1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Siyasi İçerik..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Default Siyasi İçerik..

Forumda açılan "Geçmiş Tarihteki Olaylar" başlığında "starfreedom" ve "m@rmel@t" adlı iki üye siyaseti doruğa taşıdılar..

Kullandıkları dil, üskup ve kelimelerden rahatsız oldum.Lütfen gerekeni yapın.

Burası kimsenin babasının evi değil..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Bende senden rahatsız oldum asıl senin için gereken yapılsın siyaseti başlatan kişi sensin kime konuşuyosun. Ayrıca ilk sataşan kişi sen oldun .

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Bende senden rahatsız oldum asıl senin için gereken yapılsın siyaseti başlatan kişi sensin kime konuşuyosun. Ayrıca ilk sataşan kişi sen oldun .
    Ben sadece bir olayı yazdım.O tarihe rastgelen..

Siyasi görüşümü deliler gibi bağırıp, kişi ve kurumlara hakaret etmedim."Köpek" demedim.Ama anlamanı bekleyende kabahat..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post

İlk mesajı yazan ve siyasetten bahseden sensin. O konuyu kapattığımda ve oraya da yazdım.

Kimsenin siyasi görüşü bizi ilgilendirmez. Ama siyasi görüşünü burda dile getirmek ilgilendirir, çünkü burada siyaset hakkında, sağ-sol hakkında mesaj yazmak yasaktır.

Yazanlara da gereken yapılmaktadır...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Öncelikle

1- Bir üye veya konu hakkında sıkıntınız var bunu beğenmediğiniz konu veya mesajı Kötü olarak mesajın altında yer alan simgesini kullanarak bize bildirebilirsiniz. Her rahatsız olduğunuz konu hakkında başlık açmamış olursunuz.

2- Forum ortasında kişisel olarak tartışamazsınız.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Mesaj Yetkileri