YOUTUBE="u2MoWKNwbxs"]Serdar Kurtuluş Gol[/YOUTUBE]

Gruplardaki ilk maçımızda yine İstanbul'daydık. Demba Ba'yı 11 oynattığıma yine pişman oldum. Verimsiz ve formsuz Demba Ba ilk 45 dakika sonunda çıkarken Pektemek yine skoru değiştiren vuruşu yaptı. Bir diğer formsuz Töre'de sonradan girdiği maçta bizi rahatlatan golü attı. Üç puanımızı aldık.

Estoril galibiyetiyle morallendik. Zor bir deplasmana gidiyorduk Akhisar. Beklediğimiz gibi de oldu. 1. dakikaya girmeden ilk golü yedik, öne geçtik, skoru koruyamadık, penaltı kaçırdık derken Olcay son sözü söyledi. Ligde iyi kötü gidiyoruz ancak gelişmemiz gerekiyor.

Last edited by Urias : 08.Kasım.2014 at 18:38

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Başarılar hocam

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Başarılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

başarılar colmanı da alabilirdin ortasahaya..
    defansa mutlaka takviye yapman lazım.

Başarılar. Bence 4-4-1-1 oyna. Malum,bekler defansif anlamda çok iyi olmadığı için kanatların yardıma gelmesi önemli. Amr ve aml de oynayınca umurlarında olmuyor. Olcay çalışkan kanat oyuncusu olarak bayağı iyi oluyor Motta'nın bindirmeleriyle.

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Başarılar hocam
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by MassiveStroke View Post
    Başarılar..
    Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    başarılar colmanı da alabilirdin ortasahaya..
    defansa mutlaka takviye yapman lazım.
    Colman yerine Baroni'yi almıştım, istediğim katkıyı da veriyor sağolsun. Ama Colman'ı da alsam pek bir farkı olmazdı sanırsam. Para yok, defans anca sezon sonu gelir

Quote Originally Posted by Bafici View Post
    Başarılar. Bence 4-4-1-1 oyna. Malum,bekler defansif anlamda çok iyi olmadığı için kanatların yardıma gelmesi önemli. Amr ve aml de oynayınca umurlarında olmuyor. Olcay çalışkan kanat oyuncusu olarak bayağı iyi oluyor Motta'nın bindirmeleriyle.
    4-4-1-1'i Fiorentina maçının bir kısmında denedim, öne geçtikten sonraki süreçte. Pek verim alamadım ama tabii 50 dakikalık maç içi taktiğiyle olmadı, beğenmedim demek olmaz. İkinci taktik olarak denemeyi düşünüyorum.

Akhisar'ı son dakika golüyle mağlup ettikten sonra oldukça morallenen takım Sivas maçında Gökhan Töre'nin tek kişilik şovuyla coştu. Sezon başından beri dile getirdiğimiz şut / aut oranı da ilk kez bu maçta bu kadar yüksekti. Zaten faydasını da görmüş olduk hemen.

Sivas maçı sonra Avrupa Ligi'nde çıtır çerez maçımız vardı. Nasıl çıktığını anlayamadığım Gürcü Dinamo Tiflis'i yenerken üst üste ikinci kez hattrick yapan Gökhan Töre başroldeydi.

Mükemmel giden form grafiğimiz az kalsın Rize'de tosluyordu. Maçın ilk 30 dakikasında 5 gol varken 3-2 öndeydik. Serdar Kurtuluş ki başımızın belası, 5 dakika içinde gördüğü iki gereksiz sarı kartla oyundan atıldı. Pektemek'i çıkardık, forvetsiz oyuna döndük. Sosa frikikten 4-2 yaptığında dakikalar denüz 50 idi. Rize son 20 dakikaya 3-4 girdi. O 20 dakika ömrümüzden ömür gitti ama kazanmasını bildik. Bu sezon oynadığım en zevkli maçtı.

Ligdeki ilk önemli maçımda rakip Trabzon'du. Yine ecel terleri döktüğümüz maçta kötü oynadığımız halde ev sahibi avantajıyla kazanmasını bildik, ligde güzel gidişe devam dedik. Yalnız sezon başından beri belki 1 maçta kötü oynayan Pektemek'e ayrı bir parantez açmak lazım. Demba Ba'dan umduğumuz verimi alamayınca kendisine sığındık ve yüzümüzü kara çıkarmadı, helal olsun.

Üst üste kazandığımız 6 maç ki bunlar hep son dakika golleri veya şans olsun iyi gidiyorduk. Fiorentina maçına kadar. Öne geçtik, koruyamadık. Korumamak demek 2-1 bitmiştir maç demek ama ne yaptıysak olmadı Gomez'i durduramadık. Hezimete uğradık. Feyenoord ve Fiorentina maçı gösterdi ki takım büyük maçları oynayamıyor. Bunun için biraz daha defansif bir taktik denemeliyim.

4 gollü İtalya deplasmanından sonra moralleri düzeltmek için tek hedef galibiyetti. Hucüm oyuncularının kötü gecesinde en fazla 60 dakika dayanabildim. Oğuzhan, Pektemek ve Cenk'i sürdüm oyuna. Oğuzhan'ın asistinde, Cenk 90.dakikada galibiyeti getirdi. Tek beraberlik 6 galibiyetle ligi domine ediyoruz.

Spor Toto Süper Lig Puan Durumu:

UEFA Avrupa Ligi Puan Durumu:

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Hocam grubun güzel gidiyor.
    Birde hocam video ekleme demişsin

Spoiler: Alıntılar 

Paylaş kısmında böyle bir yazı görecen http://youtu.be/u2MoWKNwbxs bunu al ve koyu kısmı kod bölümüne ekle ve videona bir isim gir hocam. NOT: Hocam alıntı yaparak kodu görebilirsin.
    ADANA DEMİRSPOR

Hocam grubun güzel gidiyor.
    Birde hocam video ekleme demişsin

Spoiler: Alıntılar 

Paylaş kısmında böyle bir yazı görecen http://youtu.be/u2MoWKNwbxs bunu al ve koyu kısmı kod bölümüne ekle ve videona bir isim gir hocam. NOT: Hocam alıntı yaparak kodu görebilirsin.
    Yaptım kardeşim çok teşekkür ederim Benim sorunum videoya isim girmemekmiş

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam öncelikle başarılar dilerim. Kanat oyuncularını hücum değilde destek rolü versen bence daha yararlı olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Avrupa Liginde takım iyi gidiyor, grubu en kötü 2. bitirirsin diye düşünüyorum. Sonraki turda kura şansı önemli olacak.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

[MENTION=127142]pusathan[/MENTION]1 evet kardeşim dediğinde haklısın, orta seviye takımlara karşı takım kanatlarını destek veriyorum, hücumu kaldırıp.
    [MENTION=90919]ReaList[/MENTION] gruptan çıktıkta sonrası kötü bir deneyimdi bizim için

Forumun kapalı olduğu süre içerisinde ligi şampiyon tamamlayıp 2. sezonda da Kasım ayına giriş yaptık. Şmapiyonluğu 2 hafta öncesinden garantilememize rağmen aslında lig 25-26.haftalarda bitmişti bizim için. Asıl hedefimiz olan Avrupa'da ise gruptan 15 puanla ikinci çıkmanın üzüntüsünü yaşarken daha ilk eleme turunda Mönchengladbach bozgununa uğradık. Bütün sorumluluk bana aitti, yaptığım hata ise ligde başarılı olduğum taktiği Avrupa'da denemek olmuştu. Kötü defans hattımız ligde belli etmese de Avrupa için yetersiz olduğunu kanıtladı. Türkiye Kupası'nda çeyrek finalde Kayseri'ye elendik, zaten ilerlemek istemediğim bir kupaydı. Bir çok sakat oyuncuyla kimi zaman 5 yedekle çıktık maçlara ve Ziraat Türkiye Kupası sırtımızda bir yük oluyordu maalesef. Avrupa gibi hedefimiz olan mali durum ise bizi üzen bir diğer konuydu. 3 milyon Euro'yu aşkın zararla kapattık sezonu. Kısacası ilk sezon için bakarsak hedeflediğimiz 3 önemli husus vardı.

1- Avrupa'da Başarı: Kriterimiz Avrupa Ligi çeyrek finaliydi, birinci turda Borussia Mönchengladbach'a elendik.

2- Mali Kâr: 3.500.000 Euro'yu aşkın zarar.

3- Ligde Başarı: Şampiyonluk.

Kadro bazında ele alırsak sezonu, Gökhan Töre'nin şahane oyunu vardı. Taraftar yılın oyuncusu, Süper Lig yılın oyuncusu, En iyi ortasaha ödülünü tek başına aldı. Bize de yılın menejeri ödülü kaldı Bunun yanı sıra Serdar Kurtuluş ve Pektemek için harika sezon olmuştu. Sosa, Olcay, tek dönemde oynasa Savitsky'nin performansları iyiydi.

Genç takımdan as takıma bir tek Furkan Yaman çıkabildi. Forvetlerimizin sakat olduğu dönemde çıktı 4'ü lig, 8 maçta 4 gol atmayı başardı ki en göze batanı Bolu'ya ortasahadan attığı goldü.
    <strong>

Geçen sezon oynadığımız bütün maçlar

​Birazdan bu sezon anlatımıyla devam edeceğim.

9 milyon Euro'luk transfer ve 12 milyonluk maaş bütçesi ilk başta aklımı döndürse de, geçen sezon beyan ettiğimiz mali zarar, beni fazla açılmamaya iteklemişti. Toplam aldığım 4 adama 6 milyon Euro verirken, maaşları ise oldukça düşüktü. Sattığım oyunculardan ise 800 bin Euro kâr ettim.

En önemli transferimiz Frederik Sorensen oldu. Geçen sezonu Verona'da kiralık olarak geçiren Sorensen bu yıl Beşiktaş'a kazandırıldı. Okay ve Ozan Tufan transferleri ise gelecek için büyük yatırım oldu. Geleceğe yönelik en önemli yatırımımız ise 16 yaşında Enes Cora.

Frederik Sorensen

Enes Cora

En büyük değişiklikler ise personellerde oldu. Antrenörler tamamen değişti, farklı dalda bir çok personel ile anlaşma sağladık.

Ligde 11 haftayı geride bırakırken yine domine eden takım biz olduk. Geçen yıl bizi eleyen Kayseri ligde de bize çelmeyi taktı. Tek yenilgimizi ise Eskişehir'den aldık.

Şimdi gelelim asıl hedefimiz olan Avrupa'da ikinci sezona. Şampiyonlar Ligi'nde hedefimiz bize göre iyi bir grupsa ikincilik, orta halliyse üçüncülüktü. Çıkan sonuç biz Beşiktaşlıları şaşırtmadı

Bu zor grupta neler yaptığımıza gelirsek. Son haftaya girerken çok büyük şanssızlıklar yüzünden 5 puanda kaldık. Evimizde Real Madrid ve İnter ile penaltılar yüzünden berabere kaldık. Çok goller kaçırdık. İnter deplasmanında tek hedefimiz 3 puan.

Liverpool deplasmanında çok yanlış bir taktikle oynadık ve facianın eşiğinden döndük. Döndük dediysem iyi kötü 3 gol atabildik yine Liverpool ile birlikte bir maçta atılan en çok gol rekorunu geliştirdik. Bizim için bir çok ders içeriyordu bu yenilgi.

İnter ile sahamızda baştan sona üstün oynadığımız maçta tek bir penaltı golü yüzünden beraberlikle ayrıldık. Ne yazık ki golcülerimiz yüzümüzü kara çıkarmıştı. Çoğu ceza alanı dışında şutlar çekmişti İnter.

Real Madrid, İnter'e oranla sahamızda çok daha baskılı oynamıştı. Yine bir penaltı golüne karşılığı Savistky ile verdik. Kalan 5 dakikada yüklenmemize rağmen başka gol sesi çıkmadı.

Real deplasmanına çok bir beklentiyle çıkmadık ancak rakibi sallayamadık bile. Bizden 10 gömlek üstünlerdi. Evimizde iyiydik ama deplasmanda 2 maçta 9 gol yemiştik.

Evimizde Liverpool'a karşı tek hedef galibiyetti. Sosa penaltıyla eşitliği bozdu, Pektemek 90'da son sözü söyledi. Defans üstüne düşeni eksiksiz yerine getirmişti. İlk 3 puanımızı aldık.

Grup Puan Durumu

Bundan sonra, oyunu eş zamanlı oynamaya devam edeceğim, hızlı anlatım için kusura bakmayın

Mükemmel bir geceyi geride bırakıyorum. Zorlu gruptan 3. olsakta çıkmayı başardık, yolumuza UEFA Avrupa Ligi'nde devam edeceğiz.

STSL 12. Hafta
    Geçen sezonun flaş takımı Kasımpaşa karşısında iyi oynadığımız maçta öne geçmek için 75 dakika bekledik. Sosa'nın güzel vuruşuyla öne geçtik ve ard arda iki gol daha bulduk. Cenk'in golü bizim için önemliydi.

ZTK 2. Hafta

Tamamen yedek kadronun boy gösterdiği maçta 16 yaşındaki yeni Gökhan Töre'miz İrfan eşitliği bozdu. Bir dakika geçmeden beraberlik golünü yedik. İstatistiklerde önde olmak önem arz etmedi.

STSL 13. Hafta

Oynadığım en garip maçlardan biriydi Konya. Kaleye çekilen 36 şut, 18'i kalede, atılan gol sayısı 1. Ve o gol rakip 9 kişi kaldıktan sonra oldu. Zorlandık ama kazanmasını bildik. Mimarımız yine Sosa oldu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ 6. Hafta

Geldik asıl maça. Tek hedefimiz galibiyetti. İstanbul'da beleşten penaltıyla kazandıkları puanı, kat be kat acıyla geri aldık. Hem rakibi sonuncu yaptık, hem de kendimizi Avrupa Ligi'ne attık. Aslında Liverpool, Madrid'i yense gruptan çıkıyorduk. 2 penaltı yüzünden 4 puan kaybettik.

Maça gelecek olursak ilk 20 dakika inanılmaz bir İnter baskısı vardı. Fakat genellikle uzaktan şutlarla etkili olmaya çalıştılar. Sonra Sosa önderliğinde ileri çıkmaya başladık. İlk golümüzü duran toptan bulduk. Sosa'nın ortasında top Savitsky'nin ayağına geldi. Şutu direkten dönerken tamamlayan Demba Ba oldu.

Sağdan gelişen atakta Töre, Ozan Tufan paslaşmasının sonunda top Sosa'ya geldi. Sosa'nın pasında Oğuzhan yerden çapraza vurdu ve 2 oldu.

Yine bir duran topta top bu sefer Veli'nin önünde kaldı. Handanovic yerinden kıpırdayamadı. Son dakikada kazandıkları penaltı ancak bir elveda golü oldu ve İnter'i Milano'da elemeyi başardık. Bu sonucun ardından çok mutlu oldum. Bu grupta 8 puan toplamak zor bir başarıydı.

STSL Puan Durumu

Şampiyonlar Ligi Puan Durumu

---> Vize döneminde olduğum için böyle 2-3 maçla devam edicem, aralıklı olacak takip edenler kusura bakmasınlar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Avrupa liginde kura şansın yanında, Vizede salladıkların doğrularda olsun
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Teşekkür ederim kardeşim hepimizin yolu açık olsun, saçma sapan elenmeler görmeyelim

Transfer sezonu başladı Ocak ayına girdik. Sizden AMC ve ST önerileri bekliyorum

Avrupa Ligi'nde o kadar takım varken yine gittik zorunu seçtik. İnşallah bu turu geçeceğiz.

ZTK 3.Hafta
    İnter rehaveti çökmüştü takımın üstünde. Osmanlı'da bundan faydalanarak bizi yenmeyi başardı.

STSL 14.Hafta
    Aksihar karşısında istediğimiz 3 puanı rahat bir şekilde, güzel bir oyunla aldık.

STSL 15.Hafta
    Rize'ye karşı da güzel bir oyunu üç golle süsledik. Rakibimiz hiçbir varlık gösteremedi.

STSL 16. Hafta
    Sürpriz bir yenilgi aldık sahamızda Karabük'e karşı. Sosa, Oğuzhan ve Okay'ın yokluğunda ortasaha sürklase olduk. Karabük'ün de güzel oyunuyla acı bir yenilgi tattık.
    ZTK 4.Hafta
    İlk maçta olduğu gibi Başakşehir'e karşı Kerimle öne geçtikten hemen sonra kalemizde golü gördük. Başka gol çıkmayınca beraberlikle ayrıldık sahadan. Enes Cora ilk maçına çıkmış oldu ayrıca.

ZTK 5.Hafta
    Kocaeli karşısında bu kadar zorlanacağımızı tahmin etmezdim. Genç İrfan'ımız sağolsun bizi ipten aldı.

ZTK 6.Hafta
    Gruptan çıkma maçında Osmanlı'ya şans bile tanımadık temiz bir skorla grup ikincisi olarak adımızı 4.Tur'a yazdırdık. Rakip Eskişehirspor oldu.

STSL 17.Hafta
    Devrenin son maçında rakip ikinci Trabzondu.İlk devre çok iyi oynamamıza karşın golü bulamadık. İkinci yarı Trabzon resmen tek kale maç oynadı. Ne yaptıysak fayda etmedi ve 3 puanı aldılar. 9 olan farkta bir anda 3'e düştü. Lig bizim için yeniden başladı.

STSL Puan Durumu

ZTK A Grubu Puan Durumu ve 4. Tur eşleşmeleri

Avrupa'nın büyük kulüplerinden teklifler aldım, en büyüğü Manchester United oldu. Başarmak istediğim bir hedef var. Hepsini kibarca reddettim. Başarısız olduğumu düşünürsem bırakırım dedim.

Gelecek Fikstürüm !

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Hocam güzel bir fikstürmüş Birde bu yandan bakalım hocam 2 günde antalya ve eskişehir gezileri
    ADANA DEMİRSPOR

Hocam güzel bir fikstürmüş Birde bu yandan bakalım hocam 2 günde antalya ve eskişehir gezileri
    Kadro genişliğinin ne kadar önemli olduğunu gözler önüne serdik böylece

10 günlük sınav arasından sonra 4 günde 3 maç yapmak, günde 4 sınava girmek gibiydi. Allah'tan bu dönemde sakat veya cezalımız yoktu 2 farklı kadro çıkarabildik böylece.

STSL 18. HAFTA

Antalya deplasmanında ilk yarıda bulduğumuz 5 golden sonra "yarın oynayacağımız" Kayseri maçını da düşünerek sakin bir tempoyla götürdük maçı ve 5-1 kazanmasını bildik.

ZTK 4.TUR

Antalya maçından sonraki gün oynadığımız Eskişehir maçında tamamen 11'i değiştirdik. Yine rahat bir galibiyet elde ettik. Çeyrek finalde rakibimiz Galatasaray oldu.

STSL 19. HAFTA

Bu maçlardan sonra belalımız Kayseri'den çelme yemeyi umuyordum ama işler istediğimiz gibi gitti. Yine güzel galibiyet, 2 golle yolumuza devam ettik.

a

4 günde oynadığımız 3 maçta rakip kalelere 94 şut çektik, bunların 32 tanesi isabet buldu ve 10 gol attık. Bizim için harikulade bir performanstı. Sırada Galatasaray maçı var ama Kayseri maçı sonra çok kötü iki haber aldık.

Zorlu fikstürümüzde takımın herşeyi Sosa'yı kaybederken üstüne Serdar'ı da kaybettik. 3 ay sonra sezon sonu olcak yani. Her anlamda çok kötü haberler.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri