1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Bu Fotoğraflara Bence 1 Bakın

Arrow Bu Fotoğraflara Bence 1 Bakın

Bunlar çok ilginç bi bakın ALLAHIN hikmetleri

bulut çok ilginçmiş saol

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

bende bunun cd si var hadi bakalım allahı inkar edenler bunlara bakıp nasıl inkar edecekler

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

çok güzel resimler
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ya arkadaşlar saçmalamayın ama şimdi allahın inkarıyla ne lakası var.yarısı fotopipi bariz... her gördüğünüze fotopipi diyosunuz buna inanıyorsunuz.neden?çünkü allah yazıyor.fotopipi derseniz tepki gelcek.ama resmen fotopipi yani...ayrıca hiç mi tesadüf olamaz?bunlara bakarak allaha inanmak gerekiyorsa da yuh diyorum size...körü körüne inanmak olur bu.alırsın eline kitapları okursun sürekli kuran ı okursun diğer dinlerin kitabını okursun inanırsın haşa...ama bu saçma bence.bunlardan medet ummak da saçma...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by comandante View Post
    ya arkadaşlar saçmalamayın ama şimdi allahın inkarıyla ne lakası var.yarısı fotopipi bariz... her gördüğünüze fotopipi diyosunuz buna inanıyorsunuz.neden?çünkü allah yazıyor.fotopipi derseniz tepki gelcek.ama resmen fotopipi yani...ayrıca hiç mi tesadüf olamaz?bunlara bakarak allaha inanmak gerekiyorsa da yuh diyorum size...körü körüne inanmak olur bu.alırsın eline kitapları okursun sürekli kuran ı okursun diğer dinlerin kitabını okursun inanırsın haşa...ama bu saçma bence.bunlardan medet ummak da saçma...
    ben resimlere bakıpta allaha inanalım diye bişey demedim sadece birisi dedi genelleme yapmadan konuşalım lütfen ayrıca bunların tesadüf olmasıda imkansız hee fotoshoplu olabilir orasını bilmem
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Doğru olabilir ama artık herşeyi fotoşopla yapmaya başladılar yani gözümle görmeden inanmam demeye başladım
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

eyw. arkadaşım paylaştığın için tşk..

Quote Originally Posted by comandante View Post
    gercekten haklisin yücel,aslinda bunlari fotoshopla yapmak bu isin uzmanlari icin cocuk oyuncagi,bunlari yapip bizlere gösteriyorlar ama biz buna inaniyoruz cünkü orada ALLAH yaziyo,ama bende artik inanmiyorum böyle seylere,bu fotopipi davasi yüzünden

hayat bunlarla dolu yaa. şükür yarabbime bişy olmuyor.. resimler için sağol

Resimler için Sağol.

Nesil
    2006
    Yer
    - ßaSHq£nT -

çok güzeL yaa...

Nesil
    2006

Burada kim Allah'ı inkar ediyor ne biçim mesajlar atıyorsunuz anlamdım gitti. Güzel resimler sağ ol.

Nesil
    2005
    Yer
    34

bence fotomontajdır ya

fotomntajla alakası yok bence hem niye olsun ki bence allahın mucizeleri sanki hiç olmadı muucizede böle konuşuouz...

ALLAHIN hikmetini göz önüne seren çok güzel bir konu bana göre çok güzel olmuş!.

saol kardiş

Mesaj Yetkileri