Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 67 sonuç

Konu: Herkes Nickinin,İmzasının,Avatarının ... Anlamlarını Açıklasın

Question Herkes Nickinin,İmzasının,Avatarının ... Anlamlarını Açıklasın

Evet arkadaşlar aranızda nickleriniz anlamlarını çok mereak ettiklerim var..Eski forumda da vardı nickiniz anlamı diye hem güncellenmiş olur,Hemde aramıza yeni katılan arkadaşlar da açıklamış olur ..

Ben başlıyorum

Nickimin anlamı
    Kolumu kırmıştım 2-3 sene önce okulun ilk günü idi işte çocukluk heyecanımıdır nedir arkadaşım beni potaya fırlatmıştı [TAM ÇOCUKLUK]bende doğal olarak düşüp kolumu kırmıştım oradan sonra hep bana o potaya fırlatan arkadaşım daha doğrusu kankam,kardeşim hep maymuncuk dedi..Bende oradan şey ettirerek bu nicki kullanıyorum..

İmzamın anlamı
    Öncelikle ilk iki madde diyeeğim onlara G.S. marşları bu marşları çok sevdiğim için onları koydum..
    İkincisi çok beğendiğim akıl dolu bir laf..
    Üçüncüsü beğenerek dinlediğim ve adeta hayranı olduğum Sagopa Kajmer'in en sevdğim şarkılarında biri olan Vasiyet'in sözleri.

Hasta olduğum Hagi'min ve idolüm sevdiğim bir futblcu olan C.Ronaldo ' nun birleşimi

Sizlerden de bekliyorum
    -

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Nickim:
    Bir Pes4 turnuvasına katılmıştım.Çeyrek finalde son dakikalarda Phillipe Senderos la gol atmıştım.Rakibim hay bu Senderson un taaa ............. .......... dedi ordan beri Senderson

İmzam:
    İmzada pek bişi yok maçlarımı yazıyorum eski günleri yaad ediyorum

Büyük Taşdelenin Büyük Kulübünün Büyük Amblemi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

nickimin anlamı : cihanın ci si kankam olan fatihin fa sı
    avatarımın anlamı : hem memleketim olan ankara nın takımı hemde neredeyse gs den çok sevdiğim ankarasporun logosu
    imzamın anlamı : amac komiklik olsun . amaç bilgilendirmek olsun . amaç üşütmek olsun( bunlar linkler di ) bida tuttuğum takım galatasaray
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

nickimin anlamı:bi gün okuldaydım matematik dersi hoca dediki koray tahtaya gel.bende kalktım gidiyom.tabi sınıfta bi koray daha var oda kalkmış gidiyo.ee tabi karışıklık oldu orda hocada dediki senin adın bundan sora koray capello olsun dedi.taa o günden kalma bi isim işte
    avatarın anlamı:avatarın aslında bir anlamı yok.geçen sene bir arkadaşımın çektiği sıradan resimlerimden biri
    imzamın anlamı(hayatın anlamı):tuttuğum takım ve dünyanın en büyük taraftar grubu ile ilgili bir söz ve aynı zamanda hayat felsefem..hee tabi bide palermo yazıyor oda roma ile beraber sevdiğim bir klup.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

nicimin anlamı:
    gayet açık bu benim hayatım
    fener forumlarında gezerken bunu gördüm ve aldım çok hoşuma gitti foruma renk getireceğini düşündüm
    İmzamın anlamı:
    galiba herkes bunu mrk ediyodur. Anelkayı çok severim benim idolüm. fenerbahce sonsuza dek tek AŞKIM.

Nickimin Anlamı :Kuzenim bana ara sıra ermoon ermoon diyip durdu sonra ne bu ermoon diye sorunca eray'ın er'i ay'ı ise moon dedi birleştirince güzel bir nick ortaya çıktı 34 ise tabikide hayatımı ömrümü geçireceğim hayatımda en çok sevdiğim yerlerden olan İstanbulun kodu.

Avatarın Anlamı :Pes 4 ve 5'de arkadaşım İnter ile oynardı daha sonra bendede İnter hastalığı oluştu özellikle Adrianonun oynadığı futbola bayıldığım için resmini koydum..

İmzamın Anlamı :Tek gerçek Turksportal

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

nickim:
    adımın tamamı ve soyadımın ilk harfi

imza bjk nin tezahuratlarından birinin sevdiğim bi bölümü

Arkadaşlar bazı arkadaşlarımız yazmıştı anlamlarının başlıklarını yazarken kalın veya öbürlerinden ayrılacak şekilde yazsanız da daha dğzgğn ve okurken daha okunaklı olsun
    -

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Nickimin Anlamı :küba da ispanyolca konuşulur ve bilindiği gibi kübalı en büyük devrimci che dir.ve ona komutan derlerdi.komutanın ispanyolcası comandante dir...

Avatarın Anlamı :avatarım bir ambigram.dikkatli bakarsanız earth air fire world yazar...ve ambigramın özelliği şudur:180 derece çevirdiğinde de aynı şey yazar...melekler ve şeytanları okuyanlar bilir...

kalın yazmayı bilmiyorum...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Nick'in anlamı:
    Eski Mısır'da Osiris'le İsis'in oğlu. Cennetin hükümdarı, yeryüzünün kralı ve kutsal şahin.
    İmza ve Avatar(henüz) kullanmadığım için yazamıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Nickimin Anlamı : nickim benim ismim
    Avatarımın Anlamı : gayet anlaşılıyor zaten kısaca özetlemek istersek hayatımda en çok zevk aldığım gece
    imzamın Anlamı : en sevdiğim Beşiktaş marşlarından biri.
    bende herşey gayet açık ortada öyle gizemimiz falan yok yani

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

nick: hindu felsefesinde her insanın içinde olan 7 duygunun özü
    avatar: ben joey tribbiani ye benziomuşum(kız meseleleri)
    imza:morriseyin let me kiss you şarkısının özünde olan sözlerdir

NICK ANLAMI:
    pınarmania pınar ve mania(tutku) anlamından geliyor bu da best fm de pınaratıng programcısının üç yıllık fanatik en büyük dinleyicisi olmamdan dolayı...hatta artık asistanıyım dersem daha doğru olur o benim bi tanemmm yahuuu www.pinarating.com tıkla müziğin keyfini yaşa
    valla forumdaki en güzel avatardı ve bunu seçtim zaten ilk avatarlara baktıımda bayaaa bi şaşırmıştım yauuu bi hatunlar var koymaya çekindim yaniii
    İMZA:
    spor akademisi öğrencisiyim 4. sınıf basketbol antrenörlüğü okuyorum ve çok büyük sağlam hedeflerim var bu doğrultuda bunu gerçekleştireceğime dair kendime olan sonsuz özgüvenimin kanıtı oluyor....

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Nick: Anlamı yok, 5 sene önce çok sevdiğim bir CM sitesi için kendim uydurdum.

Avatar: Çok seviyorum bu avatarı, yine eski yıllarda seçmiştim (google'dan aratarak).

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

nick....çerkezim ben efsane demek(nart)...en ünlü çerkez efsane kahramanı(susruko)

imza...sevdiğim bir söz

avatar...açıklamaya gerek yok sanırım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

NICK
    Neron : Çok ilginç, talihsiz ve etkileyici bir hayatı olduğunu düşündüğüm, Roma'yı yakan İmparator Neron..
    FB: Fenerbahçe galiba

Nick'im ile ve tuttuğum takımın renkleriyle uyumlu olan ve bir de gerçek adımı yazdığım bir yazı...

İMZA
    Fenetbahçe ile ilgili en hoşuma giden sözlerden biri...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Quote Originally Posted by Neron_FB
    FB: Fenerbahçe galiba

Galiba
    -

Nesil
    2003
    Yer
    The Land Of Fire

Quote Originally Posted by Horus
    Nick'in anlamı:
    Eski Mısır'da Osiris'le İsis'in oğlu. Cennetin hükümdarı, yeryüzünün kralı ve kutsal şahin.
    İmza ve Avatar(henüz) kullanmadığım için yazamıyorum
    sen bizim eski Horus değilmisin ? Turizmci olan.

bu arada nickimin anlamı :
    ismin Ertuğrul olduğundan
    avatarım : çocukları severim bu da acayip zeki gözüküyor. meditasyon yapar gibi, tam benlik.
    imzamın anlamı : Latince de "yaşam düşünmektir"

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

meddah
    Türk tuluat tiyatrosunda devr-i kadim stand-up'çısı işte.. Eskiden Ramazan'larda TRT, bazı tiyatroculara meddahlık yaptırırdı (Mesela Erol Günaydın), severdim o gösterileri..
    Bir de kelime anlamı olarak ironik iki karşılığı vardır: Yukardaki karşlığı bir çeşit "Öven, övücü"dür; diğer bir karşılığı da "Övülen, övülmeyi seven". Böyle çift manalı, hele ki ironik şeyler hoşuma gider.
    Bu arada, Ferhan Şensoy'un biraz utanması varsa, hemen çıkıp o kavuğu haketmediğini, Münir Özkul'un hata yaptığını söylesin..

Andrea Pirlo
    Oynadığı futbolu seviyorum.. Ben ilk defa oyun sahasının tümüne hükmeden bir oyuncu gördüm.
    Arada bir de Milan olur o avatar; ki ben futbolu gerçek anlamda sevmeye bu takımla başladım..

Forum kuralları için tıklayınız
    Altı çizili olan tıklayınız kelimesine basınca forum kuralları görünüyor (Bana bu cümledeki "tıklayınız" kelimesine basan olacak gibi geliyor)
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by meddah
    Forum kuralları için tıklayınız
    Altı çizili olan tıklayınız kelimesine basınca forum kuralları görünüyor (Bana bu cümledeki "tıklayınız" kelimesine basan olacak gibi geliyor)
    denemedim basmayı ama üzerine geldim

meddah benim lise sonda yazılı sorumdu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

NİCK
    titanlar adında bi film izlemiştim.o filmdeki bi karakterin lakabıydı SunShine....

leon yani daha ne diyebilirimki hayatımda izlediğim en etkileyici filmlerden biridir.

İMZA
    suffering adlı bi oyunda görmüştüm anlamı " günahtan nefret ederim günahkardan değil "

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

NICK: Madem resmi bi sitedesiniz kendi isminizle gez ortalıklarda diiip eski nickim olan CMYMZ'ın yerine değiştirip gerçek adım ve soyadımı kullanıyorum

AVATAR : ingilizcesi olanlar zaten biliyodur ama ben genede söliim "Herkes bi futbol menejeridir"

İMZA : imza için yorum yapmicam. zaten en alttaki söz size herşeyi anlatıyor

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Talking

Quote Originally Posted by ertyq
    sen bizim eski Horus değilmisin ? Turizmci olan.

bu arada nickimin anlamı :
    ismin Ertuğrul olduğundan
    avatarım : çocukları severim bu da acayip zeki gözüküyor. meditasyon yapar gibi, tam benlik.
    imzamın anlamı : Latince de "yaşam düşünmektir"
    Evet ertyg.Eski dostları görmek güzel.
    Bu arada nickle uyumlu olsun diye gittim araştırdım ve o meşhur gözü buraya ekletti(sağol e_mali )

NİCK
    rap dinlediğim için rapın asi çocuğu emınemdır arkdaslarda öyle takılıyolardı kaldı sonundaki de yasım değil bursanın plaka kodu
    bursaspor un logosu(sölemesı saçma oldu ama adet yerını bulsun)
    İMZA
    gurur duyduğum bı sözü sizlerle paylasmak ıstedım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nickimin Anlamı:

Ben birgün FM'de(bu siteye kayıt olduğum gün) Tottenham'ı yönetiyordum. Orda Gregory Lake adında genç bir oyuncu vardı. Ben tam nick düşünüyordum ki adam gol attı. Ben onu yazayım dedim

Biraz Selman Abi'den özentilik yaptım O PES den oyuncu yaratıp eklemiş bende Fifa'dan yapıyım dedim

İmzamın Anlamı:

Gayet açık. Takımım ve İsmim
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

NICKIMIN ANLAMI:
    aslinda biliyorsunuzda ben cilgin bir gsliyim.aslinda imparator faln yazacaktim nickime ama bi anda aklimdan öyle gecti yazdim
    a

IMZAM.
    imzami galatasaray albümündeki sen sariyla kirmizi sarikisinin nakaratindan aldim ve cok anlamli geldi bana bence cok ii bir imza

valla googleye galatasaray resimleri yazdim degisik resimler cikti,bende bunu cok begendim aldim.ama galiba taraftar kartiymis öyle duydum.

Lazyboy:tembel cocuk demek.aynı zamanda da laz'ım cok yonlu bı nıck anlıcaanız

Avatar: offf offf KAZIM KOYUNCU tabıkı gec bulunmus erken kaybedılmıs buyuk ınsan.cok degerlı abım şukurler olsun kı tanısma fırsatı buldum bikaç kere aynı ortamlarda bulunduk muhabbet ettık dost olduk...en son hastane zıyaretınde gormustum olmeden 1 hafta once.sonra da cenazesıne gıtmıstım...gercekten ozluyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

nick:nurisahin'i yeni tanımaya başlamıştım üye olduğum sıralar onu yaptım

avatar:dünyanın en büyük taraftar grubunun sevdiğim sözlerinden biri(inşallah yakında üye olabilecem henüz yaş 14)

imza:TÜRKÇE RAP(ÇOK AÇIK)beni bir tek Allah yargılar...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

nick:adım ve soyadım çok karıştırmaya gerek yok

avatar:genelde değişiyor ama şuanki galatasarayın süper kupayı aldığındaki resmi belkide o günlere oluşan özlemin dışa vurumudur

imza:galatasarayımızın en sevdiğim tezahüratlarından

Nesil
    2006
    Yer
    güneşin bir ışıltısının o

nick: kallstrom u ilk izlediğim andan beri sevmişimdir oyüzden 87 yi tahmin edin bakalım
    avatar:fight club izleyen arkadaşlar neden brad pitt olduğunu anlarlar hem biraz da benziyorum
    imza:tıkla görürsün

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri