Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 100 sonuç

Konu: Turksportal : Bursaspor - Galatasaray Buluşması

Default Turksportal : Bursaspor - Galatasaray Buluşması

Bildiğiniz gibi Galatasarıyımız Ali Samiyen'de ki maçlarında uzun bir zaman taraftarından uzak kalacak. İlk hafta Ç.Rizespor Maçı Taraftarsız Oynanacak. İkinci Haftada Bursaspor evinde Galatasaray'ı ağırlayacak. Benim de aklıma bir fikir geldi bugün paylaşayım dedim

İstanbul oturan arkadaşlar hızlı feribotla (Yalova Üzerinden) Bursa'ya gelseler. Bende Balıkesir'de oturuyorum. Balıkesirden Bursa'ya gelsem. Başka şehirlerden de gelebilecek arkadaşlar ve Bursa da oturan arkadaşlarla maçtan önce buluşup bir Turksportal Buluşması düzenlesek. Ardından da Turksportal'lı aslanlar olarak Stada gidip takımımızı desteklesek. (Başka takımı tutan tsi'li arkadaşlarda isterlerse maça gelirler.) Bence güzel bir organizasyon olur. Bu hızlı feribotla İstanbul - Bursa arasının süresi de oldukça az bir süreye indi zaten. Ne dersiniz?

Tarih : 19 Ağustos Pazar

Saat : 18:45

Çok güzel bi fikir ama Bursa!nın stadı bizim gibi kalkabalık bi grubu ağırlıyabilir mi? Hadi maç Nou Camp ta olsa neyse. Peki feribot ücretiyle ne kadar , bi de maç kaç para olabilir acaba?Malum öğrenci adamız.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Burda olsam kesin gelirdim

İbo harika bir fikir, bizimkileri ayarlayabilirsek yapabiliriz. Sonuç olarak her zaman İstanbul'da destek verecek değiliz, hem başka şehir görmüş oluruz, hem başka stad görürüz..

Not: İst-Bursa arası 1 saat 15 dakika

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gelin de temiz dövelim sizi Ben de Coşkunla geleceğim maça, hep beraber kardeş kardeş seyrederiz.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    İbo harika bir fikir, bizimkileri ayarlayabilirsek yapabiliriz. Sonuç olarak her zaman İstanbul'da destek verecek değiliz, hem başka şehir görmüş oluruz, hem başka stad görürüz..

Not: İst-Bursa arası 1 saat 15 dakika
    Eray sen İstanbulda ki bizim Aslanlar Ekibini ayarla işte İlla ki gAlatasaylı olmasıda şart değil başka takımlıda olsa gelsin önemli olan turksportal olarak güzel bir organizasyon yapmak...

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Gelin de temiz dövelim sizi Ben de Coşkunla geleceğim maça, hep beraber kardeş kardeş seyrederiz.
    Çok korktuk İlhan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Son hafta belli olur.Ama büyük ihtimalle gelirim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Asabımızı bozmayın döveriz. Biz Texsas'ız Adam olun

İşin şakası, gelin de Bursa'da da buluşalım arkadaşlar.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gelelim.Gelmek sorun değil de.Dönmek 11-12 gibi gece.

Nesil
    2006
    Yer

Maç kaçta başlıyor ki...

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    Maç kaçta başlıyor ki...
    emin değilim ama büyük ihtrimal 19:00'dadır...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bursa'ya gelirseniz en iyi şekilde ağırlarız sizi Hiç şüpheniz olmasın çokta güzel bir organizasyon olur..

Maç 9'da biter, 10 feribotuna bineriz, 11.30 gibi İstanbul'dayız tabi seferler varsa ondan sonra en geç 12.30-01.00 gibi evdeyiz...

Harika bir şekilde karşılanacağımızdan hiç şüphemiz yok..

Quote Originally Posted by ibo View Post
    Ardından da Turksportal'lı aslanlar olarak Stada gidip takımımızı desteklesek. (Başka takımı tutan tsi'li arkadaşlarda isterlerse maça gelirler.)
    Ben gelirim; lakin benimle birlikte Bursa tribününde oturacaksınız. Hep beraber bağıracağız ayağa kalkmayın cimbomlu olsun diye. tamam mı ?
    Tamam diyorsanız geleyim.

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Ben gelirim; lakin benimle birlikte Bursa tribününde oturacaksınız. Hep beraber bağıracağız ayağa kalkmayın cimbomlu olsun diye. tamam mı ?
    Tamam (şimdilik tamam diyelim de Özkan kendini onca Galatasaylının arasında bulunca zaten "bursa trübünlerine girelim" lafını söyleyemez. Söylerse de olacaklardan biz sorumlu değiliz. ) Bence gerçekleştirirsek gerçekten çok güzel olucak ve bir ilk gerçekleştirilecek.

Quote Originally Posted by Toze View Post
    hep beraber gideriz, sen bursa tribünlerinde takılırsın canım çıkışta biz seni alırız

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bu organizasyon Taşkın abi olmadan olmaz sonuçta Çarşının ortasından Galatasaay formasıyla geçmiş nacizane kişilerden biri kendisi. Bu arada benim tercih tutarsa ki %90 tutar Bursa'ya kayıt yaptırmaya gidicem belki zaman denk gelirse uğrayabilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

TSI'nin aslanları göreyim sizi. Biz de eskiden Samsun Süper Ligdeyken giderdim Gs maçlarına. Bi keresinde Samsun tribününe oturmuştuk Gs'lilerin tribünü geç boşalıyo diye. Galatasaray bi ara gol atınca bende gooooolll diye ayağa kalktım. Gerisini ne siz sorun ne ben söylim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Ben de belki gelirim. Uludağ'a mi gireceksin?
    Evet kısmetse Uludağ...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gençler, gelirseniz Coşkunla beraber sizi ağırlarız.

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by fatih akin View Post
    Çok güzel bi fikir ama Bursa!nın stadı bizim gibi kalkabalık bi grubu ağırlıyabilir mi? Hadi maç Nou Camp ta olsa neyse. Peki feribot ücretiyle ne kadar , bi de maç kaç para olabilir acaba?Malum öğrenci adamız.
    Merak etme seyirci ortalamamızı senelere göre araştır anlarsın stadın kaç kişi alıp almıyacağını...
    Arkadaşlar gelin gerçekten güzel bir organizasyon olur hatta sabahtan gelin Uludağa çıkıp mangal yapalım o Türkiyenin en güzide dağını görmüş de olursunuz.
    Ama arkadaşlar geldiğiniz deplasman Bursa deplasmanı.Size tavsiyem Galatasaray forması yada atkısı getirmeyin taraftarı anlatmama gerek yok zaten.Ama bence maratona geçelim derim.Çok daha rahat maç izleriz.Konuk takım trübünü çok kötü.Hepinizi Bursada çok güzel ağarlarız.Hepinizi bekleriz arkadaşlar....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Merak etme seyirci ortalamamızı senelere göre araştır anlarsın stadın kaç kişi alıp almıyacağını...
    Arkadaşlar gelin gerçekten güzel bir organizasyon olur hatta sabahtan gelin Uludağa çıkıp mangal yapalım o Türkiyenin en güzide dağını görmüş de olursunuz.
    Ama arkadaşlar geldiğiniz deplasman Bursa deplasmanı.Size tavsiyem Galatasaray forması yada atkısı getirmeyin taraftarı anlatmama gerek yok zaten.Ama bence maratona geçelim derim.Çok daha rahat maç izleriz.Konuk takım trübünü çok kötü.Hepinizi Bursada çok güzel ağarlarız.Hepinizi bekleriz arkadaşlar....
    Uludağ'a gitme işi gerçekleşmeye bilir ama bursaya öğlen saatlerinde falan gelip birlikte güzel vakit geçirdikten sonra maça geçeriz Umarım gerçekleştiririz bu organizasyonu

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by ibo View Post
    Uludağ'a gitme işi gerçekleşmeye bilir ama bursaya öğlen saatlerinde falan gelip birlikte güzel vakit geçirdikten sonra maça geçeriz Umarım gerçekleştiririz bu organizasyonu
    Valla o zaman Kafkasa gidip kestane şekeri yeriz Dağ Yoluna çıkıp şehiri yukarıdan seyrederiz.Daha sonra Tophaneyi gezeriz Yeşil Türbeye Ulucamiye gideriz ordan da stada geçeriz.İşin en zor kısmıda burası ben galatasaray tarafına geçemem çıkışta buluşup helalleşiriz sanal alemde kardeşiliğe devam ederiz.....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Bu arada stada girerken Bursa tarafına oturmam ben oturacaksam GS tarafına otururuz zaten, eğer ayrı olacaksa olmadı ayrı ayrı oturur sonra çıkışta buluşuruz veya girmeden önce bişiler yaparız neyse ya bunları konuşuruz

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Gelirseniz cidden süper bir organizasyon olur.Biz sizi karşılarız.

Zaten Galatasaraylı taraftarlar'da gelir Bursa'ya Sizde Deplasman tribün'e geçersiniz.Yanlız bir sorun var sizi Bursa'da Galatasaray Formaları ve Atkıları ile nasıl dolaştıracağız ve nereye gideceğiz maç günü olmasa neyse

Siz en iyisi yanlarınıza bir poşet alın atkıları formaları atın içine Tribüne girince Çıkarır takarsınız maç bitiminde'de çıkarır koyarsınız poşete Sonra siz dönersiniz geriye bizde Coşkun abim İlhan abim ile Galibiyeti kutlamak için alemlere akarız

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Gelirseniz cidden süper bir organizasyon olur.Biz sizi karşılarız.

Zaten Galatasaraylı taraftarlar'da gelir Bursa'ya Sizde Deplasman tribün'e geçersiniz.Yanlız bir sorun var sizi Bursa'da Galatasaray Formaları ve Atkıları ile nasıl dolaştıracağız ve nereye gideceğiz maç günü olmasa neyse

Siz en iyisi yanlarınıza bir poşet alın atkıları formaları atın içine Tribüne girince Çıkarır takarsınız maç bitiminde'de çıkarır koyarsınız poşete Sonra siz dönersiniz geriye bizde Coşkun abim İlhan abim ile Galibiyeti kutlamak için alemlere akarız
    Bursa Deplasmanına zaten Galatasaray Forması ile gelmeye niyetim yok Eray sende İstanbul'dan milleti Gs formalarıyla getirmeye kalkma karaya indiğin gibi denize atarlar haa

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Noluyor burda ? Korkak Galatasaraylılar mı görüyorum yoksa.. Giyin formalarınızı bişi olmaz, garanti veriyorum ben size..

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Noluyor burda ? Korkak Galatasaraylılar mı görüyorum yoksa.. Giyin formalarınızı bişi olmaz, garanti veriyorum ben size..
    O zaman seni de bekleriz Burak

Bu arada ben, o zamana kadar bir aksilik çıkmazsa kesin geliyorum ...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Antalyadan kalkıp gelemem ki yahu, Üni olursa Kocaeli kesin gelirim..

ya formaları giyeriz üstümüze bi şey daha giyer geliriz canım.. formalar gözükmez stada girincede soyunur atarız koparız...

ooo erdem geliyosa ben kesin geliyorum

yücel, taşkın, görkem, emre neredesinizzzz ya? emre gelemeyecem dedi ama..

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri