Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 124 sonuç

Konu: Sıfırdan Zirveye! K.Erciyesspor Şampiyonluğa Koşuyor [3.SEZON]

Default Sıfırdan Zirveye! K.Erciyesspor Şampiyonluğa Koşuyor [3.SEZON]

17 yıl... 17 yıl boyunca yaşadığım sakatlıklar ve şanssızlıklar , futbol hayatımın üst düzeye çıkmasına engel oldu. Tabi Türk futbolunun artık kök salmış başkan-yönetici- teknik direktör-futbolcu menajeri ilişkilerini de saymak gerek.

2001'de ilk maçıma çıkarken hayalimde hep en iyisi olmak vardı fakat olmadı.Şimdi bir teknik direktör olarak yine en iyisini hedefleyerek başlıyorum: Önce Türkiye'de ve sonra Dünya'da 1 numara olmak...

Lisansımızı cebimize koyduk.Şimdi sıra çalıştıracak bir takım bulmakta...

Kuralları okudum ve kabul ediyorum.

Onaylanmıştır. Başarılar Dilerim.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Başarılar Hocam

İlk iş başvurumuzu yaptık.Bakalım ne cevap verecekler

Spoiler: Balıkesirspor İş Başvurusu Sonucu 

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Başarılar..
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Başarılar Hocam
    Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    Başarılar..
    Teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

başarılar yolun açık olsun

İşsizken boş durmak yok. Ligi yakından takip etmek gerek!

Pusuda bekliyoruz...

Maalesef beklediğimiz cevabı yine alamadık...

Neyse bu işsiz günlerimizde Milli Takıma bir göz atalım.

Milli Takım son 2 maça girerken Çek Cumhuriyeti ile aynı puandaydı.Fakat maalesef son maçta Letonya ile berabere kalarak gruptan çıkamadı.Milli Takım, EURO 2016 için Bulgaristan ile play-off oynayacak.

PLAYOFF 1.MAÇ

Spoiler:  

PLAYOFF 2.MAÇ

Spoiler:  

Milli Takımla sevindik fakat artık ekmeğimize dönme vakti. Bizim ligimizde henüz bir teknik direktör kovulmadı fakat İngiltere ve İspanya'da R.Betis- Newcastle-Sevilla gibi takımlar teknik direktörlerini kovdular.Hepsine iş başvurusu yaptım fakat deneyimsiz olmam sebebiyle iş görüşmesine dahi çağrılmadım. Önemli değil, bir gün gelecek onlar isteyecek fakat ben onları tercih etmeyeceğim.

İşte tam bu sırada sezonun ilk kıyımları yapıldı.

2 kulüp için de iş başvurusunda bulundum. Tabii ki tercihim Süper Lig'de çalışmak fakat deneyimsiz olmam sebebiyle olumlu cevap alabileceğimi düşünmüyorum.

KAYSERİ ERCİYES SPOR İŞ GÖRÜŞMESİ

Başkan: Merhaba Gökhan Bey. Kayseri Erciyes Spor olarak zor günler geçiriyoruz. Bir an önce camiamızın hak ettiği başarıları yakalamak istiyoruz. Kulübe yaptığınız başvuruyu inceledik. Gördük ki henüz hiç bir takım çalıştırmamışsınız. Sizi takımın başın getirmemiz sizce de risk değil mi?

Gökhan YILDIRIM: Merhaba sayın Başkan. Öncelikle tereddütünüzü anladığımı belirtmek isterim. PTT 1.Lig gibi zor bir ligde deneyimi hiç olmayan bir teknik direktörü, zaten ligde zor bir durumda olan bir takımın başına getirmek zor bir karar. Fakat bunu yaparsanız eğer size pişman olmayacağınızı garanti ederim.

B.: Çok iddialısınız. Şu anda küme düşme hattından sadece 5 puan yukarıda bulunuyoruz. Görevi alırsanız takımı nereye taşıyabilirsiniz?

G.: Evet düşme hattından 5 puan yukarıda olabiliriz. Fakat ben daima yukarıyı hedeflerim. Takıma kısa vadede başarı kazandıracağıma eminim. Ligi üst sıralarda bitirmememiz için bir engel göremiyorum.

B.: Söyledikleriniz umut verici. Takımın üst sıralarda ligi bitirmesini biz de isteriz, fakat şu an mali sıkıntılar yaşıyoruz. Görevi alırsanız zor bir mali durumu idare edebilecek misiniz?

G.: Zorluklar elbet olacaktır. Bu zorlukları göğüsleyebileceğime inanıyorum.

B.: Peki Gökhan Bey, teşekkür ederim. Yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarım ile görüşüp kararımızı size söyleyeceğim.

G.: Olumlu haberlerinizi bekliyorum Başkan...

Kasımpaşa İş Başvurusu Sonucu

Spoiler:  

Kayseri Erciyes Spor İş Başvurusu Sonucu

Spoiler:  

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Başarılar..

Başarılar. Erciyes kadro itibariyle zorlu bir kariyer olacaktır . Bol şans

Nesil
    2006
    Yer
    06

Başarılar dilerim ..

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Başarılar.

Quote Originally Posted by cklnc View Post
    başarılar yolun açık olsun
    Quote Originally Posted by MassiveStroke View Post
    Başarılar..
    Quote Originally Posted by Vankoff View Post
    Başarılar. Erciyes kadro itibariyle zorlu bir kariyer olacaktır . Bol şans
    Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Başarılar dilerim ..
    Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Başarılar.
    Teşekkürler. Kayseri Erciyesspor kariyer başlangıcı için zor bir mücadele olacak fakat başarılı olacağıma inanıyorum.

Kayseri Erciyesspor Gökhan YILDIRIM İle Sözleşme İmzaladı

PTT 1.Lig'de 12.sırada bulunan Kayseri Erciyesspor'da teknik direktör İbrahim Uzunca'dan boşalan teknik direktör koltuğuna Gökhan YILDIRIM getirildi. YILDIRIM ile 2 yıllığına anlaşan Kayseri Erciyesspor'da imza tören dün düzenlendi.

Kayseri kulübünün kulüp binasında gerçekleştirilen imza törenine Başkan Ziya Eren ve yöneticiler katıldı. Resmi sözleşmeye imza atan deneyimsiz teknik adam her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni etti.

İmza töreninde Başkan Ziya Eren ve Gökhan YILDIRIM basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

Eren, " Bugün ligde geldiğimiz noktadan memnun olmadığımız için yeni bir arayış içine girmiştik. Kayseri Erciyesspor kulübü olarak bugüne kadar bir çok teknik adamla görüştük.Fakat bir teknik adam dışında hiçbir teknik adam, kulübümüzün içinde bulunduğu zor şartlarda çalışmak istemedi. Öncelikle camiamızın bunu bilmesini isterim. Sayın Gökhan YILDIRIM le 3 günden beri oturduk ve konuştuk. Özellikle kendisi ile yaptığım görüşmeden çok etkilendim. Camiamız için hayırlı olmasını diliyorum. Sn.Gökhan YILDIRIM'a da başarılar diliyorum."

Gökhan YILDIRIM ise Başkanın nazik sözleri için kendisine teşekkür etti. Deneyimsiz teknik adam; " Burası benim ilk yuvam. Teknik direktörlük kariyerimde hedeflerim büyük. O sebeple Başkanın teklifini düşünmeden kabul ettim. Kayseri Erciyesspor şu an kendisine yakışmayan bir noktada. Bu kulüp Süper Lig'de olmalı. Tabi bu hedeflere ulaşmak kolay değil. Bu dakikadan itibaren bu vizyon eşliğinde çalışmalara başlayacağız." dedi.

Basın mensuplarının mali durumu sormaları üzerine YILDIRIM, "Sadece bizim kulübümüzün değil, Türkiye'deki bütün kulüplerin mali durumunda sıkıntılar var. Şu anda bu sıkıntıları aşmanın yolu başarı olarak gözüküyor ve ben bunu sağlayabileceğime eminim." şeklinde konuştu.

Basın toplantısının ardından fotoğraf çekimi yapıldı ve tören sona erdi.

Last edited by gkhnyldrm20 : 23.Şubat.2016 at 18:42

Beklentiler ve Mevcut Durum

Takım, ligde 12. sırada bulunuyor. Son 5 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik almış.Yani 15 puanın 7'sini kazanabilmiş. Şu anda düşme hattından 5 puan yukarıda, playofftan 8 puan geride ve lig liderinden 13 puan gerideyiz. Önümüzde 16 hafta ve kazanılacak 48 puan var. Amacımız bu 48 puandan 40'ını kazanmak. Bu puanın Super Lige çıkmak için yeterli olacağını düşünüyorum.

Türkiye Kupasında ise yolumuza devam edemiyoruz. Bu bir anlamda iyi. Diğer maçlarla ilgilenmeyip sadece lige odaklanacağız.

İlk maçımız ligde 6.sırada bulunan Karşıyaka deplasmanı. Zor bir maç olacak fakat üstesinden geleceğiz.
    Last edited by gkhnyldrm20 : 23.Şubat.2016 at 18:41

KADRO
    30 Ocak 2016

Kaleci pozisyonunda Zülküf'ün yeterli olacağını düşünüyorum.Yedek kaleci olarak Onurcan'ı tercih edeceğim. Kaleci pozisyonu benim futbolda en önem verdiğm mevkilerden. Aslında daha iyi bir kaleci bulmamız lazım fakat mali sıkıntılardan dolayı bonservisi elinde ve ya kiralık oyunculara yönelebileceğimden, uygun bir kalec bulabileceğimi düşünmüyorum.Fakat yine de aramakta yarar var...

Defansın sağında Ale ve defansın göbeğinde Diakhate, Bergamin ve Sarris iyi oyuncular. Fakat sezon başında yapılan kadro planlamasında yanlış yapılmış ve kullanabileceğimiz 5 yabancı oyuncunun 3'ü defansa kullanılmış. Bu yanlışı buraya iyi bir Türk oyuncu bularak değiştirebileceğimi düşünüyorum.

Defansın solunda ciddi bir eksikliğimiz mevcut. Buraya da bir transfer şart.

Sağ ve sol kanatta alternatifler fazlasıyla mevcut. Orta sahanın ortasında ise lig kalitesinin altında oyunculara sahibim. Buraya da yapabilirsek transfer düşünüyorum. Herşeyden önce takıma bir lider kazandırmam lazım. Şu anda "bu takımın yıldızı şu oyuncudur" diyebileceğim bir oyuncum yok. Bu durum hedefe gitmeme engel bir durum.

Forvete baktığımda takımın en golcüsü Leo Ceara, Adilovic, İlhan Parlak üçlüsünü görüyorum. Form durumuna göre bu oyuncuları kullanacağım.

Genel olarak Türk oyuncuların kalitesi düşük. Ligde başarılı olmak istiyorsak, Türk oyuncuların da lig üstü kaliteye sahip olması gerek. Transfer döneminin bitmesine 2 gün var ve bu süreçte hem takımı maça hazırlamak, hem de takviye yapmak zorundayım.

Last edited by gkhnyldrm20 : 23.Şubat.2016 at 18:42

İLK MAÇ
    31 Ocak 2016

Spoiler:  

İLK TRANSFERLER
    Spoiler:  

Spoiler:  

Spoiler:  

Spoiler:  

ŞUBAT 2016

Transfer dönemini 4 transferle kapattık. Şimdi artık maç kazanma vakti. Transfer döneminin bitmesi ve yeni oyuncuların takıma katılmasının ardından oyuncularla bir toplantı yaptım. Son zamanlarda devam eden kötü formun üstesinden gelebileceğimizi belirttim. Ve oyun mentalitemin hepsi tarafından anlaşılmasını sağladım.

"Son düdüğe kadar hücum"

MÜTHİŞ BAŞLANGIÇ

Spoiler: Kayseri Erciyesspor - Karabükspor  

Spoiler: Giresunspor - Kayseri Erciyesspor 

Spoiler: Kayseri Erciyesspor- Denizlispor 

Spoiler: Adana DS - Kayseri Erciyesspor 

Spoiler: Puan Durumu 

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

biraz sıkarsak eger play off ardından süper lige cıkma konusunda cok olumlu gelişmeler yaşayabiliriz diye düşünüyorum..
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    biraz sıkarsak eger play off ardından süper lige cıkma konusunda cok olumlu gelişmeler yaşayabiliriz diye düşünüyorum..
    Benim de inancım o yönde.Fakat 1.Lig gerçekten çok zor bir lig. Bir de kadro yapısı oyucu tercihlerinde beni çok zorladı. Adilovic gibi 3-4 oyuncuyu kullanamıyorum. Yine de Süper Lig konusunda çok umutluyum.

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri