Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: yunanlıların TÜRKLERE yaptığı animasyon(?)

Default yunanlıların TÜRKLERE yaptığı animasyon(?)

bizden hala korkuolar bence

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

güzel de bir de ne yazdıklarını anlasak...
    "YÜCE ATATÜRK"

evet bana görede korktuklarının işarretidir bu...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şimdi biri çıkıp dese bunlara "evet lan amacımız bu fln" ne güsel olur yaw.

vallaha son karede yazanı söyleyebilrim..

"hayır
    türkleri istemiyoruz

etnikhi eterya"

şansa bak bizim yazlıkta tam bir yunan adasının karşısında (midilli) biz harekatı oradan başlatırız siz işaret bekleyin..ehuehuehueh...tövbe estağfurullah heriflerin uğraştığı şeye bak

Nesil
    2005
    Yer
    Balıkesir

evet doğru korkuyorlar.. ama bizim AB'ne girmemizden korkuyorlar.. Animasyonun başında da görüldüğü üzere 70 milyon nüfus üzerinde durulmuş..
    Yani bu kadar fazla nüfus ile diğer AB ülkerinin asimile olabileceğine dair bir animasyon...
    Dolayısıyla sondaki "Türkleri istemiyoruz" buna bağlanabilir..
    Tabi kesin böyledir demiyorum... fakat benim yorumum böyle...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

onların 7 kat fazlası kadar nüfusumuz var zaten bizim.

yazık ya acıdım adamları ama fesli pacman süper bu kadar korkmasınlar ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

zaten avrupalıla çocuklarını yaramazlık yaptıklarında " Bak seni Türklere veririz ha" die korkuttuklarını biliyorum ben.

Nesil
    2005
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by hurmet
    yazık ya acıdım adamları ama fesli pacman
    aslında bu da dikkat edilesi bir durum.. 21. yy Türkiye'sinde fes mi kaldı..
    ama bu da ne yazık ki bizim hala avrupalılar gözünde o eski basit kültür ile tanındığımızın göstergesidir..

Quote Originally Posted by FenerBahceLi
    zaten avrupalıla çocuklarını yaramazlık yaptıklarında " Bak seni Türklere veririz ha" die korkuttuklarını biliyorum ben.

Yine aynı şekilde bu da onların gözünde hala bizim barbar olarak görüldüğümüzün kanıtıdır ne yazık ki..
    Irak'ta sırf petrol uğruna milyonlarca cana kıyan ABD barbar olmuyor da....

onlar bizi nasıl görmek isterse öle görüyorlar bizim öle olmadığımız adları gibi biliyorlar ama bizden korktukları bizim gelişimimizden korktukları için bizi hala gelişmemiş bir toplum gibi görmeye çalışıyolar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Bulut
    Yine aynı şekilde bu da onların gözünde hala bizim barbar olarak görüldüğümüzün kanıtıdır ne yazık ki..
    Irak'ta sırf petrol uğruna milyonlarca cana kıyan ABD barbar olmuyor da....
    Katılıyorum. Hatta Yine Galatasaray Milanla Eşleştiğinde Gazte Başlıklarında "Anneciğim!! Türkler Geliyor." die başlıklar atıyolardı.
    Amerika konusu ise gövde gösterisi olayı oldu artık. Ne Kadar Güçlü olduklarını Zayıf bi ülke karşısında Göstermeye Çalışıyolar.

age of empires 3 oyunundada bizi barbar olarak göstermişlerdi...

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

korksunlar biraz şimdi bunlarla ilişkiler yine bozlulursa şaşırmam...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

türkiyenin abye gireceği yok abnin de türkiyeyi kabul edeceği. boşuna bu tantana.

bu arada 600 yıllık kültürümüz basit filan değildir.gurur duyulması gereken bir tarihe sahibiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Arkadaslar adamlar bizim avrupa birliğine girmememiz için açıkça propaganda yapıyorlar siz buna korkuyorlar diyorsunuz.Onlar bizim nasıl bir toplum olduğumuzu bilmiyorlar mı?En iyi bilen ülkedir Yunanistan,bizim fesli olmadığımızı bizim barbar olmadığımızı ama admlar bu şekilde propaganda yapıyorlar amaçları bizim avrupa birliğine girmememiz korktuklarından felan değil onları geçeceğimizi düşünüyorlar,onların üstünde tutulacağımızı düşünüyorlar bu da Yunan ların işine gelmiyor...

onları geçeceğimizi düşünüyorlar,onların üstünde tutulacağımızı düşünüyorlar
    bu korkmak değilmidir?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Bence değil sadece Türkler'in onların üstünde yer almasını istemiyorlar,kıskançlık diyeilm.Tabi kimine göre kormak denebilir herkesin görüşü ayrıdır ben böyle düşünüyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Hehehe acayip güldüm ya bu anmasyona..Pacman'in üstünde fes olmasaymış daha ii olurmuş ama.. Tabi onlar bahane arıyolar ABye girmememiz için..fes koymaları çok normal..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ben bi daha izlicem

Nesil
    2006

acaba ne yazıyordu

Salak herifler akılları sıra alay etmeye çalışmışlar. Yaptıkları animasyondan bile belli nasıl korktukları. EEEE atalarının bıraktığı yazılardan TÜRKLERİN ne kadar güçlü olduğunu ve kitap okumayı biliyorlar ise TÜRKLERİN ne kadar cesur, mert, şerefli bir ülke olduğunu biliyorlardır. Gerçi bizimde o kadar şere.sizin arasında işimiz olmasın diyorum. Gönlümden geçen AB'ye girmemek hatta tüm dünyaya rest çekmek ama ekonomimiz buna ne yazıkki izin vermiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ne amaçla yaptıklarını anlayamadımm

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

aslında adamlar korkmakta haklı vizesiz giriş çıkışa izin verildiğinde neler olabileceğini tahmin edebiliyomusunuz?

zamanında nasıl istanbula göç akını olduysa avrupanın çoğu ülkesine (özellikle küçük ülkelere) göç akını olur tahminimce ve bu her ülkede bir tane istanbul olması demek adamların korkusu bu tamamen bence...

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

hani 70.000.000 nufustan bahsedilmis ya korktuklari sey bu 70.000.000 nun avrupa ulkelerine dagilacak olmasi... Tr avrupaya girince serbest giris cikislar olcak ve herkes oralara yerlesmeye baslicak ve bunlarda bunu izah etmeye calismislar..
    --
    görkem benim anlatmak istedigimi biraz farkli yöntemle anlatmiss

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

türkiye pacman oluyo herkesi yiyo ne anlama geliyo bu?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barman
    türkiye pacman oluyo herkesi yiyo ne anlama geliyo bu?
    Tüm Avrupa'yı Türkler basıcak demek istemişler.

Harbiden öle bişey yapsak mı ne?

ben bildiğim kadarıyla yazayım. Avrupa Birliğinde konseydeki koltuk sayısı nüfusa göre belirleniyor. Yani nüfusu en fazla olan ülke nüfusu ile orantılı koltuk sayısına sahip oluyor. Şu anda en fazla nüfusa sahip ülke eğer yanılmıyorsam Almanya. Bildiğiniz gibi de almanyanın nüusu oldukça yaşlı ve önümüzdeki yıllarda azalacak. Ama türkiyenin nüfusu çok gençç ve her sene katlanarak artıyor. Bu durumda bir 5-10 yıl sonra AB nin En büyük nüfusuna sahip ülke biz olucaz. Dolayısıyla en fazla koltuğa da biz sahip olacağız ve alınacak kararlarda çok büyük etkimiz olacak. :Onlarda bu durumdan korkuyorlar ve bizim EN BÜYÜK olacağımızı bildikleri için bizi AB ye alacaklarını sanmıyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Biz girene kadar belki AB dağılır.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri