arkadaslar o takim FM 2006 da ozellestirilmis bir takim heralde cunku isterseniz ayarlara bakin orada ekstra veri dosyalarinda Harchester diye bir extra veri dosyasi var yani ozel bir takim olabilir..
arkadaslar o takim FM 2006 da ozellestirilmis bir takim heralde cunku isterseniz ayarlara bakin orada ekstra veri dosyalarinda Harchester diye bir extra veri dosyasi var yani ozel bir takim olabilir..
İlginç gerçekten.Ama bölüm sorumlusu gerekli açıklamayı yaptı.Yapımcılar hayali bir takım kurmuşlar.Umarım diğer çıkacak olan serilerde bunu yapmazlar.Çünkü oyunun orjinalliği bozuluyor bence.
http://www.harchester.net/
Bu sitede sağ alt köşede var yaması. Oradan İndirebilirsiniz.
auauhuah harchester![]()
Zeka Yaşım Tutmadığı İçin Hesabımı Kapattılar
staffları bomba...
bu harchester united nedir süper oyuncuları var tabi o gri gözükenlerden ve antrenörleride çok iyi nedir bu takımın sırrı bilen varmı??
kardeş valla ben ismini ilk defa duydum.. hangi ligde
Oyun yapımcılarının İngiltere ligleri içerisinde kurduğu hayali bir takım.Originally Posted by BuriBurhan
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
bende ıLk defa duydum
baksak cıkarmı acaba oLe bı takım
evet ben de farkettim o takıma özellikle bir nijeryalı oyuncusu var çok süper oynuyo hem çok genç
peki peluk biliyosan bidaha soriyim böyle hayali bi takım kurulmasının sebebi ne eğlence için mi?
bence kurulmasa iyi olurdu,orjinal oynamak en iyisi bence
adamlar iyidir şimdi orda onlar kurdu ya![]()
sizden duyuorum ilk defa ilginç valla
İsme Bak YaHarcHester Zuhahaha Zuhaha !...
evet yaa ne ilginç baksana takımın ismine![]()
adamlar dream team falanmı kurmaya calısmılar ben görmedimde harcherteri![]()
Valla İlk Kez Sİzden DuyuyorumDelİ Bİ İsmİ Var Ama Ha
bende onun patch i var ordan indiridim özellikle Hector manyak oynuo.. transfer listemde![]()
bende ilk kezz duydum belki war bilmiyorum ???
İlk defa duydum![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
bizede söleseneOriginally Posted by Pro Soccer 5
harchester united seçilinebiliyormu kontrolünü ala bilirmiyiz
denemeden bilemezsin..
valla bende ilk kez duydum ilginç geldi doğrusu:S
antrenorleri süper.oyuncuları güsel ama yani üst düseyde diğiller
oyuncular transfer edilebiliyomu ya da hayaliler mi
Yöneticilerimize ve kurallarımıza saygılı olmayı bilmeyenler forumdan atılır
peki ingilterenin hangi liginde bu takım
So what?
Saike
hiçbir liginde değil Türkiye nin 3. ligindeki takımlar gibi ama oyucuları hep reserve
öyle zaten bir sürü takım var ki oyuncular reserve ise konuyu açmaya bile gerek yoktu
Yöneticilerimize ve kurallarımıza saygılı olmayı bilmeyenler forumdan atılır
oyuncular reserve ama bi oyunda açıp bak en büyük takımlar dışında hiç bi takımda boyle adamlar yok. antrenorleri de cok iyi. ve ayrıntılı bi şekilde yapılmış o da dikkatimi çekti ondan konu açtımOriginally Posted by fatih öksüz