1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Lech: Fakir Ama Gururlu (2. Sezon)

Default Lech: Fakir Ama Gururlu (2. Sezon)

KKS Lech Poznan (Lech Poznanž), Polonya'nın önemli şehirlerinden biri olan Poznanž 'da kurulmuş spor kulübüdür. Kulübün ismi Polonya'nın efsanevi kurucusu Lech'ten gelmektedir.

1922'de kurulan Lech Poznan„'ın adı birçok defa değişmiştir. 1933'ten 1994 e kadar Polonya Devlet Demiryolları ile yakın bağlantılı olduğu için takım Kolejorz (demiryolu işçisi) takma adıyla da tanınır. Kulüp Polonya Birinci Liginde ilk kez 1948 yılnda mücadele etti. Lech Poznan„ en parlak yıllarını 1980-1990 yılları arasında geçirdi. Polonya'daki Büyük Polonya bölgesinin en önemli ve en ünlü spor kulübüdür.

Stadımız

Kadromuz

Manager Aykut Duman

İlk 5 yıl amacımız Polonya Ekstraklasa'yı domine etmek olacak. Devamında ise adımızı Avrupa'da duyurup artık kupa kaldırmak tek amacımız olacak.

Onaylanmıştır. Başarılar dilerim.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

başarılar............

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

başarılar hocam

Nesil
    2006
    Yer
    Çanakkale

Başarılar dilerim.

Başarılar.Tozu dumana katarsın bu takımla da

Ligi iyi kötü götürüyoruz, sakatlanma olayı ile henüz baş edemiyorum, hem antrenörlerin yetersiz olması hemde sert bir lig olmasından dolayı oyunculara istediğim gibi hakim olamadım.

Avrupa Ligi'ini düşünüp yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktım ve sonuç hüsran oldu. Artık seneye daha sıkı bir kadro ile kupayı kazanmayı deneyeceğim.

2. Ön Eleme Turu

3. Ön Eleme Turu

Playoff Turu

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

avrupa grup maçları ?

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Gruplara kalmak için için bayağı bir çaba harcamışız.Maçlarda da iyi gidiyoruz ama beraberlik çok gibi.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Başarılar.

Başarılar.
    Gruplara kalmamız güzel oldu.
    Lig kupası çok da önemli değil.
    Ligde fena değiliz ama daha iyi olmalıyız bence

vaay Lech Poznan kariyeriii alırım bi dal. Başarılar

Puan durumunun görüntüsünü almayı unutmuşum. Vaduz ile beraber 7 puan topladık, fakat ikili averaj kuralına göre biz 1. Eleme Turu maçlarına çıkmaya hak kazandık.

Rakibimiz

Gruplara kalmak amacımızdı, şansımıza kolay bir grup çıktı ve bir üst tura yükseldik. İlk sene için hedefimizi fazlası ile tutturmuş olduk. Şu an ki kadromuz ile zaten buralara gelmek bile bizim için fazlası ile başarı.

Ligi 1. bitirdik ve Şampiyonlar Grubu maçları yapmak için kendimize avantaj yakaladık.

Şampiyonlar Grubunu yenilgisiz tamamlayarak 2015 Sezonunu Ekstraklasa Şampiyonu olarak tamamladık.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Hayırlı olsun şampiyonluk...

Daha fazla maç görüntüsü paylaşsan daha zevkli olur sanki...

Tebrikler

Transferler

Şampiyonlar Ligi 2. Eleme

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Şampiyonluk için tebrik ederim

Penaltılarla zorda olsa eledik. Sırada ki rakibimiz, Kıbrıs temsilcisi APOEL. Şanslı bir kura çektiğimizi düşünüyorum. APOEL'i eleyebilecek güçteyiz.

Lechia karşısından iyi bir oyunla Polonya Süper Kupasını 3-1 skorla müzemize götürüyoruz.

Last edited by RisingSun : 04.Temmuz.2015 at 17:13

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Hocam tema nedir çok hoş gözüküyor

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Hocam tema nedir çok hoş gözüküyor
    FM 2015 Flut Skin - Dark Version

Veeeeeeee Şampiyonlar Ligi gruplarındayız. Amacımız tabiki gruptan çıkmak ama şu andaki kadromuz ile bunu yapabileceğimizi sanmıyorum. En azından Avrupa Ligi'ne gidebilirsek bu bile bizim için başarı olacak. Kasamızıda dolurduk Şampiyonlar Ligi'nin sayesinde.

Gruptan çıkamasak bile en azından evimizde alacağımız galibiyetler bizi Avrupa Ligi'ne taşıyacaktır diye düşünüyorum.
    Last edited by RisingSun : 05.Temmuz.2015 at 12:13

Ligin ilk yarısını kayıpsız kapattık. Bu bizim için çok büyük avantaj oldu. Ligi domine ettiğimizde yedek ve potansiyelli genç oyuncularıma daha fazla şans verebileceğim.

Polonya kupasında geçen sene yaptığımız hataya düşmedik ve rakiplerimizi güzel bir oyun ve skorla geçerek adımızı çeyrek finale yazdırdık

Grubu ilk gördüğümde Avrupa Ligi'ne kalırsam başarı olur diye düşünüyordum ama şu sonuçları gördükten sonra Atletico Madrid'i eğer yenebilseymişim gruptan bile çıkabilecek durumda olacaktım. Anlaşılan takım benden daha çok inanmıştı. Neyse artık yolumuza Avrupa Ligi'nde devam edeceğiz gerçi rakibimiz bizden daha güçlü...

Şampiyonlar Ligi maçlarımız için stadımızda harika kareografiler düzenledik, işte taraftarımız;

Kendi işimize dönecek olursak, Avrupa'da bir çok kulüpten teklif aldım fakat hiç birini kabul etmedim. Amacımız Lech'i çıkarabildiğimiz kadar en üst seviyeye çıkarmak. Kolaya kaçıp büyük kulüplere gitmek yok!
    Last edited by RisingSun : 06.Temmuz.2015 at 22:02

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri