ilk defa gördum walla :S bende en fazla 7 kısı olmusdu tebrıkler...a
walla bende çok şaşırdım ve hemen koydum siteye
hmm 10 kişi tebrikler ben de bu kadar oldu mu hiç dikkat etmedim olmamıştır heralde
güzel bi form yakalamıs takım wede 10 kisi 10 almıs tebrikler ben de de olmustu böle bi adam 7 de kalmıstı o da kırmızı yemisti ondanyani yoksa tüm takım olacaktı...
bendede en fazla 10futbolcu 10la oynuyordu
vay be ilk defa gördüm ii maç çıkarmışın
Bende en fazla 8'di.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
ben 11'inin de 10 alığını gördüm.
Çok güzel bir görüntü tebrikler.
3
ibrahimovic, baptista, joe cole o da hazırlık maçıydıalanyaspor ile oynamıştım. Baptista 6 gol atmıştı ibrahimovic 3 gol 3 asist joe cole'de 2-3 tane atmıştı galiba
yav bu skin çok hoşuma gitti nasıl bulabilirim
7-8 kişiydi heralde tam hatırlamıyorum.
8 kişi 10 almıştı...
Bende 6 Kişi AldıAma 10 Hiç AlaN OlMaaDı
bend en fazla 6 kişi 10 almıştı tebrikler
bende de 10 kişi 10 puan almıştı.Rakibe 17 tane atınca normal oluyo tabii.kalecime top hiç gelmeyince 9 puanda kalmıştı malesef.
çok garip.
valla bnde bi keresinde hazırlık macını bi köy takmıyla oynamıstım yedeklerde dahil sadece bi kişi 9 almıstı dierlerinin hepsi 10 9 alanda kalecimiydfi neydi![]()
benm türkiye kupasında ikinci lig maçında 9 kişi on aldı
bende galatasarayla 2006/07 sezonu süper kupa maçında everton'u 5-1 yendiğimde kaleci 9 diğer oyuncular 10 almıştı.ama resmini almak aklıma gelmedi.şimdi 2009/10 sezonundayım.zaten bidaha da başıma gelmedi.en fazla forvetlerin ikisi birden 10 alıyor.
valla ne söyliyim ilk defa görüyom bukadar 10 alan bende en fazla 5 kişi aldı.ama tebrikler