merakimdan soruyorum acaba kac kisi gitcek![]()
![]()
![]()
merakimdan soruyorum acaba kac kisi gitcek![]()
![]()
![]()
ben gidıcem zaten az once tesbih namazıda kıldık...
bende gidicem hatırladığım kadarıyla hep gitmişimdir tabi 3-4-5 yaşlarını hatrlamıyom
Telegol var bu gece namaza kadar bitmez heralde biter bitmez doğru camiye![]()
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
tabii kide gidicem. Bayrama bayram namazıyla başladım zaten bugüne kadar.
Bende gidecem Allah izin verirse ama şu bir gerçek en güzel ibadet kapalı ibadettir yani gösteriş amaçlı olmayan sadece sen merak ettiğin için yazıyorum.![]()
allah izin verirse giderim![]()
Babam kesin kaldıracağı için gideceğiz![]()
sanane.....
Hayır gitmiyorum. (Orjinalliğini koruyor.)
gitmiyorum.
gideceğim kısmetse
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
evet ben giderim gücüm yettiği kadar her sene, bayramların bir tadı da burası, bayram namazına gidip namaz sonrası tanımadığın insanlarla bayramlaşmak![]()
Allah izin Verirse Bende Gideceğim![]()
saat:07.22 abdestımı aLdım.Gitmek İçin BekLıom
sımdı geLdım![]()
gittim geldim bilgisayarı açtım bide ne göreyim aa volkan abi vieri abi yani adminler bize bayram hediyesi olarak siteyi geliştirme ödülü vermişler
site kızarmış ya(sabit konular bölümü)![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
gittim ve geldim![]()
bu sabah gittim ve geldim bu arada site doğrudan açılmıyor düzelecekmi acaba
So what?
Saike
namazımızı kıldık geldiküstüne FM bile oynamaya başladım
![]()
evimizin yanindaki camide babamla beraber gittik kildik geldik.ama burda bayramlarin tadi yok,ah be türkiyede olsaydim ne güzel olurdu![]()
gittim çok şükür
Namaza gittik,büyüklerimizi gördük ve geldik.Allah hepimize daha çok bayramlar görmeyi nasip etsin.
Amin cumlemize
gittik ama camıde deli oldumm .adamın teki cep ten foto mu çektii ve uzerinde fotomontaj yapmaya başladı adamı camıde dovecektımmtobe tobeee
Manyak herifler bazen kasten cep telefonunu açık bıraktıklarını düşünüyorum. Bi de sabahın 7 sinde arayan manyakları da merak ediyorum ya... Bayramlaşırsın be tamam. İlla sabah 7 de mi olması lazım. ç ç ç
bende gittimbide giderken babamla tartıştım üstüne bişey giy diye azarlıyor ya
![]()
Seni düşünüyor kardeş buna üzülme sevin. Tartışacağın bir baban var şükret