Hem çevrilecek İngilizce metinlerin dil olarak ağırlığına hem de iş yükü olarak ağırlığına rağmen biz bu işi yıllardır kendi emeklerimizle yapıyoruz. Üstelik çeviri dosyalarımız başka sitelerce sürekli çalındığı halde size emeklerimizi sürekli veriyoruz.
Türkçe FM Turksportal'ın zorunluluğu değil, siz FM Serverlerin oyunu ana dilinizde oynamanızı sağladığı bir hediyesidir. Bu yamayı yapmak ya da yapmamak, güncellemek ya da güncellememek hakkı Turksportal'a aittir ve bu hakkı sorgulamak hakkı kimsede değildir.
Bizler bunca işimizin arasında çeviri değeri maddi manevi onbinlerce ytl ye ulaşan bir eser çıkartıyorsak sadece siz anlayarak oynayın diyedir. Bu işten şu yıla kadar şahsım adına 1 kuruş maddi bir kazanç elde etmedim, etmem de. Ama manevi kazancım beni bu işi yapmaya davam ettiriyor.
Ancak bazı kendini bilmezlerin "Utanmıyormusunuz, kaç haftadır verileri güncellemiyorsunuz", "ne yapıyorsunuz, çeviri yapmayıp yiyip içip yatıyor musunuz", "Hani şu sürede %100 olacaktı niye olmadı, işinizi yapın" gibi en hafif sözlere mazur kalması nedeniyle Türkçe FM Çevirileri Takip Bölümünü kapatıyorum. Bundan böyle bu bölümde sadece o an yayında olan versiyonun bilgileri yer alacaktır.
Yama çıkış aralıkları uzun olsa da oyununuz her yamamızda çok daha anlaşılır, çok daha eğlenceli, çok daha Türkçe olacaktır buna emin olabilirsiniz
Turksportal Türkçe Çeviri Ekibi Adına
Volkan B. Gürcan