Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 114 sonuç

Konu: Seni Seviyorum..

Unhappy Seni Seviyorum..

Geçti gitti tövbe..

Buyrun aşk acılarınızı yazın

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Türk filmi tadında olmuş.
    ben eski kız arkadaşlarımla kavgalı ayrıldığımdan yolda görsem selam vermem.
    böyle şeylerde en iyisi hayırlı olanı denir.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yavv bende Böyle birşey yoqq unuttum onu Belkide şu anda birini ölesiye sevmemden olabilir...Ama o ankarada ben aydındaydım vee sınavda ankara beklerken olmadıı Şu andaa Çok üzgünn vee bendee çünkü en alt tercihim geldi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by crespo009
    Yavv bende Böyle birşey yoqq unuttum onu Belkide şu anda birini ölesiye sevmemden olabilir...Ama o ankarada ben aydındaydım vee sınavda ankara beklerken olmadıı Şu andaa Çok üzgünn vee bendee çünkü en alt tercihim geldi
    konuyla alakası yok ama nereyi kazandın?

geçmiş olsun..
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

12 yıl önce dedemleri ziyarete köye gitmiştik...dedemin uzaktan bi akrabası da vardı.5 yaşında bi de kızları vardı...annem kızın başını okşadı ve gelinim olasın dedi...2 yıl sonra tekrar köye gittik ve aynı kişiler...bu sefer onun annesi beni sevdi ve kızıma alim mi seni dedi.küçüklük işte ağlayıp kaçtım...yıllar geçti aradan.o kızla 2 yıldan fazla süredir birlikteyim canım aşkım benim...

acıya gelince olma mı yaaa...6.sınıfta bi kıza deli gibi aşıktım.kız beni evine çağırmıştı oynarız diye...gittim tabi...penceredeydi.beni gördü.açsana kapıyı dedim.yok dedi demet bizde başka zaman gel...o gün bitti o kız benim için.lisede aynı okuldaydık.lise sonda bana teklif etti.o kada oturmuş ki o olay içime şuursuzca şu cevabı verdim "demet gitti mi"...o da anladı biraz sonra...yok dedim çıktığım var...iyi bozuldu...aaah ahh eski günler...paso aşık oluyodum be=)

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by comandante
    acıya gelince olma mı yaaa...6.sınıfta bi kıza deli gibi aşıktım.kız beni evine çağırmıştı oynarız diye...gittim tabi...penceredeydi.beni gördü.açsana kapıyı dedim.yok dedi demet bizde başka zaman gel...o gün bitti o kız benim için.lisede aynı okuldaydık.lise sonda bana teklif etti.o kada oturmuş ki o olay içime şuursuzca şu cevabı verdim "demet gitti mi"...o da anladı biraz sonra...yok dedim çıktığım var...iyi bozuldu...aaah ahh eski günler...paso aşık oluyodum be=)
    abi lafı cuk oturtmuşsun demetyok mu?

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

güldüm ya demet yokmu

bende aşk acısı çekiyorum ya bu günler ilk defa bir kız beni reddetti

afedersin ama bu demet erkek mi

Karşıma Aşk Acısı Çektircek Bir Kız Çıkmadı yada Ben Takmadım No Comment
    Başımda Var Bir Tane ama...

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Birde burda haykırayım.Yağmur seni seviyorum.Ama asıl sorun bu sözleri ona haykıramamam

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda bir yer!!...

işin zormuş kardeş bu dakkadan sonra senin için sabır diliim ben Allah'tan!!

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

bende hiç acı olmuyo çünkü hep üzülen taraf karsı taraf oluyo ne zaman bi yere gitcem (yeni okul yeni sınıf vs) biri çıkma teklifi eder bende kabul etmem

13. Default

seni seviyorm falan diyip beni kandırdı 3-4 ay sonra baska biriyle cıkmaya baslıorm dedi bende seni allah a havale ediorm dedim ve bu olaydan yaklasık 6 ay sonra bana seni sevdigimi anladım dedi bende onu seviorm ama kabul edersem hersey eskisi gibi olur saclarıma aklar düstü uyku düzenim bozuldu günde 3 pakete çıktık yeni yeni azalttım sigarayı
    ilk defa feci sekilde aglayacak oldum onun yüzünden acaip doluyo gözlerim durup dururken ben hic aglamamis bir adam olarak söylüyorm
    insana hak ettigi degeri veren kız böyle yapmaz!

Herşeyden yakın kankama aşık oldum ama o arakdaş kalalım dedi... Büyük acı..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by bluepaw
    Herşeyden yakın kankama aşık oldum ama o arakdaş kalalım dedi... Büyük acı..
    aynen çok kötü

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

dün ayrıldık ama üzüntülü degilim beni bırakanın arkasından üzülemem ne demiş teoman ''nokta koyuldu bitti en güzel hikayem...''

17. Default

yeni bir başlangıç yaptım tarihe geri dönmeye hiç niyetim öleni öldüğü yerde gömerim. benim hayatımda bu şekil işte

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Ah ah hayatımda bi sefer aşık oldum.Ben lise 1 deydim kız lise 2 deydi.Kızla ilk başlarda kankiydik.Hatta bana kız bile ayarlamışdı.Sonra içimde bi patlama oldu.Her gün servise erkenden gder onun yanına oturabilmek için uğraşıyordum.Onu görebilmek için hafta sonları dershanesine gidiyodum.Ona aşık olmuştum.Ve hayatımda ilk defa bir kızla konuşamaz oldum.Normalde her kızla rahatlıkla konuşan ben onunla bir türlü konuşamıyordum.
    Tarih 16,11,2000 onun doğum günü.Artık kızda anlamışdı onu sevdiğimi.Ben ona "Seni seviyorum" diyemedim.O geldi ve bana "Beni sevdiğini biliyorum dedi".İşte film burrdan sonra koptu.Neslihan bana"Ben seni kardeşim olarak görüyorum"dedi.İşte o an dünya başıma yıkıldı.Kız bana dost kalalım dedi.Ben ilk başlara konuşmuyordum kız benle konuşmaya çalışıyordu.Sonra kızla tekrar konuşmaya başladım.ama kızın hareketlerinde bir tuhaflık wardı.Her zaman beni çağırıyodu yanına.Haftasonu dershane çıkışlarında gel beni al gezeriz falan diyodu.Kızla çıkmıyorduk ama çıkan kişilerden farkımız yoktu.Hep beraberdik.Çok güzel gidiyordu.Onların sınıfında benim bir arkadaşım wardı adı ebru.Ebruya söyledim olayları.O da bana"Neslihan da seni sevmezse bunları yapmazdı dedi" hay dinlemez olaydım ebruyu.Verdi bana gazı bende gittim Neslihana çıkma teklif ettim kızda hayır dedi iki gün sonra başkasıyla çıkmaya başladı
    Onu uzun yılar görmedim.Aradan 6 sene geçti.Okullar bittikten sonra memlekete gittiğimde onu gördüm caddede karşı kaldırımdan geçiyodu.Onu görür görmez kalbim öyle bi atmaya başladıki sanki 6 yıl önceki gibi.Burdanda anladımki aşklar hiç bir zaman unutulmaz
    Belki 10 yı sonra onu gördüğümde kalbim küt küt atar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by RuGbY_038
    ah ulan ah keşke bende tatile gitmesydim orada bi rus kıza aşık oldum ii mi ayrılırken baya üzüldüm benden biraz büyüktü ama olsun
    Uluslararası takılıyoruz galiba international

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

e biraz öle oldu ama kız manyaktı yahuuu

Nesil
    2006

Benim durum biraz karışık geçen yıl dershaneye başladım kız sınıfa girince direk dikkatimi çekti durmadan kesmeye başladım sohbet etmeye ondan sonra kızın sevgilisi olunca ilgilenmeye bıraktım sonra dershane kapanıyor dediler ve şok oldum çünkü kızı göremiyecektim ne kadar şanslıyım ki bu sene gittiğim başka dershanede kızla gene aynı sınıfa düştüm ama bu sefer sevgilisinden ayrılmış eğer öss olmasaydı ayarlamaya çalışacaktım şu an aramızda iki sorun var biri öss diğeri ise maddi durum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by RuGbY_038
    ah ulan ah keşke bende tatile gitmesydim orada bi rus kıza aşık oldum ii mi ayrılırken baya üzüldüm benden biraz büyüktü ama olsun
    kız şimdi iyi kalpli falandır o yüzden aşık olmuşsundur sen nede olsa rus

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

kız durumlarında eğer çok sıkışırsanız şu özlü sözleri hatırlayın:

- sadakat aşktan önce gelir. (ki ben bunu yaşadım)
    - bir kişiye hakettiği değerden fazlasını verirsen ya o kişiyi ya da kendini kaybedersin (ki ben bunu yaşadım)
    - gidene gider (ki ben bunu yaşadım)

Quote Originally Posted by iori

- sadakat aşktan önce gelir. (ki ben bunu yaşadım)
    - bir kişiye hakettiği değerden fazlasını verirsen ya o kişiyi ya da kendini kaybedersin (ki ben bunu yaşadım)
    - gidene gider (ki ben bunu yaşadım)
    sözler baya avutucu hep bu kankalar demek erkekler sevdiği kıza ilkden kanka olarak yaklaşıo ve sorasında reddedilio(bnm de başıma geldi)

Quote Originally Posted by iori

yaşadım, tecrübe edindim.. kendimi kaybettim.. ne kadar doğru bir söz.. hala kaybetmekte devam ediyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

seni seviyorum demek küfretmekten bile daha zor

Quote Originally Posted by büyükpivot
    eğer gerçekten seviyorsan aynen öyle
    ben de tam aşk çocuğuyum.şu ana kadar 3 kere aradığımı buldum dedim gerçekten bağlandım hiç biri beni kabul etmedi bunu da artık murphy yasalarına bağlıyorum
    bi kere de çok yakın arkadaşım vardı sırf sizinki gibi böyle arkadaş kalalım olaylarının olacağını bildiğim için etmedim ve hala içimde kaldı
    çünkü ben ne olursa olsun bi şey olunca söylerdim ki içimde kalmasın kurtulayım reddetse de hiç değilse söylemiş olurum diye düşündüm
    sadece bi kere o da en yakım ark ıma söyleyemedim o da içimde kaldı
    belki bi gün söylerim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot
    yok abi..cidden zor değil..mesela falanca zaman bişey söyleyecem de..ondan sonra geri dönüşü olmadığını bildiğin için gözün kararıyo resmen..herşeyi bi kenara itiyosun..pat diye söyleyebiliyosun..

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehirden

ben de bir kızı seviyordum.ama o beni sevmiyordu.sanki ben onun peşinden koşuyordum.aşk işte.neyse devam edelim.tam o beni sevmeye başladığında gözüme şimdiki sevdiğim kız çıktı.onunla çıkıyoruz.o beni ben onu seviyorum.
    Bir adam gördüm kaşları kara

Bir kadın gördüm ağlıyor hıçkıra hıçkıra

Bu ağlamaları herkes duysun

Duysunda biraz şükretsin

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

waLLa ben hergun dersanede her ders asık oLuorum
    ya bendede cok kız oLayLarı oLdu ben akLımda kaLanLarı yazıyım
    1 defa reddedıLdım 3 defada tekLıf ettım kabuL edıLdı ama su an tekLıf etmem akLıma geLdıgınde sasırıom nası etmısım die.Demekkı kız guzeL oLunca sewınce edıLıo.

bnm hep kısa surdu ya ıLıskıLerım
    ya kızın kankası bana asık oLuodu ya kızın abisi oLuodu
    uyuz oLuom kızın abisi oLunca gercı bnmde kız kardesım war

su anda 3-4 tane konustugum kız war bırısıyLe beraber oLcam Allah'ın ıznıyLe

ayrıca bı konyada bıde aLmanyada war net uzerınden aşk yasadıgım

feLsefemde hep bu laftır :
    Bu zamansız gidişin
    Umurumda mı sanki
    Neler neler yaşadım
    Silemez miyim seni

Gerçek aşkı bul ama
    Hüzünlerinle yaşa
    Ağlarım mı sanmıştın
    Ne fark eder ki bana!

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri