arkadaşlar,bu forumda herhangi bölümlerde sıkça gördüğünüz ve dikkatinizi çeken kişiler var mı (modlar ve adminler dışında)
benim;
nekop,ahmeds,Lake,tosunpasa,Wishbone arkadaşlarım
sizleri hep görüyorum![]()
arkadaşlar,bu forumda herhangi bölümlerde sıkça gördüğünüz ve dikkatinizi çeken kişiler var mı (modlar ve adminler dışında)
benim;
nekop,ahmeds,Lake,tosunpasa,Wishbone arkadaşlarım
sizleri hep görüyorum![]()
kimseyi görmüyorum ne yazıkki
cok takdir ettigim kisiler var tabiki
nekop,tosunpasa,sekopej,Lake,nedvedmania,vahdetrab zon ve daha aklima glemeyen 100 llerce insan
Sekopej - nedvedmania - Comandate - Trgt(yanlış olabilir)
Daha da varda aklımdakiler bunlar
fenerbahce_1907(her yerde var maalesefanladın sen onu
) tosunpasa dick del piero 10 EmperoR(1 haftadır pek gözükmüyor ama) Tr.Captain nekop(kesin bir espiri yapar
) Nedvedmania Ayg.01 trgtbs
![]()
So what?
Saike
ooo önceden anlasmissiniz siz (: olmaz ama böyle.
Benim aktif olan cogu kisiyle muhabbetim gecmistir. (: Cogu kisiyi tanirim.
beyler ben en çok legoals'ı görüom walla
ben en çok tosunpasa ve genç kartalı görüyom ...
gennellikle legolası görüyorum
dick,tosunpaşa,nedvedmania,fenerbahçe 1907 en uyuştuğum üyeler,unuttuğum varsa kusura bakmasın.
Ben kimseyi bilmiyorum...
"YÜCE ATATÜRK"
Su ana kadar gercek hayatta Canakkale'de oldugum icin sadece Eren'le gorusebildim forumdan.
GeNç KaRTaL™ ve EmperoR bu siralar benim en cok dikkat cekenler...Ilgi ile takip ediyorum.
Tosunpasa,Nedvedmania,Lake,Del Piero 10
Baslarına bela oldugum Şemis ve Ayg.01 yani hayaticik
ben çoğu kişiyi görüom ama genellikle Ayg.01 ile yavuzselim_58 çok sık görüom...
gençkartal-sekopej-legolas-1502005-donomar-baros-çağrı zorkol-koray düşova(keşke sadece beşiktaşın gerçek scout'u olsa) ( yazısında anladığım kadarıyla bir büyük kulübe ..... oyuncuyu önerdik ama onlar kendilerinde kiralık olarak forma giyen bir brezilyalı futbolcuyla sözleşme yaptılar demiş bu takım beşiktaş kiralık futbolcuysa bobo)
daha çok war onlarıda bu gün içinde yazarım ayg.01 de karşıma çok çıkıo bu aralar
uğuray 1907![]()
Forumda bildiklerimi yazmaya kalkarsam FM oynamaya halim kalmaz..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.