Bu site Afganistanda bi kız bulma sitesiymiş![]()
:
alıntıdır
Bu site Afganistanda bi kız bulma sitesiymiş![]()
:
alıntıdır
Böyle bişeyi haberlerde görmüştüm![]()
sağ alttaki güzelmiş
![]()
I'm back...
rengine gore seciyolar heralde:
![]()
neye göre seçiyolar renge göremi bu kadar cahillik olmaz
![]()
Gerçekten böyle bir site var mı yahu.Çok saçma olmuş çünkü.Hem öyle kapanmış bayanların internetten erkek arkadaş aramalarıda çok saçma.
So what?
Saike
adamlar içeride ne var diye merak edip arkadaşlık teklif ediyolardır![]()
I'm back...
madem o kadar kapanıyolar arkadaşlık sitesinde ne işleri var
Piyango gibi kız seçiyolar demekki![]()
Nahmahrem arkadaşlar yapmayın![]()
Ahmet sende bunları mı araştırıyosun allah aşkına![]()
sen öle kız seçildiğini gördünmü? internet ölemi kullanılır![]()
Kadınları göremiyorum
konuyu nie saptıyonki ben öle demek istemedim aşağılamadım yani
ben sadece diyomki madem o resimleri koycaklar hiç koymasınlar daha iyi yani konuyu neden saptırıon 10 15 kişinin yaptığı cahillik bu bütün toplum demedim ben
ÖZÜR DİLERİM EĞER YANLIŞ BİŞİ SÖLEDİYSEM
zaten bu aralar ne yazsam hep yanlış anlaşılıyo
eski hali daha güzeldi ama farkında değildim şimdi yeni yeni öğreniyom ve özlüyom eskileri enes ,sefa gibi
Bu konuda da tartışma çıkarmayın. Sakin !
Özür dilenecek birşey yok merak etme... Sadece uyarayım istedim..
@Aygün
Her zaman mini etekli, makyajlı, bakımlı kızlara hayranlıkla bakarız..
Bunların kendi kültürleri bunu gerektirdiği için bu şekilde giyinp, fotoğraf çektiriyorlar.Hatta başı açık gezmenin bile yasak olduğu yerler var..
Ama sen alay edecek kadar komik buluyorsan, ne kadar konuşsam azdır.Fayda etmez..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Nerden nereye geldi konu![]()
En iyisini yapmışlar.Geleceklerini düşünüyorlar ...
ben diyomki madem öle yapcaklar nie o siteye giriolar ???
İbo anlaşılmıştır zaten. Kardeş belki anlamadı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yani yalnış anladı.![]()
09.2006 tarihinde kayıt olmuşsun sitemize, lakin forumda yeterince aktif olmadığın yahut tartışmaların içinde yer almadığın belli oluyor.
Üslubum konusunda herhangi bir sıkıntı var ise bunu üstlerimle paylaşabilirsin ki üslubum konusunda üye olduğum tarihten bu yana 2. şikayet oluyor. Üstelik sence de bir kullanıcının forum yöneticisini uyarması anormal değil mi ? Bölüm Sorumlusunda kural dışı bir fiil gördüğünde kullanıcının o Bölüm Sorumlusunu uyarma gibi bir yetkisi yoktur, böyle bir durumda kullanıcının yapacağı tek fiil vardır :
Bölüm Sorumlusunu üstlerine şikayet etmek.
Umarım yeterince açık anlatmışımdır ve umarım anlamışsındır.
1.forumda aktif olup olmadığımı benden daha iyi biliyosun heralde..farzet ki senin dediğin gibi aktif değilim,bu neyi değiştirir.burda neyin üstünlüğünü kuruyosun anlamış değilim
2.bazen bazı konularda bazı bölüm sorumluları anında patlıyo ya da anlayamadığım bişekilde yukardan bakıyo..(bu konu ile ilgili bizzat bana yapılan bir tavır yoktur)
3.sadece normal bir üye olmam,uyarma hakkımın elinden alınmasına neden olamaz.ayrıca ben kendimce yanlış gördüğüm herşeyi,herkişiyi uyarırım
Ben aktifliğin konusunda sadece tahmin yaptım. Istersen celallenme bu kadar. Görevim gereği her tartışmayı takip ediyorum forumdaki ve bazı kullanıcılara emrivaki uyarmadıkça susmuyorlar. Benim tüm değil de bazı bölümlerdeki emrivaki mesajlarım buradan kaynaklanıyor.
Bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi bölüm sorumlularının eylemlerinde yanlışlık gördüğünde üstlerine gidebilirsin; ama anlamamakta ısrar edip buraya yazıyorsun.
Sadece normal bir üye olman bu üslub ile uyarma hakkını elinden alır. Kurucular bile senin üslubun ile kimse uyarmıyor ve şunu da eklemeden edemeyeceğim kendince yanlış gördüğün her şeyi uyaramazsın, forum kurallarını dikkate alarak değerlendirdiğinde yanlış gördüğün her şeyi uyarabilirsin; fakat üslubunu yumuşatarak. Üslubun sert olduğunda karşındaki kişi de sana karşılık verdiğinde forumda şiddetli tartışmalar başlıyor. Bunun yüzünden bir kullanıcının başka bir kullanıcıyı yöneticiymiş gibi uyarması yasaklandı forumda. Bu vesile ile de diğer kullanıcı arkadaşlarım öğrenmiş oldu.
Umarım bu kez beni anlamışsındır.
Tam görücü usulü olmuş bu yahu.![]()
![]()