İngilterenin saygın spor dergilerinden biri Türkiyedede çıkmaya başladı.Aldım okudum fiyat-içerik bakımından mükemmel olmuş herkese tavsiye ediyorum.2,5 ytl ve dolu dolu 146 sayfa.
İngilterenin saygın spor dergilerinden biri Türkiyedede çıkmaya başladı.Aldım okudum fiyat-içerik bakımından mükemmel olmuş herkese tavsiye ediyorum.2,5 ytl ve dolu dolu 146 sayfa.
Sağol arkadaşım..Nasııl biraz anlatabilirmisin..yakında bayii var da her an gidip alabilirim![]()
-
Bu ayın içeriğinden biraz bahsedeyim o zaman;Originally Posted by Maymuncuk
Anelka,Ahmed Hassan röportajları
Vedat Danacı'nın fotoğraf albümünden kareler
San Sebastian'lı 4-4-2 yazarından(Phil Ball) Nihat Kahveci
Van Nistellrooy ile daldan dala
Dünya kupasındaki stadlar
Şaban Yıldırım röportajı
Maçlarda teknoloji kullanılsın mı kullanılmasınmı tartışması ve bunlar gibi bir çok şey....
Gidiyorum ..![]()
-
Ben de...Baya güzelmiş ya...haber verdiğin için sağol Efe"ustad"Han
![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Fiyatı da baya iyi, ben de alıcam....
sağol Efe"ustad"Han bilgiler için...
Dergiyi bende aldım.Kaliteli bir dergi.Ancak bu fiyat sadece bu ay için böyle diye biliyorum ben.Denememiz için yani.Bu ay alıp deneyip karar vermek için bir şans.Bence alınabilir.
Tanıtım fiyatı bu zaten 2,5 ytl sanmıyorum bir derginin maliyetini karşılasın.Türkiye'de bu tip dergiler pek tutmuyor malesef ömürleri kısa oluyor umarım 4-4-2 uzun ömürlü olur.
Harika!! Çok beğendim..
Kült listesi ve derginin kapağındaki Anelka resmi harika !!
Artık her ay alırım![]()
-
Valla bende çok beğendim gerçekten kalite bi dergi
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Okul mokul derken 4-5 gün geçti aradan şimdi gidip alacam.
teşekkürler bende en yakın zamanda alıcam![]()
Şu an elimde iştah kabartıcı![]()
kesinlikle almanızı öneriyorum. harika içerik ve kalite
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
bayağı kalın oku oku bitmiyo
Çok güzel bir dergi arkadaşlar gerçekten çok beğendim..
Artık her ay alacağım
Kült listesine bayıldım![]()
-
Güzele benziyor dergi
Ben GOAL okuyorum 5 ya da 6 yıldır yayında.Gerçekten kaliteli yazarları da çok iyi ben FM deki birçok transferimi genç yeteneklerimi bu dergi aracılğı ile buldum fiyatı 4 YTL tavsiye ederim hepinize
o fiyata bu kalitede dergi alınır valla
yarın bi bayiye uğriiim
abi harika bişimiş bu yaa. walla uzun zaman sonra ilk defa bi dergiyi bu zevkle ve merakla okudum walla
Goal'de güzel dergidir ama ben 4-4-2'yu tercih ediyorum.Arada goal'üde okurum ama.Originally Posted by Becksbecks
"Eliniz Alışsın Sayısı" aldık bakalım...gerçekten iyi bir dergi...umarım böyle devam ederler...
hıncal uluç bile övmüş dergiyi çok güzel diye.hakikaten öyle.sonraki sayıya ne yazacaklar diyor herkes![]()
amma güldüm ya....
"Steven kalk oğlum verdim penaltıyı"....sy 38
gerçekten çok iyi bir dergi inşaallah böyle devam ederler...
mansur forutan(yanlış yazdım biliyorum) var işin içinde espriler ondan güzel.benim hoşuma gidiyor.
ıngıltere de her ay devamlı aldıgım dergıdır..hatta pes5 in sponsoru olmustur..bnm pes 5 te her yer 4-4-2 reklam panosuyla dolu..roportajlar,ıstatıstıkler cok kalıtelı..ayrıca ordakı sayıda yabancı ulkelerdekı maclara turlar duzenlenıo..ornegın ınter macları 100£bilet ucak kalma parası dahıl,,keske burdakı versıonda da bu tur seyler olur..ıngılterede kı sayıda gs formasını 12.99 a satıldıgını gorup dumur olmustum!!burdan daha ucuz beee![]()
çok çalışmışlar...
Ne alakaysa Phill Ball'ı görünce Phill Babb canlandı hemen gözümde.Originally Posted by Efe"ustad"Han
hey gidi hey..
Cahilliğime ver ama Phil Babb kim=)Originally Posted by Sir DEATH