Bilmem ne yapın![]()
.
Arkadaşlar yarın öğlen yine köye gidiyorum.Bu sefer 3-4 hafta yokum kurtuldunuz benden.
Her konuya iyi bakın ha!
Bilmem ne yapın![]()
.
Arkadaşlar yarın öğlen yine köye gidiyorum.Bu sefer 3-4 hafta yokum kurtuldunuz benden.
Her konuya iyi bakın ha!
Yine mi gidiyorsun Oğuzhan.
İstanbul güzeldi...
Abi köyde yorganla yatp serin serin uyumak varken burada sıcakta ne yapayım.
yine konu hortlamış
bende bu yazı pc başında geçirdim bi kere havuza gittim o kadar
Bu konu hortlamak içn çok genç.Ayrıca aktif bir konu.
olm işte hortlamış konu![]()
Are yu vi back
Bu nedemek? :n.
Şimdilik gidiyorum.Ama geri dönücem![]()
Dönüşün muhteşem olucak.![]()
Oturduğum ilçe bakımından, hatta ve hatta oturduğum ev bakımından yılın 12 ayı tatildeyim zaten. Zaten son 1 aydır her taraft turist. Türk görmüyorum vallahi. Yabancı bir ülkede yaşıyormuş gibiyim.
Niye utanacağım be, evdeyim işte. Şöyle bir karadeniz turu yapacaktık, Artvin'de yaylalara çıkacaktık ama kısmet olmadı.
Yahu tek uyarı alan sen misin, alıngan insanları hiç sevmem ona göre.3 yıl öncesi konuların yanında 3 hafta öncesinin konuları hortlatılmış sayılmıyor. Senle alakalı bir durum yok yani, alınganlık yapmana da gerek yok.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
alınganlık yapmıyorum bu sitede en son uyarı alcakların başında geliorum uyarı alınca beynimden vurulmuşa döndüm (gerçekten)sevdiğim bir site taptığım bir site bana bunu nasıl yaptı die
+1 ben meselaSadece uyarı alan sen de değilsin. Her gün bir sürü üye uyarı alabiliyor.![]()
tatil mi o ne ki?![]()
emre abi sen ne yüzünden uyarı aldın çok merak ediom?
İbo alışırsın yakında..Yeter bu konuyu uzatma..
Ben dün geldim.Burdakiler gelmemi pek istemiyodu ama neyse![]()
![]()
sana sormam hangi konuda ne kadar konuşcağımı
Olur mu Aygün yollarını gözledik valla. Bir ara biriyle muhabbet ederken sanırım Umut'tu Aygün'ü özledim valla cümlesini bile kaçırdım o derece yani.![]()
Uygun konuda konuş.Burası yeri değil.
Emre abi SaoL'da bana nerden geldi konu ?![]()
bende özlemiştim ama meğerse değmezmiş
sonra bir ara anlatırım Aygün.
Yine gidecekmisin ki?sevinelim mi?
![]()
Arkadaşlar ben son mesajımda ne yazdım? ibob şimdi sana bu nedenle uyarı bile verilebilir mesela. Uyarılara bu kadar takmamak gerekir. Forumda düzene ve belirlenmiş kurallara uyduktan sonra bir sorun olmaz.
Yineliyorum, konu tatil haberleriyle devam etsin.
"YÜCE ATATÜRK"
Kuşadasıııı süperdi vallayeni geldm Yaz okuluna kaldımdaa
![]()
Ben giresundaydım şimdi teyzemlere Artvine geldim yine dönücem giresuna bu arada giresun bulancaktayım
Arkadaşlar yaz geldi bitiyor bile![]()
.Herkes tatile gidiyor.Bizde bilmiyoruz kimin gittiklerini.Bundan sonra tatile giden buraya nereye gideceğini ve ne zaman gideceğini ve ne kadar kalacağını yazsın ki gözümüz yollarda kalmasın.
Mesela ben haftaya 2 günlüğüme köye gidiyorum![]()