1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Sevdiğim kız en yakın arkadaşımı seviyor!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Unhappy Sevdiğim kız en yakın arkadaşımı seviyor!

Gizem diye bir kızı seviyordum.Tenefüslerde arkadaşıyla birlikte bizi(yani ali ile beni) takip ediyorlardı.Sonra ben dayanamayıp sen ya Ali'yi ya beni seviyosun dedim.Kız ağlamaya başladı yalanladı ve en kötüsü benden nefret etti.Ama doğruymuş ağlamasının sebebide Ali öğrenir diye.Sonra işte Ali'ye çıkma teklif etti kız.Ali geldi bana söledi.Berkay böle böle dedi.Fikrimi sordu.Bende dedimki:Çıkmanı isterim ama senlede küsmem sadece biraz kırılırım dedim.Oda dediki:Sorduğum kabahat kaç yıllık dostumu bi kıza satcak halim yok dedi.AYNEN dedim.Ama sizce ne yapmalıydım eğer onay verseydim Ali onunla çıkıcaktı.Hoşlandı yani.Sizce doğrumu dedim.
    SİZ NE YAPARDINIZ ?

2. Default

Kız çıkma teklifi etceğine, gidip sen onu sevdiğini söyleseydin bence. Arkadaşın da çıkma teklifini kabul etmezdi, kız da belki sana dönebilirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

sen önce davranacaktın diyecektin kıza

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Salla kardeş futbolcu adamın kızla işi olmaz..

Arkadaşında harbi çocukmuş helal olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kız ondan hoşlanmış ama sende kızdan.

Çok dramatik bir durum ama senin Arkadaşın için Karışmaman lazımdı diye düşünüyorum bakalım Arkadaşın O kızı senin sevdiğini bile bile Çıkacakmıydı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ondan iyi arkadaş bulamazısın bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşın keşke buralarda da olsa
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Arkadasin delikanliymis

Bence onun dedigi gibi salla kizi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet değmez. Arkadaşın sağlam arkadaşmış. Onu sakın bırakma. Elleme çıkmasın.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Valla ha ne yalan söyleyim ben bırakmam anlamam kanka felan... Sevdiğim kızı kimseye bırakmam hele hele en yakın arkadaşıma... Senin içinse arkadaşın harbi Delikanlıymış elinden geldiği kadar devam ettir arkadaşlığını...

*Not:Senin cephenden baktım olaya...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bu devirde böyle arkadaşlar da zor bulunur..
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Unhappy

Quote Originally Posted by mustafa35 View Post
    Kız çıkma teklifi etceğine, gidip sen onu sevdiğini söyleseydin bence. Arkadaşın da çıkma teklifini kabul etmezdi, kız da belki sana dönebilirdi.
    kız zaten biliodu sevdiğimi ama onu seviyo

//kızın arkadaşları benim arkadaşa çık çık kız ağlıyo diyolardı ali rahat bıraksınlar diye bana dediki:sen bi bahane bul şunlardan beni kurtar diye.Bende dedimki:ali sevmiyo neden dediler.hoşlanmıyo dedim olay kapandı ama kız ali'yi görünce hala heyecanlanıyo umutlanıyo yani//ben bunları arkadaştan öğrendim ayıptır sölemesi kızlar dışında okulda tanımadığım yok kızlarıda tanıyom ama bitek 8. sınıfları// hatta kızlar bizi takip ederken ali'yi sevdiğini anladım gittim sordum arkadaşa onada sölemişler ali'yi sevdiğini bende öğrendim/keşke öğrenmeseydim

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

takma kafana...daha yaşın ufak..ne kızlar çıkar karşına...gerçek aşkı ilerde bulacaksın

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

cok zor durum yaa
    arkadasına harbı heLaL oLsun
    sende bı 3-5 gun moraLın bozuk uzgun gezersın ama sonra unutursun kızada soLeyın oLmaz die uzatmayın daa

Nesil
    2006

Ali doğrusunu yapmış. biravo ali ye

Mesaj Yetkileri