Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 58 sonuç

Konu: yanan batarya!

S-B-Z Misafir

Angry yanan batarya!

bizzat az önce kendi başıma gelen bir olayı anlatıp sizlerden fikirlerinizi alacağım.gece ailecek parka gitmiştik.saat 23,30 civarında eve döndük.daha 5 dk. bile geçmeden kardeşim burnuna yanık kokusu geldiğini söyledi,birlikte aramaya başladık.kokunun yoğunlaştığı yer kardeşimin dolabıydı.çekmeceyi açtığımızda cep telefonu bataryasının yanmaya başladığını gördük.hemen lavaboya götürüp söndürdük.Gerçekten Allah korudu,çünkü bataryanın yanmaya başladığı yerde yani dolabın çekmecesinde hep yanabilecek şeyler vardı,defter,kağıt vs.ve belki biz eve 10dk. daha geç gelmiş olsak ev yanıyor olacaktı.
    telefonun markası nokia 61 00,bataryanın markası MOON.
    sanırım batarya üzerindeki sarı noktaların bir kolyeyle teması yüzünden oldu bu çünkü yanında sadece bir kolye vardı demirden.ve bataryayı elime aldığımda çok sıcaktı.ilk kez başıma böyle bir olay geldi ve paylaşmak istedim.uyarmak istedim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu olayı ben haberlerde izlemiştim. Sebep olarak; telefonun uzun süre şarjda kalması ve bataryanın sahteliğinden olduğu söyleniyor. Bu arada geçmiş olsun; farkına varmışsınız Allahtan..

bi kere çin malı telefon bataryası patlamış 14 yaşındaki bi kızın elleri kopmuştu

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by WishbonE
    Bu olayı ben haberlerde izlemiştim. Sebep olarak; telefonun uzun süre şarjda kalması ve bataryanın sahteliğinden olduğu söyleniyor. Bu arada geçmiş olsun; farkına varmışsınız Allahtan..
    zaten işin ilginçliğide burada can.uzun süredir orada boş bir şekilde duruyor batarya ve elektrikle hiçbir ilgisi yok.bugün öğlen o kolyeyi koymuş,artık bilimsel izahı nedir bilmiyorum ama metal kısım tam bataryanın sarı metal bölümü varya 3-4 dişli bölüm oraya denkgelmiş.ve olan oldu sonra.

5. Default

sizin evde olağan üste birşey oluyor siz evi okutun

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by NOT_ALONE
    ne kadar ciddiyetsiz bir adamsın sen ya
    gece gece insanın sinirlerini zıplatmaya birebir adamlara kıl oluyorum

7. Default

sölediğin şey saçmada ondan ciddiyetsizlik yapıyorum neymiş batarya patlamış durup dururken kullanmadığın batarya nie patlasın. kullanmıyosun 3-4 dişli nasıl yanyana geliyor. o zman geliyosa acayip birşey var kardeşim.

S-B-Z Misafir

sölediğin şey saçmada ondan ciddiyetsizlik yapıyorum neymiş batarya patlamış durup dururken kullanmadığın batarya nie patlasın. kullanmıyosun 3-4 dişli nasıl yanyana geliyor. o zman geliyosa acayip birşey var kardeşim.
    söyledikleri saçma olan bir adam var oda sensin.laflarına ve üslubuna dikkat et,laf isteme zorla
    daha dün gelip burda tanımadığın insanlar hakkında yorum yapma,burada herkes benim ciddiyetimi bilir.bi defa dişli yanyana gelmiyor,nerenle okuyosun bilmiyorum ama normalde görmek için kullanılan organını denersen ve kafatası içindeki yumuşak maddeyide işin içine dahil edersen,anlayacaksın.biraz gayret et.
    ben eli boş bir adam değilim uydurma yazılar yazacak,birilerini uyardımsen alırsın veya almazsın o senin bileceğin iş.ama laflarına dikkat et!

9. Default

vaybeeeeeeeeeeeee adam fıkra gibi konuşmuş helal olsun .yermi anadolu çocugu hadi bakalım

S-B-Z Misafir

vaybeeeeeeeeeeeee adam fıkra gibi konuşmuş helal olsun .yermi anadolu çocugu hadi bakalım
    yesede yemesede
    konuyu saptırma yeter!

11. Default

eyw tamam dır

S-B-Z Misafir

bendende tamamdır...

herif daha 14 yaşında kullandığı kelimelere bak ..
    biraz saygılı ol birader tanımadığın insanlarla nasıl böle konuşabiliyosun ..
    abi sana da geçmiş olsun allahtan farketmişiniz verilmiş sadakanız varmış (genelde böle derler)

14. Default

hayırdır birader kim 14 yaşında biz sadece takıldık birbirimize o kadar tabikide geçmiş olsun verilmiş sadakası varmış.sen nie satışıyosunki biz aramızda hallettik sorunu

bana öle iş mi koyuyosun falan mahalle ağızıyla konuşma insanın sinirini bozma akıllı ol biraz gece gece siteden atılcaz gereksiz bi insan yüzünden
    halletiysen sorun yok ama bundan sonra sorun çıkarma halletmene gerek kalmasın herkes anlayışlı olmayabilir

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by SefaReis66
    abi sana da geçmiş olsun allahtan farketmişiniz verilmiş sadakanız varmış (genelde böle derler)
    sağolasın gerçekten öyle,verilmiş sadakamız varmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

geçmiş olsun walla. ucuz yırtmışın

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by FenerBahceLi
    geçmiş olsun walla. ucuz yırtmışın
    sağolasın kardeşim.

Beyler Konuyu Saptırmayın Sonuçta Ortada Ucuz Yırtılmış Bir Olay Var Allah Korusun şampiyon Arkadaşımızın Evi yansa , Ailesinden Birine Allah Korusun Bişey Olsa Nolacak ? Sakin Olun Söylüyceklerinizi Söyleyin..
    Sampiyon sanada Geçmiş olsun ucuz Yırtmışın...

Nesil
    2006

arkadasım ben sana inanmıyorum!bence sen bu hikayeyi baska siteden gördün ve kendine göre uyarlayıp buraya koydun!ayıp ayıp sana hiç yakısmıo böle hareketler!bide üye olacaksın!

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by stuns_cenk
    arkadasım ben sana inanmıyorum!bence sen bu hikayeyi baska siteden gördün ve kendine göre uyarlayıp buraya koydun!ayıp ayıp sana hiç yakısmıo böle hareketler!bide üye olacaksın!
    ya arkadaşım.neden böyle birşeyi uydurma gereği hissediyim.veya başka sitedeki bir olayı buraya aktarayım.başımıza bir olay geldi yazıyoruz bazı kendini bilmezlerle uğraşıyoruz.inanmayabilirsin ama arkadan yazdığın ayıp ayıp sana yakışmıyor gibi lafları sana iade ediyorum ne yapacağını sen daha iyi bilirsin.
    inanıp inanmamakta serbestsin ama edep sınırlarını aşma.edepsizlik etme!
    başka bir siteden alıp yayınladın diyorsun madem bu iddiayı ispatlamayan şerefsizdir!hodri meydan.insanları yalancılıkla suçlama burda.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ne alakası var buolağan üstü değilki

sıcaktan 14 yaşındaki bi kızın elinde patlamıştı
    ben canlı olarakda gördüm sıcaktan boyu 4-5 katı boyunca şişmişti ve patlamak üzereydi
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by Nedvedmania
    ne alakası var buolağan üstü değilki

sıcaktan 14 yaşındaki bi kızın elinde patlamıştı
    ben canlı olarakda gördüm sıcaktan boyu 4-5 katı boyunca şişmişti ve patlamak üzereydi
    ya işte üstteki mesaja baksana adam daha ömründe bişey görmemiş demekki,
    yok yalan söylüyosun,yok bilmemne,
    sanki uzaya gidip geldik diyoruz.konuyu açma amacım başkalarınında bu tip şeylere dikkat etmesi içindi,ama bu tip insanlarda var.insan dedim bak yine

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by şampiyon
    ya işte üstteki mesaja baksana adam daha ömründe bişey görmemiş demekki,
    yok yalan söylüyosun,yok bilmemne,
    sanki uzaya gidip geldik diyoruz.konuyu açma amacım başkalarınında bu tip şeylere dikkat etmesi içindi,ama bu tip insanlarda var.insan dedim bak yine

ya arkadasım ben bu konunun aynısının tıpkısını bi baska sitede gördüm!sen bence bunu gördün hemen atlayıp bu konu türksportalda ii iş yapar diye kaptın ve biraz kendine göre ayarladın!ama ben yemEm bana yutturamassın!ayrıca ben edepsiz deilim veya sana edepsiz falan da demedim sadece sunu söylüyorum YARASI OLAN GOCUNUR

S-B-Z Misafir

ya arkadasım ben bu konunun aynısının tıpkısını bi baska sitede gördüm!sen bence bunu gördün hemen atlayıp bu konu türksportalda ii iş yapar diye kaptın ve biraz kendine göre ayarladın!ama ben yemEm bana yutturamassın!ayrıca ben edepsiz deilim veya sana edepsiz falan da demedim sadece sunu söylüyorum YARASI OLAN GOCUNUR
    kes artık yav,uzatıp durma.
    bi olay illa bi kişininmi başına gelir,ne yalan borcum var uğraşıp yazacam buraya.
    türksportalda iyi iş yapar demişim.sanki bana para veriyorlar burda.konuştuğun laflara bak.uzatıp durma,inanmıyorsan inanma ama insanları yalancılıkla suçlama.
    gördüysen yayınlarsın aynısını,iddiam hala geçerli.yayınlamazsanda bu iddiayı kabullenmiş olursun.

Nesil
    2006

Angry

kes artık yav,uzatıp durma.
    bi olay illa bi kişininmi başına gelir,ne yalan borcum var uğraşıp yazacam buraya.
    türksportalda iyi iş yapar demişim.sanki bana para veriyorlar burda.konuştuğun laflara bak.uzatıp durma,inanmıyorsan inanma ama insanları yalancılıkla suçlama.
    gördüysen yayınlarsın aynısını,iddiam hala geçerli.yayınlamazsanda bu iddiayı kabullenmiş olursun.
    arkadasım sanada hatalarını söylemeye gelmiyo ben kendimce seni eleştirdim ama sen bana cok sert cıktın!bana ve diğer arkadaslara ayıp ettin!ve seni kınıyorum!ben seni ilk elestirince sen bana sert cıktın ben bunun altın da bi yalan bi hile ararım!senin bu konuyu bi yerden alıntı yapıp ve biraz üzerinde kendine göre oynadıgını ben ve bütün üyeler bilio onun için lafı fazla uzatmıyorum!ayrıca ben o konuyu ilk bi sitede gördüğümde cok etkilenmiştim ve hafızamda kalmıs!ama sitesi bir türlü aklıma gelmiyo!arastırmadayım en kısa zamanda bulacagım!sen hiç merak etme! bakalım o zaman bana hakaret edebilecekmisin? HODRİ MEYDAN!

S-B-Z Misafir

arkadasım sanada hatalarını söylemeye gelmiyo ben kendimce seni eleştirdim ama sen bana cok sert cıktın!bana ve diğer arkadaslara ayıp ettin!ve seni kınıyorum!ben seni ilk elestirince sen bana sert cıktın ben bunun altın da bi yalan bi hile ararım!senin bu konuyu bi yerden alıntı yapıp ve biraz üzerinde kendine göre oynadıgını ben ve bütün üyeler bilio onun için lafı fazla uzatmıyorum!ayrıca ben o konuyu ilk bi sitede gördüğümde cok etkilenmiştim ve hafızamda kalmıs!ama sitesi bir türlü aklıma gelmiyo!arastırmadayım en kısa zamanda bulacagım!sen hiç merak etme! bakalım o zaman bana hakaret edebilecekmisin? HODRİ MEYDAN!
    artık sana cevap vermiyorum,anlayacak kapasitede değilsin.
    bulda gel öyle görüşelim.
    ayrıca genelleme yapma ben ve bütün üyeler biliyor diye.senin neyi bilip bilmediğinden bile haberin yok.

Nesil
    2006

artık sana cevap vermiyorum,anlayacak kapasitede değilsin.
    bulda gel öyle görüşelim.
    ayrıca genelleme yapma ben ve bütün üyeler biliyor diye.senin neyi bilip bilmediğinden bile haberin yok.

sana sadece sunu söylüyorum!''NOT_ALONE nin yorumlarını oku oku sonra tekrar oku''sana tek söyleyecegim bu !cünkü sen anlamazdan geliosun benim laflarımı ve sonrada hakaret edip üstünlük saglamaya calısıon! ama o konuyu bulunca acaba ne yap acağının merak ediyorum! o zamanda NOT_ALONE ye üstünlük saglarsın artık

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Öncelikle Ömer sana geçmiş olsun diyorum, aynı olay geçen sene benim başıma da geldi... Benim olayda baya bi hasar vardı ama cana birşey gelmedi.. Allah da sizi korumuş

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2120

stuns_cenk, bu tür konuları sallama yada başka yerden alıp kendi olayıymiş gibi diye birşey olmaz, herkesin başına gelebilir. Özellikle Ömer'den bu konuda şüphe etmem. Benim başıma gelen olayda da bir arkadaşımız senin gibi çıkıp imalarda bulunmuştu. Aynı olayın bilmem kimin adında birinin başına geldiğini oradan alıp yazdığıma getirmişti. (ki o hbaer de benimkinin neredeyse aynısıydı, benden önce başına gelmişti) Aynı olayı dalış grubuma da yollamıştım, tabi oradan da dağılmış diğer yahoogrouplara... Başka bir gruptan biri de öylesine saygısız bir şekilde "yalancı" yakıştırmasında buşlunmuştu ki adama olan sinirimden yerimde duramamıştım, neyse...

Onun için verdiğiniz tepkilere dikkat edin, birilerinin canını yakan olaylara "yalan" diyerek girerseniz hiç ummadığınız tepkilerle karşılaşırsınız....

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs
    Onun için verdiğiniz tepkilere dikkat edin, birilerinin canını yakan olaylara "yalan" diyerek girerseniz hiç ummadığınız tepkilerle karşılaşırsınız....
    tamam ben sitenin kurallarını biliom ama ben ona hakaret edici sözcük kullanmadım ki!sadece onu elestirdim!yani onu artıkda elestirmeyim mi?ben elestirmesem doğruları nasıl görecek!ayrıca ben o konuyu baska bir sitede gördüğümü ve ordan mı alıntı yaptıgını ögrenmek için soru sordugumda onun bana sölemdiği kalmadı!ve artık idda bile sürdü ortaya!ben napayim! ama idda da kararlıyım arastırmadayım bulucam o konuyu

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri