Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Rezilliğe Hep Beraber Son Verelim.

Nesil
    2006

Angry Rezilliğe Hep Beraber Son Verelim.

http://www.youtube.com/watch?v=mEwN7darG5k

Atatürke yapılan rezilliğe karsı cıkmamız lazım Silinmesi lazım FLAG AS VAR ona bas sonra altta nedenini sec Hate Speech yap Flag AS a tıkla.

Nesil
    2006

Youtube yöneticileri en kısa zamanda gereğini yapar umarım.Burada yorum yapmak istiyorum ama küfür yasak o yüzden videonun altındaki yorumlara sonuna kadar katılıyorum diyorum
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dediğni yaptım Batuhan.
    Adi şerefsiz herifler yaa sınırlermı bzodular

haydi arkadaşlar elimizi çabuk tutalım biraz şu rezilliğe biran evvel son verelim...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Bugün bir radyo programında bu konuyu konuştuklarını duydum.

Sunuculardan biri güzel bir şeyler söyledi.

Tıklayıpda views'ini yükseltmeyin dedi.Onun yerine yapabilecek arkadaşlar Power Pointle,Movie Maker'la güzel Atatürk videoları yapıp yayınlasınlar.Onlarla böyle başa çıkabiliriz dedi.

Birde bunu yapalım ki youtube de arama yaptığımızda karşımıza bu kendini bilmez heriflerin videosu çıkacağına Atamıza ait güzel videolar çıksın dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Vay şerfsizler... Bizden korkuyorlar hâlâ... Denize dökmüştük ya şimdi b*kun içinden gönderiyorlar bu vidyoları...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Vidyoyu kaldırdılar galiba, anında cevap olarak bir vidyo yapmış bir arkadaş, tebrikler.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

şerefsizler.. abi sırf dediğini yapabilmek için üye oldum siteye...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Beyler biri şu yorumu yazmış, ne kadar doğru bilmiyorum.

"arkadaslar duyduma göre stavra isimli genc normal zuzun adı stavra etos 21 yaşında yuınan fanatik bir geçn yunanistanda ewi çıkısnda bacagından vurulmuş bunu yapanın yine fanatik bir türk mafya babası oldugu söyleniyor"

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

girdim adama bigüzel küfür ettim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

abi olay nedir anlamadım yav açılmıyor youtubeda videolar Atatürk ile ilgili kötü bir şey var ama ne anlamadım
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Atatürk'ü dalga geçmiş gay olduğunu ileri sürüyor. İşte Yunanlıların yaptığı şaçmalıklar bir arkadaş güzel bir karşılık vermiş ama küfürlü olduğu için onu buraya koyamıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default O Rezil Video Kalktı Ama..

YouTUBE, Youtube olalı böyle protesto görmedi. Türk halkı, Atatürk'e allık sürüp "Türk halkına gay" diyen Yunanlı fanatiğe ve Youtube gereken dersi verdi.

İnternethaber'in okurları ile başlattığı protesto çığ gibi büyüdü. Bir anda milyonlara ulaşan haberimiz sayesinde YouTUBE 500 binin üzerinde mail yağdı...

Üç gün boyunca direnen YouTube sonunda geri adım attı. O REZİL VİDEO'yu kaldırdı.

AMA TEKRARI GELECEK

Cuma günü de aynı durum yaşanmıştı. YouTUBE sizlerin protestoları sonucunda videoyu yayından kaldırmıştı. Ancak bir gün sonra, Cumartesi gecesi aynı videonun daha rezil bir versiyonu yine aynı fanatik Yunanlı tarafından yayına konmuştu.

Yani yine aynı senaryo ile karşı karşıyayız.

BU DURUMDA İKİ YOL VAR

YouTube aldığı "tık" sayesinde reklam kazanan bir site... Türk halkının gösterdiği tepki, dolaylı da olsa onların işine geldi. Yani ballı kazancı gördükleri için bir ulusun liderine hakeret eden o REZİL VİDEO'nun başka isimle yayına alınmasına yine ses çıkarmayacaktır.

O zaman yapılacak olan;
    1-DAVA AÇMAK; Örnek önümüzde. Aynı sitede, futbolcu Ronaldo'nun eski eşinin görüntüleri yayınlanmıştı.
    Dava açıldı... Şak diye kaldırıldı. Bir daha da koyamıyorlar. Çünkü koyarsa çok büyük tazminat ödemek zorundalar. Yani, hukuk gereken dersi verdi...

2-SOPA GÖSTERMEK; Burada iş devlete düşüyor. Örnek olay ise ABD Başkanı Bush'un animasyonu... Saddam'ın yerine onun idam edildiği animasyon anında kaldırıldı. Ve bir daha benzeri bile konamadı. Dava mı açıldı yoksa ABD halkından tepki mi yağdı? HAYIR... Beyaz Saray, aba altından sopa gösterdi... Yani devlet gücünü ortaya koydu.

SONUÇ: İNTERNETHABER Cuma gününden beri bu çirkinliği dile getirmesine rağmen Ankara'dan hiç ses çıkmadı... Görmedim, duymadım, bilmiyorum durumu... Geriye dava açma seçeneği kalıyor. Yok mu hesabını soracak kimse? Bu hakaret hem Yunanlı fanatiğin hem de YouTUBE'ın yanına kar mı kalacak?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

YOUTUBE KAPATILIYOR
    İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi, Atatürk'e hakaret edilen video görüntülerin yer aldığı siteye erişim yasağı koydu.

İNTERNETHABER'in "Youtube'da Yunan rezilliği" haberi ile patlak veren skandala adalet el koydu. Türklere ve Atatürk'e "eşcinsel" hakaretine izin veren Youtube ağır bir fatura kesti.

Haberlerimiz üzerine harekete geçen İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Savcısı Nurten Altınok, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğüne talimat vererek, konuyla ilgili görüntüleri istedi.

Gönderilen delil niteliğindeki bir CD'yi inceleyen Savcı Altınok, nöbetçi mahkemeden erişimin engellenmesini talep etti.

İstanbul Nöbetçi 1. Sulh Ceza Mahkemesi de Güvenlik Şube Müdürlüğünce gönderilen delil niteliğindeki bir CD'ye el koyma kararının onanması ve YouTube'ye erişimin engellenmesi talebini kabul etti.

Mahkemenin kararında, ''Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafı, Türk Bayrağı üzerine İngilizce küfür içeren yazılar yazılarak aşağılandığı anlaşıldığından talebin kabul edildiği'' belirtildi...

Türk Telekom'dan açıklama

Türk Telekom, YouTube'a erişim yasağına ilişkin yaptığı açıklamada, ''resmi bilgi ulaştığında yasal gereklilikler çerçevesinde gereğinin yapılacağını'' bildirdi.

kaynak : internethaber.com

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Unutulmamalı ki YouTUBE gider, WeTube gelir. Yani sonuçta bir sitedir kapanır yenisi açılır ama yine o iğrenç yayınlara devam ederler. En güzeli devletin 1. dereceden el koyması. Fakat, bütün dünya bu görüntüleri izlerken bize yasaklanması cahilce bir davranıştır.

ben verdim daha önce haberim oldu eski turksportallı arkadaşım sayesinde

Nesil
    2006

Youtube'dan videou kaldırsalar bile youtube google satın aldı o yüzden bizim google firmasına ait hiçbir şeyi kullanamamız gerek. Buda yaklaşık 3 milyon gibi bir kayıp oluşturabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Konya/Selçuklu/Esenler Ad

Youtube Yine Açıldı Anlamıyorum Neler Olduğunu Artık

Nesil
    2006

Yotube daha kapanmadı zaten kapanmayacak. Sadece Türkiye'den girilmeyecek. Video şuan gösterimde değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Yotube daha kapanmadı zaten kapanmayacak. Sadece Türkiye'den girilmeyecek. Video şuan gösterimde değil.
    Türkiye'den girilmesini engelleyerek neyi amaclıyorlar bir türlü anlayamadım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Herkesi Atatürk için yapılmış videoları izlemeye davet ediyorum. Çünkü ne kadar çok izlersek o kadar kıymetimiz artar.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Biz kendi kuyumuzu kendimiz kazıyoruz.Batuhan ATATÜRK'le ilgili bir video koydu kimse bakmıyor.

Batuhan'ın koyduğu videonun seyredilmesi 40 bin küsür
    Bu videonun seyredilmesi 500 bin küsür

Gelin o güzel videoları seyredip onların seyredsilmesini artıralım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cok sacma bı karar sıtenn kapatılması

Del Piero_10 Misafir

Rezilliğe değil,bizim erişimimize son vermişler.

Asıl rezillik şimdi başladı. Youtube'a erişim engellendi...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Biz böyle oldukca TÜRK-yunan dostu diye tripler attıkca KIBRIS TÜRKtür diyemedikce onları 500 yıl esaretimiz altında tuttugumuzu ellerinden dünyanın en güzel şehrini iki saatte aldıgımızı sanki saklar gibi hatırlatmazsak bunlar istanbulda da yunan soykırımı yapıldı die iddia bile ederler.. Artık dünya polistikasına bi TÜRKün neler yapabilecegi kanıtlanmalı. Yoksa maalesef bu yasadıklarımız iyi günlerimiz olmasından şüphe yok.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Biz kendi kuyumuzu kendimiz kazıyoruz.Batuhan ATATÜRK'le ilgili bir video koydu kimse bakmıyor.

Batuhan'ın koyduğu videonun seyredilmesi 40 bin küsür
    Bu videonun seyredilmesi 500 bin küsür

Gelin o güzel videoları seyredip onların seyredsilmesini artıralım
    Ne yaparsın Atatürk köşesine video bölümü açtım ama youtube kapandı. Şimdilik öyle duruyor. İnşallah açılırda bütün Atatürk videoalrı izlenir. Dün 10. yıl nutkunu izliyordum Atamın sesini duyunca duygulandım keşke o zamanlar yaşasaydım diyordum.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Bence açılacak yine.
    Kendimden bir alıntı yapayım. Nostradamus halt etmiş. Şaka şaka estağfurullah, olur mu öyle şey tövbe tövbe

Mahkeme yine bir karar almış, diyor ki "Bu YouTube kardeş, o vidyoları kaldırır bir daha yayınlamazsa tekrar açılacak". Tabi ttnet dışındaki servislerden giriliyor, olan biz ttnet kullanıcılarına oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ADSL de TTNET olmuyo dimi
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri