bir çok üye bu konudan rahatsız bari şu karakter sayısını 100 e çıkarın 50 gerçekten çok az![]()
bir çok üye bu konudan rahatsız bari şu karakter sayısını 100 e çıkarın 50 gerçekten çok az![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
benim için sorun yok ama bazı arkların imzalarında link ler oluo bencede 100 karakter olmalı...
bencede 100 karakter olmalı
ismim bile sığmaz 50 karaktere yaw![]()
az ama bişey biliyolarki kısaltmıslar
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
Bu nedir ya antiimza olayına mı girdiniz?![]()
ewet hehehe
bu arada kkanke :
tamam biz bişey bilmiyolar demiyoruz bizde biliyoruz eski hali kötü ama 50 çok az diyoruz bari 100 yapsınlar diyoruz oke?
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İmzada 50 karakter çok az diyenlerdenim...
Bırak 50 Karakter Olacağına hiç İmza koymam Daha İyi - resimde Kullanamıyoruz Zaten Bu Sitenin Alanı Ne Kadar (Gb Hesabından)
abi benim için sorun değil bu ya
o zaman herkes protesto yapalım ve imzamıza 50 karakter çok az yazalım.....uyarmı size
ewt herkez benim imzamdaki gibi protesto yapsın![]()
tamam o zaman herkes imzasına yazsın 50 karekter çok az diyeOriginally Posted by Nedvedmania
isyan mı çıkarıyosunuz beylerçağırırım modları bak
![]()
bence daha ısrar ederseniz imza bölümünü kapatçaklar gibime geliyo bi bildikleri varki 50 karekter yapmışlar
50 Karakteri Muhtemelen Arkadaşlar İmzalarını Uzun Yazıyor Diye Yapmışlar - Tamamda Bu KAdar Abartı Olmasın 100 Karakter İyi Olur - Hade Olmadı 80 de Anlaşalım Artık
eser buraya pazarlık yapmaya gelmedik farkındaysan.....salı pazarındaki adamlar gibi 80 de anlaşalım diosunOriginally Posted by eser3131
n:
50 karakter mibenim takıldıgım forumda 7 satır ya, 50 satıra sükredin
![]()
onu yazınca 50 halfi geçiyor ondan ben yazmasamOriginally Posted by Nedvedmania
![]()
serhat sende yani amma abartmissinOriginally Posted by nekop
![]()
50 harf çok az 150 olsun
kardeş ne 50 satırı ya 50 karakter diyor arkadaşlarOriginally Posted by alkaweb
![]()
ben gıcığım=) 50 çok fazla 25 yapalım.
25 olursa senin imzandaki şeyleride silmek zorunda kalcanOriginally Posted by comandante
....ağzını hayrı aç aman
![]()
imza olunca ne oluyor biri açıklayabilir mi??? ani amacı ne imzaın bence toptan kaldırılsın en güzeli
ya abibence yazı olmasa küçük belli boyutlarda resim koysak daa ii olur![]()
büyük boyutlarda koysak daha iyi olur ama yasak işte
ya 50 normal sonuç imza adı üstünde imza normalde 1 karakterdir. çünki bitişik yapıplır50 normal ben daha imza kullanmıcam zaten. ama kullanacak olanlarında 100 yada 150 istemeside normal karşılanmalı. sadece link koyunca sorun çıkar
ben imzada resim işine kesinlikle karşıyım...Originally Posted by villamania7
abi hepimiz birer video koyalım?Originally Posted by Pazzini_06
bence 50 iyi...25 olursa da ona göre bişey buluruz=)