full izleyerek mi yoksa daha değişik mi
full izleyerek mi yoksa daha değişik mi
full izlenmez ya, ben sadece "key" izliyorum...
bende sadece önemli pozisyonları izliorm
90 dk izleyen varmıdır ya??key yeterli bence
ben 90 dakka izliyorum valla fm2005 i de öyle oynuyodum 2006 yıda öle oynuyorum.ben böle daha çok zevk alıyorum.1 ay filan oldu romayla ilk sezonun bitmesine 5 maç kaldı ligde.tabi uefa ve kupa maşlarıda var.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
zamanım olsa bende öle yaparım wallaOriginally Posted by koray_capello
![]()
illa ki zamanın vardır.günde 1-2 saat oynamıyomusun.oynuyosundur.1 günde ligin yarısını bitireceğine 1-2 maç yaparsın olur biter.hem daha gerçekçi oluyor gerçek bir ligdeymişsin gibi uzun sürüyor hemde 90 dakka izleyince daha çok taktikle oynayıp doğru taktiği buluyosun.takıma daha iyi kontrol ediyosun ve haftalar geçtikçe takım yükseliyo yenilmez bi takım oluyo..
aslında olbilir. hadi gel seninle herkeze full izlemenin yararlarından bahsedelimOriginally Posted by koray_capello
![]()
aslında full izlemesi daha güzel olur bir deneyeyim....
ben size bişe diyimmi full izlemek o kadar zevkli ki kendini gerçek menejer sanıyosun.bence dayanabiliyosanız deneyin.belki başta sıkılırsınız ama eğer zevkini bi alırsanız bida başka türlü oynamazsınız.tabi belkide oynarsınız.çünkü bazı insanlar sıkılabilir darlanabilir ama ben şahsen hiç sıkılmıyorm..
ok ben şimdi liverpool la deniyorum. beğenirsem haber veririmOriginally Posted by koray_capello
![]()
Key yada bı üstü izlerim ..Full cok sıkıcı sahsen
Çok değerli bişeyi yani zamanı taça giden anları bile gösteren 90 dk butonunu açarak bence kötü yapıyorsun..Tabii ki zevki ayrıdır kendini menejer hissedersin ama ne bilim zaman benim hayatımda çok değerliOriginally Posted by koray_capello
Ben de hep önemli anlardır..
Bide bilen vardır kesin atakta iken rakibin taktiğine girin ve rakibin taktiğindeki skora bakın skor değişik ise o atak gol var demektir![]()
-
abicim zamandan bahsediyosun benim zamanım çok değerli diyosunda bizimde zamanımız değerli heralde.ben hem okuyorum hem çalışıyorum.oturupta 10 saat 90 dakkalık 10 tane maçmı yapıyorum sandın.akşam eve gelince yatana kadar fm ve forumla zaman geçiyorum.herkes geçiriyor o kadar zaman.ama ne fark var sen 20 maç yapıyosan ben 2 tane yapıyorum.yani arada bi fark yok.
sadece önemli anları izlerim...
yok yok ben yine önemli anları izliyim. bu arada herkezin zevki farklıdır![]()
fazla vakit ayıramadığım için bende önemli anları izlerim.full izleyerek kaybedeceğim zamanı rakip takımları inceleyip oyuncu izleyerek değerlendiriyorum.
key izlemek en iyisi
ayrıntılı maç izliyorum ben
Key izliyorum genellikle. Sezonun ilk bi kaç maçı Full izlenebilir taktik geliştirmek için ama hep izlenmez. Ben bir an önce sezonları bitirmeye oynuyorum.
2-0,3-0 gibi skorlarla öne geçtiğimde ise Commentary'yi açıyorum eski CM'lerde olduğu gibi.
hep key izliyorum
FuLL hiç denemedim ama sizin anLatımınıza göre zewkLi kendini gerçek bi manager hissetmek istersen onu kuLLanırsın
En hizli sekilde sadece onemli pozisyonlar, aslinda full izlesek bazi oyuncular hakkinda daha iyi bir fikrimiz olabilir.
ben eskiden key izlerdim. şimdi sadece commentary izliyorum. maçtan sonra gerekirse rapordan tekrar izliyorum. biraz nostalji de yapmış oluyorum bence...
sadece key izliyorum ama önemli maçların son 5 dk felan 90 dk olarak izliyorum...
Çok önemli maçları 90' izlerim.
Esen Kalın/FM siz Kalmayın.
ben de sadece key izliyorum
Originally Posted by koray_capello
ya koray capello sen böyle diyince bende full oynıyım dedim romanya milli takımını seçmiştim (özellikle milli takımlarda full izlemek daha iyi oluyo çok az maç olduğu için) süper zevk aldım çok saol.özellikle oyuncuların nası oynadığını daha iyi anlıyosun mesela ben pancuyu oynatıyodum devamlı full izledim maçı baktım ki bişey yapamıyo ayağında top tutamıyo daha.bence dayanabiliyosanız full oynayın mutlaka çok zevkli oluyor.![]()
heralde ya full izlemek gibisi varmı.günde bi maç yap iki maç yap ama full oyna.öbür türlü menejerlik oynamış olmuyosun ki.hergün bi sezon bitiyo 1 ay sonra 2030 a gelmişsin.menejerlik olmuyo ki o başkanlık oyunu oluyo.futbolcu alıyon satıyon.işte oyuncu değişikliklerini yapıyon bi tek.aziz yıldırım da bi ara başkanken taktik filan veriyodu istediği oyuncuyu oyuna sokuyoduOriginally Posted by gorkemyilmazkarasu
![]()
Originally Posted by koray_capello
gerçi benim için biraz zor oluyo bilgisayarın özellikleri fazla yüksek değil ama yinede değer ayrıca aziz yıldırım olayına katılıyorum.bir ara ali şen de yapıyodu.![]()
![]()
![]()