Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: A. Asuman ÖZDEMİR (Allah Aşkına Şu Yazının Tamamını Okuyun)

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Default A. Asuman ÖZDEMİR (Allah Aşkına Şu Yazının Tamamını Okuyun)

> Yılmaz Erdogana muhtesem cevap/A. Asuman
    >>>ÖZDEMİR
    >>>
    >>>Tarih: 3 Ağustos 2006 Perşembe
    >>>
    >>>
    >>>Bir mektup yazdım Yılmaz Erdoğan'a... Zarfa koymadan önce
    sizlere de yüksek
    >>>sesle okumak istedim...
    >>>
    >>>
    >>>Yılmaz Erdoğan
    >>>BKM/İstanbul
    >>>
    >>>
    >>>Bir mektubu okuduktan sonra beğenmeyip, zarfa tekrar koyup
    göndericisine iade etmenin hoş olmadığını bilmediğimi sanma. Ama bu sefer
    böyle oldu ve ben yazdığın mektubu, bu mektubumun ekinde sana iade
    ediyorum...
    >>>
    >>>
    >>>Benim hiçbir zaman senin gibi romantik bir dilim olamadı.
    Edebi lafları arka arkaya dizip şiir yazmasını ise hiç bilmem... Ama bu
    benim hassas olmadığım veya duygusuz olduğum demek değildir.
    >>>
    >>>
    >>>Seni anladım. Hem de çok iyi anladım.
    >>>Aman!
    >>>Sakın! Mütareke basının anladığı enteller gibi seni
    anladığımı sanma! Allah beni o durumlara düşürmekten saklasın!
    >>>
    >>>
    >>>Eğer bir gün görseydim seni bir şehidimizin cenaze töreninde,
    elinde al bayrakla en önde yürürken, "Bu Vatan Bölünmez" diye bağırken,
    yazdığın mektubun içindeki maddi hataların hepsini görmezden gelir, sana
    iade etmezdim. Derdim ki en nihayetinde; " Sanatçı kafasıdır, karışmış
    biraz..."
    >>>
    >>>
    >>>
    >>>Ama;
    >>>
    >>>
    >>>Gönderdiğin kanamalı güvercindi silâhı eline alıp ilk dağa
    çıkan. Terörü başlatan ve devam ettiren de o oldu. Hatta terörden ekmek
    dahi yedi. Senin
    >>>savaş dediğinin adı terördür. Savaş iki devlet arasında olur.
    >>>Topraklarımız
    >>>içinde ayrı bir devlet kuruldu da bizim mi haberimiz olmadı?
    >>>
    >>>
    >>>Senin kanamalı güvercininin elindeki keleşten çıkan mermi ile
    kıpkırmızı bir gül yaprağı olup düşerken Mehmetçik sahi sen ve mektupların
    nerdeydiniz?
    >>>Biliyor musun; öz be öz Türkçe olarak kaç ana, kaç eş, kaç
    evlât bağırdı; "Söyleyin Güneşe Bu Sabah Doğmasın!" diye... Sen, sahi o
    zamanlarda da nerelerdeydin?
    >>>O Mehmetçik'lerin yüzlerine bakmaya kıyamazdın. Bahar kadar
    güzeldiler... Ay
    >>>kadar güzeldiler... Ecelleri senin mektubunda
    siyasallaşmasını resmen istediğin PKK'nın ta kendisi oldu.
    >>>
    >>>
    >>>Bak sen bir mektup yazdın. Herkes sesini duydu. Peki; sen
    geçen hafta Gül Hanımın sesini duydun mu? Gül Hanım bir şehit eşi... Senin
    bahsettiğin o mayınlarda geçtiğimiz günlerde şehit olan binbaşının
    ardından annesinin "Artık vatan sağ olsun demeyeceğim" demesi üzerine "Hiç
    kimsenin bu anayı kınamaya hakkı yoktur" başlıklı bir yazı yazdı.
    >>>
    >>>
    >>>Tabii Gül Hanım senin gibi ince zanaatkâr olmadığından, sesini
    ancak bizler
    >>>duyabildik. Ne mütareke basının başköşelerine çıktı, ne de
    dantel misali entellerden destek alabildi...
    >>>
    >>>
    >>>"Zemheri soğuğunda ateşler içinde yandım" dediğinde, biz onu
    çok iyi anladık. Yazdıkları öz Türkçe idi... Sade Türkçe idi... "Elimde
    kelimeler var"
    >>>deyip alt alta dizerek şiirimsi havalar katarak, senin gibi
    satır arası mesajlar iletmeye çalışmadan, açıkça, mertçe yazdı... Gerçek
    bir Türk kadını
    >>>idi yazarken... Kaçak güreşmedi senin gibi...
    >>>Ağırbaşlı, vakur, efendi, sözünün ardında duran cesur bir Türk
    kadını Gül Hanım.
    >>>Ateşin düştüğü yer Gül Hanım.
    >>>Yani senin anlayacağın, şehit eşine lâyık bir Türk kadını Gül
    Hanım...
    >>>
    >>>
    >>>Sahi, senin bahsettiğin şu kürtçe ağıtlardan birini, birebir
    tercüme edip yollasana bana... Yayınlayalım! Gül Hanımın feryadını
    okuduğumuz gibi onları
    >>>da okuyalım! Birkaç tanesinin çevirisi bana denk geldi,
    biliyorum... Onlardan olsun ama... Sakın kıvırtma! Çok iyi kürtçe
    bildiğinin dersini de
    >>>vermişsin mektubunda...
    >>>
    >>>
    >>>Uzun uzun mektubunda yer ayırdığın mayınlardan sadece son bir
    ayda kaç asker, kaç subay şehit oldu bilir misin? Dağın tepesine
    helikopterle indirme yaparken aşağıya atlayan asker, mayının üstüne
    bastığında, ölüm nasıl gelir bilir misin? Her şeyi hayal eden beyin
    gücün, onu da hayal etsin bir kere... Dağın tepesine o mayınları kim
    döşedi? Ya da asfalta? Veyahut kuş uçmaz kervan geçmez patikalara kimler
    döşedi o mayınları? Mektubunda mayınları döşeyenlerin adını koymayarak,
    mayınlarla gelen ölümlerde orduyu da ne kadar net suçlamışsın!
    >>>
    >>>
    >>>"Dağa çıkmak yazgı" dediğin an mektubunda, sen de onlardan
    olmadın mı? Ya da yazgının mı tarifini bilmezsin? Aynı cümle içine
    "kışlada olmak yazgısı"
    >>>kelimelerini de katarak, kelimelerinle yaptığın oyunu görmedik
    mi?
    >>>
    >>>
    >>>Kanlı terör örgütünün eşkıyaları ile bu ülkenin şerefli
    askerini aynı kefeye koymak seni "aydın -sanatçı" yapıyorsa ve mütareke
    entellerinden de
    >>>destek alıyorsan eğer; senin de, entellerinin de boynunadır bu
    işin vebali...
    >>>Masumiyetten bahseden güya masum(!) mektuplar yazarak bu
    vebale de bizi ortak etmeye kalkma...
    >>>
    >>>
    >>>Edebiyatçılardan(!) çok büyük destek alan bu mektubu, açık
    olarak Türk milletine yazana kadar neden dağdaki kızlarınıza bir mektup
    yazmadın? Senin
    >>>aşk ve sevgi dilinin çok iyi olduğunu söylerler. Yazsaydın ya
    o kızlara;
    >>>
    >>>
    >>> -" Yakışır mı size âşıktaşlık etmek!
    Bir erkek
    >>>evleneceği kadının yapısında asalet arar! Nezaket arar! Namus
    arar! Hangi erkek, soğuk dağ gecelerinde eşkıya yatağı ısıtmış, yorgun
    yosmayı alır? Bakın bana, evlenmek için sizler gibi dağdan bir kızı mı
    seçiyorum?"
    >>>
    >>>Cesaretin varsa Yılmaz Erdoğan bu mealde bir mektup yaz...
    Senin kahramanlığını ben o zaman göreyim.
    >>>
    >>>Önceden gerekli mihraklara haber verilerek desteği sağlanmış,
    kendi kendine
    >>>sipariş ettirilmiş mektuplar yazarak, Türk Milletini ve Türk
    Ordusunu suçlayarak kaybeden sen oldun... Tarih senin gibi kaybedenlerle
    dolu...
    >>>
    >>>
    >>>Velhasıl Yılmaz Erdoğan... Yıktın perdeyi, eyledin viran...
    >>>
    >>>
    >>>
    >>>
    >>>A. Asuman ÖZDEMİR

alın bir tane dosyası daha hayde.....
    Yılmaz Erdoğan duvara tosladı!..

28.07.2006

Vedat YENERER

Her filminde, her şiirinde TSK'ya dokundurmadan rahat etmeyen Yılmaz Erdoğan bu kez duvara tosladı. "Mektup" adı altında yazdığı uzun yazıda resmen çocuk katili bölücü teröristlerle Mehmetçiği bir kefeye koydu. Hürriyet tam sayfa ve CNN Kürt her saat başı bu bölücü yazıyı tekrar tekrar verdiler. Erdoğan yazısında Güneydoğu'da kimsenin kimseye ateş etmemesi gerektiğini belirterek şöyle devam ediyor: "Kimse ateş etmesin kimseye. Hiçbir gerekçeyle. Hatta kendini savunmak için bile... Çünkü savunmaya başlayana kadar masumsun ve masum güzel bir kelime, masum kal..."

Yani, hain terörist çoluk çocuk öldürecek, köy basacak, vatan evladı Mehmetçik ne dürüst vatandaşı ne de kendisini savunmayacak. Pes doğrusu!..
    Devam ediyor. "Yazgı birini kışlaya birini dağlara götürmüş. "Mırın" denir Kürtçe'de "Ölüm"dür Türkçe'de. Vah vah vah!.. Neredeyse kardeş katili teröristler için ağlamamızı istiyor!.. Erdoğan pislik terörist ile vatan borcu için gönüllü olarak askere giden ana kuzusu askerimizin aynı kaderi paylaştığını hangi cesaretle söyleyebiliyor.
    Bakın Erdoğan, kendi aşiretindeki köleliği daha kaldıramadan yazısında daha neler yumurtluyor: "Ve Türkçe, güzel kelimeleriyle her şeyi iyileştirebilir. Kürtçe'yi bu cendereden çıkarabilir. Alır bu Mezopotamyalı kardeşini, önce yaralarını iyileştirir. Onu özgürleştirir.."
    Devletine isyan et. Dağlara çık, 30 yıl önüne geleni öldürürken "gerilla" de. Hesabı sorulup çocuk katillerinin dağlara leşleri bir bir serilince utanmadan "Yazgı, kader mahkumu" deyiver. Aynı Ermeniler gibi. Fransız üniforması giyip yüzyıllarca birlikte yaşadıkları insanlara arkadan ateş açtılar. Hesapları tutmayıp boylarının ölçüsünü alınca "biz masum insanlarız. Türkler bizi katletti vs..." demeleri gibi... Her hain layık olduğu cezayı er geç alır. Yılmaz Erdoğan tiyatrosunda her fırsatta kendi çocukluğundan söz ederken, "Hakkari'de askerler kurşun atar, biz de onları ellerimizle yakalamaya çalışarak oyun oynardık…" şeklinde anılar anlatır ve açık açık TSK ile kafa bulur. Onursuzlar da bunu yılışık yılışık alkışlar. Yılmaz Erdoğan ne "kalleş dost" ne de "mert düşman" olabilmeyi becerebilmiştir. Ciwan HACO konseri için toplanan kalabalığa "Kürtçülük" nutku atarken, "güvercin" kanadına yazdığı mektuplarda "Timsah gözyaşı" döküyor. Ama "İç ülkeden iç ülkeye" diye şiirinde kastettiği Kürdistan'dan hiç söz etmiyor bu mektubunda.
    Yazdığı mektup bizim mütareke medyası tarafından bin bir türlü duygu sömürüsü ile servis edilmeye çalışılsa da artık mızrak çuvala sığmıyor.

Tam da TSK'nın sınır ötesi operasyon hazırlığı yaptığı şu sırada mı depreşti Yılmaz Erdoğan' ın yüreğindeki "barış" sevgisi. Yılmaz Erdoğan'a Doğu, Güneydoğu ve Irak'ı ondan çok daha iyi bilen bir gazeteci olarak soruyorum:
    Türk Kürt kardeşliğine ve ateşkese bu kadar önem veriyorsan, yıllarca PKK'nın yayın organı, terör yanlısı ve aşırı Kürt milliyetçisi, Özgür Gündem'de ve PKK saflarında faaliyet gösteren kardeşin Mustafa Erdoğan'a neden bugüne kadar engel olamadın? Yoksa sen de mi aynı saflardaydın da haberimiz yoktu? Çok değil, 1997'de kardeşin meşhur değilken, PKK'nın "kalemiz" dediği, Kuzey Irak'taki Zap kampında 5 Türk askeri rehin tutulurken kardeşin de orada yatıp kalkardı. Büyük gazete ve televizyonların Diyarbakır muhabirleri (isimleri şimdilik bende saklı) ile bölücü Özgür Gündem'in Ankara temsilcisi ve muhabiri olarak kamplara gider gelirdi. O zaman kan akmıyor muydu? O zaman kardeş değil miydik. Kardeşin yerel kıyafetlerle, "gazeteci" adı altında gözlerimizin önünde terörist kamplarında fink atarken, özellikle kamp komutanı azılı terörist Rıza Altun'un dizinin dibinden ayrılmıyordu. Rehin Mehmetçikler adına onun da senin de ne yaptığını ben göz tanığı olarak gördüm? Delikanlıysan çık "bunları bilmiyorum" de!.. Kardeşin internetteki özgeçmişine bu çalıştığı terörist gazetesini ve o yılları koymamış, sorsana acaba neden? Belki hatırlarsın, sen de vardın. Kürt milliyetçisi kardeşin, şarkıcı Gülben'le tüm medyanın önünde göstere göstere meydan okurcasına Kürtçe şarkı eşliğinde dünya evine girmişti. Kimsenin gözünden kaçmıyor? Şimdi kalkmış sanki Türkiye bir ülkeyle savaşıyormuş gibi laf ebeliği yapıp, teröristle tertemiz Mehmetçiği bir görüp milleti "Barış"a mı davet ediyorsun? Abi kardeş dünyanın terörist dediği PKK'ya halkın huzurunda siz de "terörist" deyip, çoluk çocuk masum insanları öldürmemeleri, okul, sağlık ocağı ile yol makinelerini yakmamaları için önce onlara mektup yazmanız gerekmez mi?
    Sevgili okurlar keşke türlü kelime oyunlarına hiç başvurmadan, delikanlıca çıkıp ben "Kürtçüyüm" diyebilseydi daha dürüst davranmış olurdu. Tabi böyle bir kaygısı varsa.
    Siyasal Kürtçülerin başvurdukları en büyük yöntem budur. Ağızlarını açtıklarında bol bol kardeşlik, eşitlik, barış ve sevgiden söz ederler. Ancak hava kararınca gündüz birlikte çay içtikleri komşularına kurşun yağdırmaktan geri kalmazlar.
    Mertlik, delikanlılık, barış, çocukların geçtiği yollara mayın döşeyerek olmaz! Akrabalarına ve kardeşine önce bunu da hatırlat Yılmaz !..
    bu ülkedeki sanatçı kılıklı maymunlarda çok fazla olduğunu bilmiyodum...

-----------------------------------------------------------------------------

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

çok uzun yaw

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by bursa_mc
    çok uzun yaw
    uzun mu bunu okumak 5 dakkanı almaz ama sen bilirsin bursa_mc.bu yazı yılmaz erdoğanın gerçek yüzünü gün yüzüne çıkaran bir yazı bence okunması gerekir.......

Del Piero_10 Misafir

Türkler onların '' Türkiye'den ayrı zannettikleri yerleri,kendi ülkeleri zannettikleri yerleri'' 1000 yıl önce fethetti

memnun olmayan defolur gider ermenistana
    o yılmaz'da gerçekten böyle düşünüyorsa defolsun ermenistana

defolmak yerine daha uygun birşey yazardım ama neyse ............

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

bu ülkede sanatçı kılıklı maymunların da çok fazla olduğunu bilmiyordum...
    Bu söz herşeyi özetliyor. Hatta maymunların bile bu ismi geçen karaktersiz şahıstan daha fazla onuru,gururu ve şerefi vardır.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Bu yazıyı yılmaz erdoğana yazması benim acayibime gitti
    Yılmaz erdoğan yıllardır barış için çabalayan bir insan.Barış için kaç şiiri var.ama yazıyı yazan kişi bunu sanki yılmaz erdoğanın ilk defa yaptığı gibi gösteriyor
    Ben bu kadına veya erkeğe soruyorum madem diyorsun pkk nın üssünde yatıydu Mustafa Erdoğan o zaman sen kanıtla yattığını
    Mileete çamur atmak kolay tabii

S-B-Z Misafir

yılmaz erdoğanın yazdığı yazıyı okumadım ama bu şekilde bir yaklaşımda bulunduysa diyecek bir söz bulamıyorum.
    bu ülkenin ekmeğini yiyipte tepemize çıkanlara,gözümüzü oyanlara alıştık artık.
    buda onlardan saadece biri
    yazıklar olsun.

sherryy biraz araştırsaydın internette yılmaz erdoğan'In yazdğı o berbat mektubu da okurdun.O adi insafsız,gencecik yaşta anasından ayrı sevdiğinden ayrı vatan için hain ile savaşıp şehit düşen erler ile bu vatanın bölünmez bütünlüğüne karşı çıkan yıllardır kaç ananın kaç babanın kaç sevgilinin bağrını yakan Allahsızları aynı kefeye koyuyor!

edit:isteyen arkadaşlar olursa özelden link verebilirim.buram buram vatan hainliği kokan bu yazıyı turksportal'In forumlarına koyup forumu kirletmek istemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Bak benim burada belirtmek istediğim yazıyı yazan kişi sanki yılmaz erdoğan ın ilk defa barışla ilgili bir çaba içine girdiğini belirtiyor
    Ama yılmaz erdoğan yıllardır barış için çabalayan biri.Benimde işte yazıyla ilgili sinir olduğum nokta burası oldu

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı mektup, edebi açıdan Rakım Çalapala kıvamında..

Bu tarz bir mektubun içeriğini de ciddiye almama taraftarıyım.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

mektubu okudum ve yukarda yazılanlar gibi 2 yere çok takıldım ve gerçekten çok üzüldüm... 'Yazgı birini kışlaya birini dağa götürmüş' bu şahıs hangi hakla bir asker ile bu dağa çıkmış teröristleri kıyaslıyor. Bu şahsın mantıksal bakış açısı ya çok alakasız ya da çok zekice ki üstü kapalı propagandasını yapıyor. 2. olay ise Türkçeye ortak dil dedeikten sonra hemen kürtçeyi özgürlüğüne kavuşturmalıdır diyerek üstü kapalı bir şekilde devlet kurma talebi gibi ortaya çıkarmıştır aslında neler düşünüp hissettiğini bu şahsı muhterem. Savaşı durdurun diyorda yukarda yazılanlar gibi bu savaş değil terörle mücadele. orda ölen terörist kardeşleri için ağlıyor bu adam ordakiler için özgürlük istiyor. bunları çok istiyorsan git orda bize karşı savaş eğer askere gittiğimde karşıma çıkarsan anlının ortasından vurmak benim için bir zevk olur. oturduğun yerden propaganda ve şebeklik yapma boşuna. Bak kardeşini örnek al o en azından yaptığını saklamadı nasıl olsa bizim halkımızın hiç birşeyden haberi yok çarpış gel sonra onlar seni kabullenirler tabi eğer orda diğer terörist yandaşların gibi ölmezsen...

13. Default

y.erdogan yazisinda biseye temas ediyor:
    "Yürek yakmak iyi bir işse, ikisi de eşit derecede yürek yakmaktadır."
    aslinda bu söz ne derece hainlik kokuyor anliyorsunuz.lesle mübarek sehidi ayni kefeye koyan zihniyete sadece lanet olsun.ayrica alir mezopotamyali kardesini iyilestirir diye bir sözü var.kim savasmayi ister ki zaruri olmadikca.
    türk halki pisman olanin gönlünde fitne olmayanin yarasini her zaman sarar saracaktir da.ben bir bosnak olarak türkiye nin icinde bulundugu su duruma kim getirdiyse lanet olsun.yilmaz erdogan gibi hainlerde türkiye sinir ötesi operasyon dendigi zaman mi akillarina atesi durdurma geliyor.bunun böyle bi zamanda olmasi da ilginc.bu adam ve gibilerinin filmlerine veya konserlerine vs. gidip para kazandiranlar ve inceden inceye türk düsmanligi yapip kahpe terör örgütüne maddi destekte bulunmalarina tsk ya laf söylemesine yardimci olanlar da uyansin artik....

Nesil
    2005
    Yer

sheryy neyin barışı 40000 askerimiz ölmüş hala bu adama barışçı diyorsun.o zaman ahmet kayanın şafak türküsünde de bir şey aynı şeilde mahsun kırmızıgülüde de hiç birşey yok aynı şekilde ibrahim tatlıseste türk dostu.o kadar türkleri seviyorki türklerin atasına bile ato diyerek lakap takıyor.....

allah aşkına onlar kimki barış imzalayacaz devlet mi onlar?? teröristlerin kökü kazanmadıkça böyle yazılar gelecektir sanatçı kılıklı maymunlardan

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by hurmet
    allah aşkına onlar kimki barış imzalayacaz devlet mi onlar?? teröristlerin kökü kazanmadıkça böyle yazılar gelecektir sanatçı kılıklı maymunlardan
    çok haklısın bencede çok doğru......

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ohaa ya.adamı vatan haini yaptınız yuh size ne diyeyim.adam bi mektup yazdı barışla ilgili be.pkkyı o mu kurdu?bi onla suçlamadıınız kalmış.asuman hanım da maşallah yani resmen ırkçılık yapmış yılmaz erdoğan kürt diye.çok aciz bir yazı.neymiş de şehidin cenaze töreninde bulunmamış da vatan haini ilan edelim o yüzden.o zaman hepimiz vatan hainiyiz hangimiz bi şehitin cenaze töreninde bulunduk?ikinci yazıyı okumadım bile... yorum da yapmıyorum daha...

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by comandante
    ohaa ya.adamı vatan haini yaptınız yuh size ne diyeyim.adam bi mektup yazdı barışla ilgili be.pkkyı o mu kurdu?bi onla suçlamadıınız kalmış.asuman hanım da maşallah yani resmen ırkçılık yapmış yılmaz erdoğan kürt diye.çok aciz bir yazı.neymiş de şehidin cenaze töreninde bulunmamış da vatan haini ilan edelim o yüzden.o zaman hepimiz vatan hainiyiz hangimiz bi şehitin cenaze töreninde bulunduk?ikinci yazıyı okumadım bile... yorum da yapmıyorum daha...
    ben gittim şehit cenazesine sen gitmeye tenezzül etmemiş olabilirsin.ama burda asuman budak klafasından uydurup uydurup yazmamış heralde herşey gerçekler.bu adamı vatan haini yapmadık o kendini yaptı.birde bu yazıda asuman budak gibi bir kadının ırkçılık yapmasına imkan yoktur bu yazıdada böyle bir şey yoktur.....

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Quote Originally Posted by gezenti
    ben gittim şehit cenazesine sen gitmeye tenezzül etmemiş olabilirsin.ama burda asuman budak klafasından uydurup uydurup yazmamış heralde herşey gerçekler.bu adamı vatan haini yapmadık o kendini yaptı.birde bu yazıda asuman budak gibi bir kadının ırkçılık yapmasına imkan yoktur bu yazıdada böyle bir şey yoktur.....
    Evet abi haklısın.Yılanlara gereken dersi vermek ırkçılıksa ben de hiçbirşey bilmiyorum.Şu kadar şeyden sonra o kişinin savunulması zoruma gidiyor ve de hainliktir bu...
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

bakın benim bu kadının yazdığı yazıda takıldığım nokta bu kadın sanki yılmaz erdoğan ilk defa barış için bir dilekte bulunuyormuşda "yenimi aklına geldi barış"
    demesi
    Bu adamın abisine yok pkk üstünde yattın çıkda açıkla demiş.Ey asuman bilmem ne madem böyle bir idda ortaya atıyon çık da açıkla bakalımn gerçekten mustafa erdoğan yattımı pkk kampında belgelerle açıklada görelim.Yaptığının ırkçılıkdan farkı yok.Ne yani her kürt pkk lımı.Mustafa erdoğana pkklı diyon inan bu adam bu ülkenin reklamını senden daha fazla ve daha iyi yapıyor.
    Anadolu ateşi amerikada falan gösteri yappıldığında oıradakiler bu grup"kürdistandan mı geldiler " diyorlar yoksa "Türkiyeden geldiler"diyorlar.Bu adam bu ülkenin bu kadar iyi reklamını yaparken sen napiyon millete çamur atıyon
    Yazık çok yazık

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by sherryy
    bakın benim bu kadının yazdığı yazıda takıldığım nokta bu kadın sanki yılmaz erdoğan ilk defa barış için bir dilekte bulunuyormuşda "yenimi aklına geldi barış"
    demesi
    Bu adamın abisine yok pkk üstünde yattın çıkda açıkla demiş.Ey asuman bilmem ne madem böyle bir idda ortaya atıyon çık da açıkla bakalımn gerçekten mustafa erdoğan yattımı pkk kampında belgelerle açıklada görelim.Yaptığının ırkçılıkdan farkı yok.Ne yani her kürt pkk lımı.Mustafa erdoğana pkklı diyon inan bu adam bu ülkenin reklamını senden daha fazla ve daha iyi yapıyor.
    Anadolu ateşi amerikada falan gösteri yappıldığında oıradakiler bu grup"kürdistandan mı geldiler " diyorlar yoksa "Türkiyeden geldiler"diyorlar.Bu adam bu ülkenin bu kadar iyi reklamını yaparken sen napiyon millete çamur atıyon
    Yazık çok yazık

ya ne alakası var ewet dooğrudur bunu belgelerle kanıtlamıştır iyi araştırda öyle mesaj yaz.sen asuman hanım gibi birisine asuman bilmemne diyemezsin.
    sen ülke tanıtımı filan demişssin peki bu adam türkiye tanıtılsın diyemi yaptı?parayı cebine indirip durdu.
    ülkeye ne yararı oldu.sen ne çaur atıyon demişssin ırkçı demişssin ırkçı dediğin yeri kopyala yapıştır yapıp koysan bende göreyim.
    bu mektup bazılarının işine gelmemiş olabilir ama böyle şeyler bulduğumda buraya aktaracağımdan kimsenin şüphesi olmasın...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by gezenti
    ya ne alakası var ewet dooğrudur bunu belgelerle kanıtlamıştır iyi araştırda öyle mesaj yaz.sen asuman hanım gibi birisine asuman bilmemne diyemezsin.
    sen ülke tanıtımı filan demişssin peki bu adam türkiye tanıtılsın diyemi yaptı?parayı cebine indirip durdu.
    ülkeye ne yararı oldu.sen ne çaur atıyon demişssin ırkçı demişssin ırkçı dediğin yeri kopyala yapıştır yapıp koysan bende göreyim.
    bu mektup bazılarının işine gelmemiş olabilir ama böyle şeyler bulduğumda buraya aktaracağımdan kimsenin şüphesi olmasın...
    walla ben o asuman denen kendini beğenmiş kadına başka şeylerde söylerimde buna da kimse karışamaz
    Bu kadının Çağdaş Yaşamı destekleme derneğine attığı çamuruda biliyoruz.
    kadın bu yaştan sonra ünlü olmaya çalışıyo başka bir şey değil.
    Keşke bir ülkücü yılmaz erdoğan gibi bir şiir yazsaydı o zaman ben o adamı ayakta alkışlardım

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by sherryy
    walla ben o asuman denen kendini beğenmiş kadına başka şeylerde söylerimde buna da kimse karışamaz
    Bu kadının Çağdaş Yaşamı destekleme derneğine attığı çamuruda biliyoruz.
    kadın bu yaştan sonra ünlü olmaya çalışıyo başka bir şey değil.
    Keşke bir ülkücü yılmaz erdoğan gibi bir şiir yazsaydı o zaman ben o adamı ayakta alkışlardım
    araştır böyle çok şiir bilirsin bu kadın senin siyasi fikrine uymuyor olabilir (normal olarak) ama buna saygı duymak zorundasın...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

gökhan haklısın abi bu ülkeyi sadece ülkücüler seviyo herşeyi ülkücüler beceriyo mükemmelsiniz bravo size.hp-fm-gs sen de haklısın kardeşim ben vatan hainiyim bölücüyüm ben.niye?dedem kürt diye.herşeye araştır göreceksin araştır bulacaksın deniliyo.madem bu kadar eminsin sen araştır sun bize.

parayı cebine indirdi diyorsun.yorum yok.o zaman ülkeyi tanıtan herşeye öyle bak.12 dev adam mevzusunda iyi reklam yapıldı parayı attı ama takım cebe.sertap erener iyi reklam yaptı ama aynı şarkıyla albüm çıkarttı paayı attı cebe.ilhan mansız iyi reklam yaptı attı parayı cebe...saçma bi bakış açısı...bu şiiri yazan yılmaz erdoğan değil de ülkücü biri olacaktı da ben senin tepkini görecektim...

sadece kendi açından bakıyorsun olaya.asuman BİLMEM NE si de oraya buraya bok atarak ün kazanmaya çalışıyo.aynen birbirine sataşan mankenler gibi...

yılmaz erdoğan vatn hainiyse ben de vatan hainiyim diyin ağzınıza geleni.barışı istemek hainlikse ben de vatan hainiyim.

ben burda yaşasın pkk mı diyorum sanki?onları mı destekliyorum?bütün kürtler pkkyı desteklemiyo o lanet olası at gözlüğünüzü çıkarın da iyi bakın bu olaya...

bana biriniz ispatlasın yılmaz erdoğanın pkkyı desteklediğine taksim merydanında yok mu beni şeyeden diye bağırmazsam benden adisi yok...insanlara bok atmak kolay.çıkın da ispatlayın.

Sanatçılık bu kadar basit oLursa bölelerıde çıkar töbe... maymuncuklar...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

gökhan haklısın abi bu ülkeyi sadece ülkücüler seviyo herşeyi ülkücüler beceriyo mükemmelsiniz bravo size.hp-fm-gs sen de haklısın kardeşim ben vatan hainiyim bölücüyüm ben.niye?dedem kürt diye.herşeye araştır göreceksin araştır bulacaksın deniliyo.madem bu kadar eminsin sen araştır sun bize.

parayı cebine indirdi diyorsun.yorum yok.o zaman ülkeyi tanıtan herşeye öyle bak.12 dev adam mevzusunda iyi reklam yapıldı parayı attı ama takım cebe.sertap erener iyi reklam yaptı ama aynı şarkıyla albüm çıkarttı paayı attı cebe.ilhan mansız iyi reklam yaptı attı parayı cebe...saçma bi bakış açısı...bu şiiri yazan yılmaz erdoğan değil de ülkücü biri olacaktı da ben senin tepkini görecektim...

sadece kendi açından bakıyorsun olaya.asuman BİLMEM NE si de oraya buraya bok atarak ün kazanmaya çalışıyo.aynen birbirine sataşan mankenler gibi...

yılmaz erdoğan vatn hainiyse ben de vatan hainiyim diyin ağzınıza geleni.barışı istemek hainlikse ben de vatan hainiyim.

ben burda yaşasın pkk mı diyorum sanki?onları mı destekliyorum?bütün kürtler pkkyı desteklemiyo o lanet olası at gözlüğünüzü çıkarın da iyi bakın bu olaya...

bana biriniz ispatlasın yılmaz erdoğanın pkkyı desteklediğine taksim merydanında yok mu beni şeyeden diye bağırmazsam benden adisi yok...insanlara bok atmak kolay.çıkın da ispatlayın.

Yücel kardeşim dostum herşeyi güzelcemen açıklamış.Helal olsun kardeşim sana

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Kardeş yanlış anlamışsın beni.Ben seni vatan haini diye ilan etmedim ya.Hem bana ne byndan dimi.Ama yılmaz erdoğan'ı sevmediğimi ve düşüncelerimi bilmen iyi olur kardeş...
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

abi o kişiyi savunmak hainliktir demişsin...

yılmaz erdoğanın istediği barış mı??? eminmisiniz? teröristle benim şehidimi bir tutan vatan hainidir kürtlere özgürlük diyip ülkeyi bölmek isteyen vatan hainidir. üstü kapalı konuşmasını çok güzel yutmuşsunuz

Nesil
    2005
    Yer

ya yücel bak sınırları zorlama.ben hemen her mesajımda seninle görüşüm aşırı derecede farklı diyorum ama sana saygı duyduğumu dile getiriyorum.ben kürtlere birşeymi dedim aksine diyenlere kızdım.ben burda resmen kürt ırkının avukatlığını yaptım yani seni ve sheryy gibi birçok kürtü savundum.diğer mesajlarımdan anlaşılır.
    size diyorum hiçbir yazara BİLMEMNE diyemezsiniz ben zülfü livaneliye edip akbayrama bilmemne desem hoşunuzaa gidermi?sınırın sonuna geldiğin biraz daha uğraşırsanız pimimi çekiceksiniz elinzde patlıcam sizede yazık olacak banada bu siteye 2 seneden beri emeklerim( az çok katkım olduysa) gidecek.
    siz demişssinizki barış istemek vatan hainliğiyse bende vatan hainiyim.
    türk askerine ateşkes yapmasını istiyorsunuz hergün 2 3 şehit veriyoruz bize türk demişler biz amerikdan vergi almış tek ırkız biz koskoca bizansı yıkıp konstantinopolis diye adlandırılan şehrin adını değiştirmişiz bizki önceden urum denilen yeri alıp adını anadolu diye koymuşuz bizki dağları delmişiz bizki fransız imparatoruna mektup yollayıp azıtmalan seni sarayındakii domuzların yanına bağlarız diye mesaj çekmişiz bizki o zor zamanda yüce ulu önder Atattürkün o muhteşem sözüyle şahlanmışız"Kafamı kızdırmasınlar gelirsem oraya çizmeye ayağıma geçiririm"... daha bunlardan 1000lerce yazarım ama biz böyle bir neslin evlatlarıyız bizim soyumuz belli soysuz pkkayla anlaşma barışmı ya***az.

birde demişssinki siz ülkücüler hep haklısınız.hatasız kul olmaz elbette hat yapmışızdır ama bu ülkede sol kesimin yaptıkları hatanın çeyreğini yapmamışızdır.biz zamanında şu andaki pkk gibi olan asalayı bitirmede çatlıdan sonraki adamız bu asalayı çatlı ve ülküceler sıcak çatışmaya girerek bitirmiştir.burada 3500 şehit vermişiz allah aşkına siz ne yaptınız.

aynı zamanda yılmaz erdoğan geçende evlendi hakkariden özel bağlama çalan birisini getirdi çaldığı tek türkçe parça yoktu hepsi kürtçe idi daha söze gerek varmı???

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri