Kariyer kurallarını okudum,kabul ediyorum.
ALTAY SK
BAŞKANIMIZ; ASLAN SAVAŞAN
MAÇLARIMIZI YAPTIĞIMIZ İZMİR ATATÜRK STADYUMU
SEÇİLİ LİGLER;
DATABASE:15.1.3
VEE GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ..
Kariyer kurallarını okudum,kabul ediyorum.
ALTAY SK
BAŞKANIMIZ; ASLAN SAVAŞAN
MAÇLARIMIZI YAPTIĞIMIZ İZMİR ATATÜRK STADYUMU
SEÇİLİ LİGLER;
DATABASE:15.1.3
VEE GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ..
Başarılar, İyi Eğlenceler.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Başarılar. Altyapıdan deli futbolcular çıkıyor Altay'da. Haberin olsun. Özel olarak ilgilenmeni öneririm
A takımdaki gençlerden Furkan en iyi potansiyele sahip oyuncu. Onu kullanabilirsin kesinlikle. İlk yıldan Süper Lig takımları gelip isteyecektir. Diğer gençlere de iyi bak. Tek sıkıntı kadro çok şişkin. Gereksiz adam sayısı çok. Onları yollayıp 3-4 nokta transferle üst lige çıkabilirsin düşüncesindeyim.
Başarılar
Başarılar Dilerim.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
başarılar tugaycım altayımızı bari oyunda sen en yüksek noktaya çıkart.
Başarılar,
Başarılar.
2 3 Hafta Önce Alsancak Stadının Önünden Geçiyordum. Yanında Bir Otel Gibi Birşey Vardı Sen Pek Hatırlamazsın Tugaycım. O Yıkılmış Demirlerini Topluyorlardı Acayip İçim Burkuldu. O Yüzden Bu Kariyeri Takip Listemin En Tepesine Koyacağım.
Başarılar dilerim![]()
Başarılar dilerim, Atatürk stadını gördüm bir kere daha sövdüm bu ülkedeki sporu yönetenlere.. ülkenin 3. büyük şehri adam gibi bir stadı yok yıllardır...
GELENLER-GİDENLER:
Gereksiz oyuncuları takımdan gönderdik.İhsan Furkan Deniz içinse 11 adet Süper Lig ekibini geri çevirdik.
As takıma 5adet oyuncu aldık.Diğer oyuncular genç takım için alındı.
AS TAKIMA ALINAN OYUNCULARIN PROFİLLERİ;
GENELDE KULLANACAĞIMIZ TAKTİK DİZİLİŞ;
HAZIRLIK MAÇLARI;
Başarılar dilerim.
Alihan'ı takıma geri kazandırman güzel olmuş. Çok beğeniyordum kendisini Altay'da. Onun dışındaki transferlerin de gayet güzel.
Gönderdiklerinden Semavi'yi kullanabilirdin bence forvet arkasında.
Bayağı transfer yapmışsın, inşallah uyum sorunu yaşamazsın. Hazırlık maçları güzel geçmiş. Bakalım ligde neler olacak..
İzle de gaza gel.(Bizim taraftardan almışsınız ama tezahüratı.
)
SPOR TOTO 2.LİG MAÇLARI;
İlk üç haftayı yenilmeden geçtik.Hedefimizde içerde kazanan dışarda yenilmeyen bir takım olmak.Bertul mükkemmel katkı verdi inşaallah sakatlanmadan gerisi gelir.
Başarılar , Bertul iyi iş yapar Altay'da![]()
SPOR TOTO 2.LİG MAÇLARI;
Ligde ilk altı hafta geride kalırken namağlup ünvanımızı koruyoruz.Hedeflediğim Altay oturmaya başladı.Sene sonu Şampiyonluk sözümüz olsun.
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 2.TUR
YEDEK AĞIRLIKLI ÇIKTIĞIMIZ MAÇTA LİGİMİZİN DİĞER GRUBUNDAKİ TAKIMINI ELEMEYİ BAŞARDIK.3.TURDA RAKİBİMİZ KARŞIYAKA OLDU.
BERTUL KOCABAŞ FORMUYLA GÖZ DOLDURUYOR.
Last edited by mayfaka : 04.Şubat.2015 at 14:30
Bak işte, Körfez İskenderunspor'u yenmişsin bir daha bu kariyer takip edilmez.
Bertul ise gerçekten iş yapar Altay'da, ve yapıyorda.. [MENTION=260257]wladcas[/MENTION]; Bertül'e bak Bertül'e.![]()
Bertul iyi. Çok gol atıyorsun ama çok ta yiyorsun benim gibiGerçi ben son 5 haftadır gol yemedim ama..
Bence taktikte ufak oynamalar yapabilirsin. Mesela 4-2-3-1 asimetrik bir diziliş gibi
Gol yeme problemini çözmelisin.Bertulda baya iyi.