1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Barrow AFC | Amatör Kasaba Takımının Yükselişi

Default Barrow AFC | Amatör Kasaba Takımının Yükselişi

LOGOMUZ

MABEDİMİZ
    Holker Street (4.414)

BAŞKANIMIZ

Paul Casson

SÖZLEŞMEMİZ

BAŞARILAR

BÜTÇEMİZ
    KADROMUZ
    Beyler kulübümüz Vanarama Conference North içinde yer alıyor. Yani İngiltere 6.Ligde amatör bir takımız. Uzun süreçli bir macera bizleri bekliyor. Sizlerden ricam lütfen ihtiyaç durumunda yardımcı olun. Yoksa 20 yıl 6.Ligden çıkamayız. Transfer önerilerini, personel önerilerinizi bekliyorum
    Last edited by BaGa TaRKaN : 07.Şubat.2015 at 11:05

Başarılar, İyi Eğlenceler.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Başarılar, İyi Eğlenceler.
    Teşekkürler

---------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar konu biraz geç onaylandığı için doğal olarak kariyerde biraz ilerledim. O yüzden tek tek maçlarla sizi sıkmak istemiyorum. Zaten İngiltere 7.ligde miyiz 8.ligde miyiz belli değil sezonda 42 maç yapıcaz tek tek paylaşırsak uğraşılmaz bi hal alır. Ben en son puan durumunu atayım ona göre bi değerlendirme yaparız.

Daha 17 hafta var deyin nolucağı belli olmaz tepede de bitirebiliriz diptede Fakat şöyle bir sıkıntı var Rasim Ozan'ın deyimiyle, hakemler ve federasyon bizi bitirme projesi uyguluyo ama inanamazsınız. Yukarda paylaştığım maçlardada olmuştu ama geçen çok önemli bi maçta 92.dakka 2-1 öndeyim. Topta yok piyasada rakip dışardan bizim ceza sahasına Burak Yılmaz gibi atladı. Hakemde inanılmaz bir şekilde penaltı verdi. Golün santrası bile yapılmadı. tabi maçtan sonra hakeme federasyonu ağzıma ne gelirse saydırdım gazeteciler aracılığında 2 gün sonra federasyonla ilgili mesaj geldi

Ama pes edecekmiyiz ? HAYIR. Sonuna kadar gidip Federasyona,hakemlere inat çıkıcaz bu ligden. Başka yolu yok

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Başarılar
    teşekkürler

-----------------------------------------------------------------------------

26.HAFTA

27.HAFTA

28.HAFTA

29.HAFTA

30.HAFTA

OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

Cook'tan acayip verim alıyorum. Böyle devam ederse üst lige çıkarız inşallah.

Beyler 3. Ligden kardeş kulüp bulduk. İddaa'dada sevdiğim bi takımdır Leyton akmasa da damlar.
    Ligin bitimine 12 Hafta var. İnşallah yerimizi kaybetmeyiz.
    Last edited by SYK : 07.Şubat.2015 at 13:46

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Sonuçlar güzel hocam.Aynen devam edelim

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Başarılar dilerim.
    Lider çıkabilirsen en azından elemelerden kurtulursun.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Başarılar, Omar Row'u kiralayabilirsen süper olur

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Başarılar, Omar Row'u kiralayabilirsen süper olur
    hocam adam kiralık listesinde ama kiralıyamıyoruz. Satın almayada bütçemiz yetmiyor. Önümüzdeki sezon çıkarsa bi üst lige ilk işim bunu almak olucak Sağol.
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Başarılar dilerim.
    Lider çıkabilirsen en azından elemelerden kurtulursun.
    Liderlik treni kaçtı ilk 5 bile sıkıntı
    -------------------------------------------------------------------

31.HAFTA

32.HAFTA

33.HAFTA

34.HAFTA

35.HAFTA

36.HAFTA

İnanılmaz kondisyon sıkıntısı çekiyoruz. 60.Dakikadan sonra ne yaparsak yapalım savunmamız çöküyor. 11 Defansla bile 80 den sonra 2 gol yiyoruz. Sona yaklaştıkça maçlar sıklaştı ve oyuncu sayımızda az olduğu için. %70 kondisyonlu adamları sahaya çıkarıyoruz. Son 6 Hafta kala play-off potasının 1 sıra aşağısındayız. İlk 5'e giremessek aynı ligde devam edicez

37.HAFTA
    38.HAFTA
    39.HAFTA
    40.HAFTA
    Fırçayı çektim ilk yarı maçı çevirdik
    41.HAFTA
    Üst üste galibiyetler çok iyi oldu.
    42.HAFTA
    Play-off'u garantilediğim için son hafta tam rotasyonla çıktım sahaya. Malum 5 gün sonra play-off yarı final maçı var kazanırsak final oynıcaz ve Allah'In izniyle çıkıcaz bir üst lige.

Başarılar dilerim güzel sonuç alırsın inşallah playoff da.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Başarılar dilerim güzel sonuç alırsın inşallah playoff da.
    Elendik arkadaşlar hemde nasıl elendik. Filmlere konu olur resmen. Sezon boyunca 93 golümüzün 51'ini atıp 16 asistini yapan 2 santraforumuzda ilk maçın 10.dakikası dolmadan sakatlandı. Resmen kepazelik.2 Maçın sonucunda da bu şekilde elendik. Anladığım şu ki play-off'a bırakmıycaz bu işi 1.olup çıkıcaz yesinler bunlar birbirini !!!

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Yarı prof olunca kondisyon sıkıntısı çok oluyor, kadroyu iyi ayarlaman lazım hocam.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Geçmiş olsun hocam. Bende tam bunu kast etmiştim. Lider olup hiç uğraşmadan direk çıkacaksın.

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Yarı prof olunca kondisyon sıkıntısı çok oluyor, kadroyu iyi ayarlaman lazım hocam.
    profesyonelliğe geçmemiz için 1-2 lig atlamamız gerek bakalım kondisyonerler de işe yaramıyo.
    Geçmiş olsun hocam. Bende tam bunu kast etmiştim. Lider olup hiç uğraşmadan direk çıkacaksın.
    Bu sezonki hedef o kardeşim.

------------------------------------------------------

Arkadaşlar 12.Haftaya kadarki fikstür. Kupada falan sağlam ilerliyoruz. Başkanımız zaten arap olduğu için mali durumda sıkıştırmıyolar fazla. Lig yine orta ayar. Geçen sezon ligin mvp si seçilen Andy Cook bu sezon 8 maç kaçırdı ve hala sakat.

Bu senede 9-10 takım ilk 5 için savaşıyo. Ama bizim bi avantajımız var yukardaki takımlarla oynadık hep çoğundada deplasmana gittik. Fikstür avantajımız var. Ama sakatlıklar bi türlü yakamızı bırakmıyo. Adamı 3 maç dinlendiriyorum. 4.Maç ilk yarıyı çıkaramıyo. İnşallah play-off sıkıntısı çekmeyiz bu sezonda.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam deplasmanda oynamışsın da keşke yenilgi yerine beraberlik alsaydın daha güzel olurdu. Ama yinede liderin 3 puan gerisindesin. Hala çıkabilirsin.

Ahh be Play Off kötü olmuş. Neyse hocam sıkıntı yok bu sene direkt olarak çıkarız.

Hocam deplasmanda oynamışsın da keşke yenilgi yerine beraberlik alsaydın daha güzel olurdu. Ama yinede liderin 3 puan gerisindesin. Hala çıkabilirsin.
    Umudumuz her zaman olacak
    Quote Originally Posted by Dnipro View Post
    Ahh be Play Off kötü olmuş. Neyse hocam sıkıntı yok bu sene direkt olarak çıkarız.
    inşallah inşallah....
    ------------------------------------------

22.Haftaya kadar ki paylaşmadığımız fikstür. Çok iyi gidiyoruz ama arada deplasmanda hiç beklenmedik mağlubiyet falan alıyoruz. Bunlarda diğer takımlardan kopmamızı engelliyo.En son puan durumu.Eksik maçıda lig sonuncusuyla yapıcaz. Hereford 'da bu senin bela takımı anlaşıldı. Ama daha 20 maç var. Liderlik ekmeğimize yağ sürer.Sakatlığa çözüm bulamadık arkadaşlar fizyo ve kondisyon antrenörleri çok dandik olduğu için sakatlanan adam düzelmiyo daha. Baksanıza as takımdan her mevkiden adam sakatlandı. En önemlisi sezon başında satın aldığımız as kalecisi sakatlandı.Arkadaşlar bunlarda müjde Kulüp sözlememizi 1 sene daha uzattı toplam 2 sene daha kesin kulüpteyiz. Diğer müjdede sezon sonunda kulübüz tam profesyonelliğe geçiyo. Tam zamanlı sözleşme imzalayabilicez artık

Başarılar en dipten ve en zevkli kariyerdir bana göre

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Pro olacak olman çok iyi olmuş. Bu şekilde antrenmanlarınıda tam randımanlı olarak yapabilirsin.

Quote Originally Posted by lufy33 View Post
    Başarılar en dipten ve en zevkli kariyerdir bana göre
    aynen öyle kardeşim.
    Pro olacak olman çok iyi olmuş. Bu şekilde antrenmanlarınıda tam randımanlı olarak yapabilirsin.
    evet aynen öyle kardeşim.

----------------------------------------------------------------------------

Son 10 Maçımız.Pekte iyi değiliz.

Bu da puan durumu. Son haftalarda çok kötüyüz ama rakiplerde aynı şekilde son 10 hafta kala 4 puan öndeyiz.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Son 4 haftadaki puan kaybına rağmen liderliği korumuşsun. Son haftalara girilirken artık daha dikkatli olmalısın. Liderlik giderse play off belası ile başbaşa kalırsın.

bu sene daha derli tplu takım ama sakatlıklar belini bükmüs biraz, umarım aksi bi durum olmaz lider cıkarız

harika kardeşim gerçekten cok zevkli bir karıiyer olmus takipteyim başarıların devamını dilerim

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul, Muğla

Hocam merhaba öncelikle;

Şu anda ben de Barrow'u yönetiyorum. Üst üste 3 lig atlayarak 4.sezonda Sky Bet Leauge 1'e çıkmayı başardım. Naçizane olarak oyuncu tavsiye edebilirim . Öncelikle kadroda sözleşmesiz olarak bulunan J.Gorman'ı mutlaka gelecek sezonda takımda tut ama sezon gelmeden önce kontrat imzalatmayı dene. Aksi takdirde birkaç lig üstü takımların dikkatini çekiyor ve o takımlardan teklif gelmesi halinde muhtemelen oyuncuyu kaybedeceksin. Orta saha için Scoot Kerr Vanarama Conferance için mükemmel bir oyuncu. Forvet için ise Jack Muldoon ve G. Torres Garcia diye İspanyol bir oyuncu var, kesinlikle öneririm. Savunma için Bundo ve Dean Howell en azından Sky Bet'e kadar iş görür. Ayrıca sürekli olarak yönetimden kardeş kulüp iste hatta sözleşme yenilemeleri sırasında bu durumu vizyon olarak talep et, zira ben sırasıyla Petersbourg, Burnley, Leeds Utd ve Man Utd'ın pilot külübü olma şansına eriştim. Dolayısıyla para ödemeden birçok iyi futbolcuya kiralık olarak takıma katabilirsin. Örnek olarak Leeds Utd 21 yaşaltı takımında Robbie McDaid ve Ross Killock alt liglerde için kaliteli isimler.

İkinci olarak; alt lig menajerlerin en dikkat etmesi gereken husus bence kontrat süreleri. Ne kadar yıldız futbolcu olursa olsun tüm kontratları maksimum 2 yıllık yapmanı tavsiye ederim. İdeal olan bence bir ama potansiyelli oyuncular için kontrat süresi 2 yıl olabilir. Aksi takdirde lig atladıkça oyuncuların kalitesi yetersiz kalmayı başlıyor ve böylelikle külübu zarara sokup oyuncularla yol ayırımına gidilmek zorunda kalıyorsun.

Son olarak; külüp başkanı çok iyi bir adam. Genellikle takıma maddi anlamda destek oluyor. Buna bağlı olarak tesislerin gelişiminde biraz mırın kırın etse de direnince kabul ediyor. Yani vizyon sahibi bir başkana sahipsin, alt ligler için bu çok önemli.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri