Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Aydın Akgün (iori) Fenerbahçe'de !

Thumbs up Aydın Akgün (iori) Fenerbahçe'de !

30 Ağustos 2006
    Fenerbahçe transfere doymuyor. 4 yabancı transferi gerçekleştiren sarı lacivertliler, transfer sezonunun bitmesine saatler kala Sampdoria'da forma giyen 21 yaşındaki Aydın Akgün'ü renklerine bağladı. 21 yaşındaki futbolcu, yarın İstanbul'a gelecek.

31 Ağustos 2006
    Sampdoria takımından transfer edilen Aydın Akgün, ilk kez bir Türk takımında forma giymenin sevincini yaşadığını söyledi. Aydın Akgün'ü Atatürk Havalimanı'nda yaklaşık 10 bin Fenerbahçeli taraftar coşkuyla karşıladı. Aydın Akgün, yarın 09.00'da Özel Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrollerinden geçecek.

1 Eylül 2006
    Fenerbahçemizin yeni transferi Aydın Akgün, kendisini 4 yıllığına Fenerbahçeli yapan sözleşmeyi imzaladı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Fenerium Tribünü Basın Toplantı Odası’nda gerçekleştirilen imza töreninde bizzat Başkanımız Aziz Yıldırım hazır bulundu. Başkanımız Aziz Yıldırım, Aydın Akgün'ün transferi ile ilgili olarak, “Fenerbahçe’nin ihtiyacı olduğu zaman gerekli transferleri yaptığımızı artık herkes biliyor. Çok iyi bir futbolcu ile anlaştık. Takımımızda büyük işler başaracağına inanıyoruz. Hepimize hayırlı olsun” dedi. Amatör Branşlardan Sorumlu Asbaşkanımız Mahmut Uslu ise “Aydın önemli bir transfer. İnanıyorum ki Fenerbahçemize büyük katkılar sağlayacaktır. Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun” dedi.

Fenerbahçemizde 13 numaralı formayı giyecek olan Aydın Akgün ise imza töreninde şu açıklamalarda bulundu:
    “Sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da çok iyi tanınan bir takıma geldim. Futbol hayatımın en iyi döneminde Fenerbahçe’ye geldim. Bu yıl Fenerbahçe’nin 100. yılını kutlayacağını biliyorum. En iyi sonuçları almak ve UEFA Kupası’nı kaldırmak istiyoruz. Teknik direktörümüz Zico’nun zaten idolüm olduğunu bir açıklamamda söyledim. Ben kalbini ve yüreğini takımına adayan bir futbolcuyum. Sahada agresifim ama futbol yaşantımda çok az kırmızı kart gördüm. Benim oyun tarzımı oynadığımda göreceksiniz. Sami Demirdizen (AzraiL) ile beraber büyüdük. Buraya gelmeden önce onunla konuştum. Türkiye, İstanbul ve Fenerbahçe için çok güzel şeyler söyledi. Hakemlere saygı duyuyorum. Bu nedenle, hakem hataları ile ilgili hayatım boyunca konuşmadım.”

Bu sene 3 kupayı kazanmak istediklerini de belirten Aydın Akgün, "Galatasaray'a gol atmanın, gerçek bir Fenerbahçeli olmak için gerekli olduğunu biliyorum. Ali Sami Yen'deki maçta Galatasaray filelerini havalandırıp, gerçek bir Fenerbahçeli olduğumu herkese göstereceğim." diyerek sözlerini tamamladı.

İmza töreninin ardından Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nu gezen Aydın Akgün, taraftarların önüne çıkmak için sabırsızlandığını belirtti. Basın mensuplarına poz veren Aydın Akgün, sempatisi ve yakın yaklaşımı ile dikkat çekti.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

resmin kafa kısmı olmamış ayrıca kezmanın resmi yerine başka birininkini kullansaydın daha iyi olurdu

Gören de profesyonel grafiker sanacak yav FotoSpor grafikerleri kadar usta fotomontaj yapamıyorum kusura bakma

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

eee ben profesyonel grafiker sayılırım en azından bu sene okul bitsin öyle olcam

Resim eklenmiştir, daha güzel oldu, sağol Serhat

Not: Resim fotomontaj değildir arkadaşlar, gerçektir. Fotoğrafı Serhat çekti, ben de yanındaydım o sırada

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

vay bee bizde aydın abiyi cimbomlu bilirdik baksanıza fenere gelmiş ayrıca resim bi harika kim cektiyse pardon yaptıysa eline saglık

Aydın Akgün, "Ali Sami Yen'de GS formasıyla maç izliyordu" iddialarına sert yanıt verdi :

"O ben değilim. 13 numara giymiş biriydi, ama ben değilim. Ne tesadüf ki o kişinin de saçları benimki gibi uzun. Çok benziyoruz, insanlar çift yaratılmış derler. Kesinlikle o fotoğraftaki ben değilim. Hayatımda A.Sami Yen'e bile gitmemiş, yolunu bilmez biriyim. Kefen giyerim, Galatasaray forması giymem. Doğuştan Fenerbahçeliyim."

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

ve sonra Aydın Akgün uyanmış "Aman tanrım ne biçim kabustu" demiş. hatta üzerine gidip tuvalete kusmuş. hatta üzerine 3 gün yemekten kesilmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by iori
    ve sonra Aydın Akgün uyanmış "Aman tanrım ne biçim kabustu" demiş. hatta üzerine gidip tuvalete kusmuş. hatta üzerine 3 gün yemekten kesilmiş.
    +serhat onu siteden atmadıgın için teşekkür etmiş

100 YILIN TRANSFERİ

Spor yazarları, Aydın Akgün transferini değerlendirdi.

Ziya Şengül (Telegol) : Aydın, harika bir transfer. Çok genç, pırlanta gibi bir çocuk. Faydalı olacaktır.
    Adnan Aybaba (Telegol) : Delgado'dan bile iyi.
    Ahmet Çakar (Santra) : Yerinde transfer, geleceğin Metin Oktay'ı. Sağ ayağının dışıyla müthiş golleri var.
    Gürcan Bilgiç (FotoMaç) : Bana göre 100 yılın transferi. Tebrikler Başkan.
    Selçuk Yula (FBTV) : Harika transfer. Başkanı kutluyorum. ŞL maçlarından önce alınsaydı, D.Kiev'i rahat elerdik.

eGowich Olmazları Fazla Kovalıyorsun Bence...

Aydın Akgün, çifte vatandaşlığa sahip: İngiltere ve Türkiye. Aydın Akgün'ün hangi milli formayı giyeceği merakla bekleniyor. İngiltere milli takım forması giyerse ismi Idin Akgun olarak değişecekmiş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Egemen, sen Fotospor a falan başvur Kesin havada kaparlar
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

bi an gerçek sandım valla
    dedim aydın abimiz fanatik galatasaraylı fenerbahçeli mi oldu yoksa tabi resmi görünce ayıktım

iori'ye çok yakışmış bence fenerbahçe forması.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

kezmanın vucuda iori kafası iyi durmuş

Fenerbahçe forması kime yakışmaz ki? Aydın abiye de çok yakışmış, istersen yollayabilirim Aydın abi formanı, beden ve adres söylemen yeterli

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Formamı göndereceğin açık adresi vereyim: Halkalı çöplüğü.

Ben Bu Adrese Koparım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

abi şu konuya acıklık getireyim halkalıda çöplük yoktur çöplük altınşehirdedir lütfen yaşadıgım yere böyle hitamlarda bulunmayın forma altınşehir çöplügüne

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

aydın abi bence biraz kızdı banada yapsanız ben kudururum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    istanbuldan. Karizma Derecesi:Üst Düzey

BU Transfer unutulmayacak
    unutma unutturma
    Veron,Crespo,Nesta,Stam,Vieri,Lopez,Fiore,Inzaghi, Peruzzi,Mihajlovic,Nedved,Almeyda...Lazio EFSANEDİR

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Fenerbahçemize hayırlı vedee uğurlu olsun Transferimiz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

iyi transfer yapmısız hayırlı olsun fenerbahcemize insallah golleriyle bizi costurur aydın aydın aydın

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

aldınız cevabınızı ....işte gerçek gsli

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

formamı yapan kişilere sesleniyorum. 4 çay 1 su

Çaylar 5 oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

sular 2 oldu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbuldan. Karizma Derecesi:Üst Düzey

transfer cabuk sonlanacak galiba
    iori gibi adamı oynatamamak uzucu

SON DAKİKA !!!
    Fenerbahcenin son transferi İori Samandırayı ateşe vererekten takımdan kaçtı ayrıntılar akşama şimdi oyalanın
    Veron,Crespo,Nesta,Stam,Vieri,Lopez,Fiore,Inzaghi, Peruzzi,Mihajlovic,Nedved,Almeyda...Lazio EFSANEDİR

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri